- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Beni gormedi kiNişanlımla tanıştığımda onunda eski ilişkisi bir kaç ay önce bitmişti. Ama ben bir şey yapmadım adam beni gördüğünde açılıp kapanan kapıya toslamıştı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni gormedi kiNişanlımla tanıştığımda onunda eski ilişkisi bir kaç ay önce bitmişti. Ama ben bir şey yapmadım adam beni gördüğünde açılıp kapanan kapıya toslamıştı![]()
Yok elbette gözü kapalı güvenmem.ama instagramdan ekli ve az çok sosyo-kültürel seviyesini görüyorum oradan.şu an yönetici değil.İnternette tanıştığınız insanlara nasıl bu kadar çabuk güvenebiliyorsunuz? Hafta sonu evine gelecek olan babası değil, ayrıldığı sevgilisi olabilir. Ev müsait olmayacağı için sizi silmiş olabilir. Aynı anda bir kaç kişiyle konuşuyor olabilir. Bağımlı olabilir, dolandırıcı olabilir. Bilmiyorum bence tedbirli olmak lazım. Yöneticiyse geç saatlerde nasıl uyanıyor. Şirketlerin mesai saati mi değişti? 4 saat kesintisiz telefonda konuşması da tuhaf. Bu kadar bol vakti nasıl bulabiliyor. Bana hiç güven duygusu vermedi.
Ya ben sadece güzel degilim ki.sadece guzellik oyle bi adama yetmez elbette.Yüzyüze gelirseniz siz daha çok bağlanırsınız. Ama ben o adamda o ışığı görmedim. Bazen güzellik de yetmiyor yani. Aklı cidden eskilerde. Belki de internetten aynı anda 5 kişi ile yazıştı ama birini daha çok beğendi ona yürüyor ama biz hep eskisini unutamadı diyoruz. Böyle bir ihtimal de var.
Görüşürseniz tek önerim bağlanmayın öncelikle ve üstüne düşmeyin. Birde şu an o yazmadan yazmayın. Yüz yüze geldiğinizde normal sohbet edin her konudan konuşun hem belki bakarsınız kafa yapınız uymuyor. Tip karıyer vs önceliğinizde olmasın. Normal davranın kız arkadaşlarınızla kahve vs içerken nasılsanız öyle doğal olunBeni gormedi ki
O aşamaya gelebilirsek bunları aklımda tutacağım teşekkür ederimGörüşürseniz tek önerim bağlanmayın öncelikle ve üstüne düşmeyin. Birde şu an o yazmadan yazmayın. Yüz yüze geldiğinizde normal sohbet edin her konudan konuşun hem belki bakarsınız kafa yapınız uymuyor. Tip karıyer vs önceliğinizde olmasın. Normal davranın kız arkadaşlarınızla kahve vs içerken nasılsanız öyle doğal olun
Yok elbette gözü kapalı güvenmem.ama instagramdan ekli ve az çok sosyo-kültürel seviyesini görüyorum oradan.şu an yönetici değil.
Yani adam güven vermediHangi durum?
Yanlis ifade ettim sanirim babasi seksen yasinda.ben aktif calisiyorum ve o babasi var diye aktif calismiyor su an hastaliktan kaynakli cok dikkat ediyorbabasından neden çekindi görüşmek için?
Yo aramadim mesaj da atmadim bugun ondan da ses yokKendinizi çekin hâlâ aramiyorsa bir cacık olmaz.Siz illa olacak diye sartladikca daha çok kacar
Su an evden calışıyor kendi projelerini satiyor.yogun temposu yokBakın şunu unutmayın. Sanal tanışmalarda bazı erkekler bir kadınla konuşuyor zannetmeyin. Aynı anda 10 kadınla konuşup sonra sayıyı üçe indirip Naz niyaz hepsi ile görüşen adamlar duydum, bu forumda da okuyoruz zaten. Belki de adam artık bir ondan bir bundan modunda da olabilir. Cidden iyi bir niyeti olsa ya da olumlu düşünse ben 6 da kalktım da vırt zırt demez. Allah aşkına ne 4 ü 5 i. Öyle yoğun çalışan bir adam nasıl o saatte kalkar. Yemesin sizi.
Peki ona yok buna yok. Sizce size neden yazmıyor? Buradaki herkesin tezlerini siz çürütüyorsunuz o zaman cevabı da verebilirsiniz. Sizce neden yazmıyor size? Çok açık değil mi?Su an evden calışıyor kendi projelerini satiyor.yogun temposu yok
Benden hoşlanmadı him?Peki ona yok buna yok. Sizce size neden yazmıyor? Buradaki herkesin tezlerini siz çürütüyorsunuz o zaman cevabı da verebilirsiniz. Sizce neden yazmıyor size? Çok açık değil mi?
Him sonunu okumamistim simdi okudum haklisinnn tuvalete de mi kalkmadin be adamBakın şunu unutmayın. Sanal tanışmalarda bazı erkekler bir kadınla konuşuyor zannetmeyin. Aynı anda 10 kadınla konuşup sonra sayıyı üçe indirip Naz niyaz hepsi ile görüşen adamlar duydum, bu forumda da okuyoruz zaten. Belki de adam artık bir ondan bir bundan modunda da olabilir. Cidden iyi bir niyeti olsa ya da olumlu düşünse ben 6 da kalktım da vırt zırt demez. Allah aşkına ne 4 ü 5 i. Öyle bir adam nasıl o saatte kalkar. Yemesin sizi. Yaşlı babasına da mı göz ucuyla bile bakmaya kalkmıyor evde? Külliyen yalan. Tuvalete kalkar bari insan