Objektif yorumlar lutfen

Birinden hoşlanmak için dış görünüş, iş, kariyer gibi elle tutulur şeyler yeterli değil sadece.
Üzgünüm ama adam sizinle, sizin onunla ilgilendiğiniz kadar ilgilenmiyor.

Ciddi bir ilişkide terk edilen tarafın yaralarını sarması için 3 ay yeterli bir süre de değil bence. Büyük ihtimalle aklı eski sevgilisinde. Zaten kadının sağlık sorunları varmış. Adamın bir anda hayatına devam edememesi çok normal.
Daha fazla üsteleyip, üzüleceğiniz pozisyonlara sokmayın kendinizi. Çok isterse kendisi iletişim kurar.

Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş üç ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yakışıklı ve kariyerli bir adam. Eğitimli,mühendis.İnternetten tanıştım.Biz tam dört saat aralıksız konuştuk ilk tanıştığımızda.Çok iyi anlaşabileceğimizi düşündüm.o da öyle söyledi vs vs
Ertesi gün sabah günaydin yazdim aksam altida cevap yazdi yeni uyandim.aradi aksam konustuk
Sonraki gün yine günaydin yazdim.Akşam dörtte yeni uyandım yazdı konuştuk.
Artik erken kalkacagim vs dedi.biz hafta sonu gorusecektik ama evde babasi var onda kalıyormuş bu süreçte ondan çekindi.bende aktif çalışıyorum sonra yüz yüze görüşürüz dedik
Uyumazsan ara dedik kapattıkkk.. sabah mesaj atmadim bekledim arar mi diye aramadı.
Hanımlar adam çok donanımlı yıllarca yurt dışında yöneticilik yapmış.yani bende yöneticiyim.Ya güzel bi kadınımdır da.herkes bunu söyler,anlaştık da çok.Çok uygun olduğumuzdan vs bahsetti durdu..eee ne bu şimdi niye aramıyor?ne yapayım bir yardım.eder misiniz bana da
Siz adamın maddi unsurlarına vurulmuşsunuz, ( para olarak değil de somut şeylere), adam ise sizin hiçbir şeyinize vurulmamış. Aklı eskilerde. Görüşmek isteyen adam babasını mı sallayacak?

Aklı eski sevgilisinde 3 ayda unutamaz helede istemeyerek ayrıldıysa aklı hep ondadır. Sizden hoşlanmış olsaydı eğer yazar ya da arardı. Adam sizi yara bandı olarak görüyor ama bir gerçek var ki yara bandı bile olunamamış🤷🏼‍♀️
Ya ben istiyorum bu adamı.beni gormedi yuz yuze gelmedik.

Ek:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem 😉

Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş üç ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yakışıklı ve kariyerli bir adam. Eğitimli,mühendis.İnternetten tanıştım.Biz tam dört saat aralıksız konuştuk ilk tanıştığımızda.Çok iyi anlaşabileceğimizi düşündüm.o da öyle söyledi vs vs
Ertesi gün sabah günaydin yazdim aksam altida cevap yazdi yeni uyandim.aradi aksam konustuk
Artik erken kalkacagim vs dedi.biz hafta sonu gorusecektik ama evde babasi var onda kalıyormuş bu süreçte ondan çekindi.bende aktif çalışıyorum sonra yüz yüze görüşürüz dedik
Uyumazsan ara dedik kapattıkkk.. sabah mesaj atmadim bekledim arar mi diye aramadı.
Hanımlar adam çok donanımlı yıllarca yurt dışında yöneticilik yapmış.yani bende yöneticiyim.Ya güzel bi kadınımdır da.herkes bunu söyler,anlaştık da çok.Çok uygun olduğumuzdan vs bahsetti durdu..eee ne bu şimdi niye aramıyor?ne yapayım bir yardım.eder misiniz bana da
Çok objektif bir yorum yapacağım. Araştırmalar sonucu aşk acısı 6 ay sürüyormuş. Yani terk edildiyse 6 ay aklı öbüründe olabilir 😬

Sen internetten anlatılan her hikayeye inanma ya. Bu erkekler nedense ya terkedilmiş oluyorlar ya bonuzlanmis oluyorlar. Bir tane insan gibi ayrılık sebebini anlatan yok sanırım :confused:
Ayrıca peşpeşe günaydın yazmışsın,adam sallamamis. Aramasını beklemissin,aramamis. Bence çok da üstüne düşme, onun yazmasını bekle.
Henüz yazmadiysa ilgileneceği-cevap vereceği tarzda storiler atip sana yazmasını sagla.
Benim yüz bin kere ayrılıp yanıma gelince ateşkes imzaladigim bir uzak mesafe eski sevgilim var, o kadar çok kere deneyip bıraktık ki artık ilişki de yalama oldu 🤪🤪 ben o çocuğa asla pes peşe iki kere hal hatır sormam mesela, Çok konuşasim varsa Instagrama görür görmez cevap yazacağı tarzda bir story atarım, hemen atlar o bana yazar :)
Bu arada böyle cabalanan ilişkilerden bir cacık olmaz genelde, onu da söylemiş olayım lafı gelmişken..

İnternette tanıştığınız insanlara nasıl bu kadar çabuk güvenebiliyorsunuz? Hafta sonu evine gelecek olan babası değil, ayrıldığı sevgilisi olabilir. Ev müsait olmayacağı için sizi silmiş olabilir. Aynı anda bir kaç kişiyle konuşuyor olabilir. Bağımlı olabilir, dolandırıcı olabilir. Bilmiyorum bence tedbirli olmak lazım. Yöneticiyse geç saatlerde nasıl uyanıyor. Şirketlerin mesai saati mi değişti? 4 saat kesintisiz telefonda konuşması da tuhaf. Bu kadar bol vakti nasıl bulabiliyor. Bana hiç güven duygusu vermedi.

Ek:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem 😉

unutmamış eski sevgilisini zorlamayın bence

Sen çekmeye çalıştıkça o itecek
Çekmeee:duduk:
Uygun zaman değil
Ayrıca kendine oju uygun görmen mutlu olacağın anlamına gelmez
Yapmaaa:KK20:
Kendine yazık

Ya ben istiyorum bu adamı.beni gormedi yuz yuze gelmedik.
Yüzyüze gelirseniz siz daha çok bağlanırsınız. Ama ben o adamda o ışığı görmedim. Bazen güzellik de yetmiyor yani. Aklı cidden eskilerde. Belki de internetten aynı anda 5 kişi ile yazıştı ama birini daha çok beğendi ona yürüyor ama biz hep eskisini unutamadı diyoruz. Böyle bir ihtimal de var.

Her ihtimale hazırlayın kendinizi bence. Size karşı duyguları konusunda tam emin olamamış. Hiç bir davranış göstermeyin siz. Adım atmayın. İsterse zaten gelir. Hiç adım atmayın o atana kadar. Bakalım ne yapacak. Hiç yazmazsa bitirdi demektir.

Back
X