Objektif yorumlar lutfen

İnternette tanıştığınız insanlara nasıl bu kadar çabuk güvenebiliyorsunuz? Hafta sonu evine gelecek olan babası değil, ayrıldığı sevgilisi olabilir. Ev müsait olmayacağı için sizi silmiş olabilir. Aynı anda bir kaç kişiyle konuşuyor olabilir. Bağımlı olabilir, dolandırıcı olabilir. Bilmiyorum bence tedbirli olmak lazım. Yöneticiyse geç saatlerde nasıl uyanıyor. Şirketlerin mesai saati mi değişti? 4 saat kesintisiz telefonda konuşması da tuhaf. Bu kadar bol vakti nasıl bulabiliyor. Bana hiç güven duygusu vermedi.
Yok elbette gözü kapalı güvenmem.ama instagramdan ekli ve az çok sosyo-kültürel seviyesini görüyorum oradan.şu an yönetici değil.

Zorla güzellik olmaz demiş atalarımız. Biraz zorlama geldi sizin konuşmaya çalışmalarınız. Muhtemelen adam daha toparlanamadı. Üstüne düşüncede kaçtı. Sizde biz kadınların genel ben onu iyileştiririm moduna girdiniz kesin. Çıktığı ilişki anlattığınız göre problemliymiş. Adamda da büyük izler bırakmıştır. İsteyen size zaten ulaşırdı. İstemiyor besbelli 🤷🏼

Yüzyüze gelirseniz siz daha çok bağlanırsınız. Ama ben o adamda o ışığı görmedim. Bazen güzellik de yetmiyor yani. Aklı cidden eskilerde. Belki de internetten aynı anda 5 kişi ile yazıştı ama birini daha çok beğendi ona yürüyor ama biz hep eskisini unutamadı diyoruz. Böyle bir ihtimal de var.
Ya ben sadece güzel degilim ki.sadece guzellik oyle bi adama yetmez elbette.

Görüşürseniz tek önerim bağlanmayın öncelikle ve üstüne düşmeyin. Birde şu an o yazmadan yazmayın. Yüz yüze geldiğinizde normal sohbet edin her konudan konuşun hem belki bakarsınız kafa yapınız uymuyor. Tip karıyer vs önceliğinizde olmasın. Normal davranın kız arkadaşlarınızla kahve vs içerken nasılsanız öyle doğal olun

Görüşürseniz tek önerim bağlanmayın öncelikle ve üstüne düşmeyin. Birde şu an o yazmadan yazmayın. Yüz yüze geldiğinizde normal sohbet edin her konudan konuşun hem belki bakarsınız kafa yapınız uymuyor. Tip karıyer vs önceliğinizde olmasın. Normal davranın kız arkadaşlarınızla kahve vs içerken nasılsanız öyle doğal olun
O aşamaya gelebilirsek bunları aklımda tutacağım teşekkür ederim

Kendinizi çekin hâlâ aramiyorsa bir cacık olmaz.Siz illa olacak diye sartladikca daha çok kacar

Bakın şunu unutmayın. Sanal tanışmalarda bazı erkekler bir kadınla konuşuyor zannetmeyin. Aynı anda 10 kadınla konuşup sonra sayıyı üçe indirip Naz niyaz hepsi ile görüşen adamlar duydum, bu forumda da okuyoruz zaten. Belki de adam artık bir ondan bir bundan modunda da olabilir. Cidden iyi bir niyeti olsa ya da olumlu düşünse ben 6 da kalktım da vırt zırt demez. Allah aşkına ne 4 ü 5 i. Öyle bir adam nasıl o saatte kalkar. Yemesin sizi. Yaşlı babasına da mı göz ucuyla bile bakmaya kalkmıyor evde? Külliyen yalan. Tuvalete kalkar bari insan

Bakın şunu unutmayın. Sanal tanışmalarda bazı erkekler bir kadınla konuşuyor zannetmeyin. Aynı anda 10 kadınla konuşup sonra sayıyı üçe indirip Naz niyaz hepsi ile görüşen adamlar duydum, bu forumda da okuyoruz zaten. Belki de adam artık bir ondan bir bundan modunda da olabilir. Cidden iyi bir niyeti olsa ya da olumlu düşünse ben 6 da kalktım da vırt zırt demez. Allah aşkına ne 4 ü 5 i. Öyle yoğun çalışan bir adam nasıl o saatte kalkar. Yemesin sizi.
Su an evden calışıyor kendi projelerini satiyor.yogun temposu yok

Bir de hanımlar babasının hasta olmasından korktuğunu benim aktif çalistigimi cok cekinerek soyledi ve bayramdan sonra her yer acilir.cok daha rahat yuz yuze goeusebilecegimizi soyledi.hastaliktan cekindi.cok cekiniyorum bunlari soylerken dedi.benimle bayrama kadar konusmayacak mi ki acep him😅🙄

Bakın şunu unutmayın. Sanal tanışmalarda bazı erkekler bir kadınla konuşuyor zannetmeyin. Aynı anda 10 kadınla konuşup sonra sayıyı üçe indirip Naz niyaz hepsi ile görüşen adamlar duydum, bu forumda da okuyoruz zaten. Belki de adam artık bir ondan bir bundan modunda da olabilir. Cidden iyi bir niyeti olsa ya da olumlu düşünse ben 6 da kalktım da vırt zırt demez. Allah aşkına ne 4 ü 5 i. Öyle bir adam nasıl o saatte kalkar. Yemesin sizi. Yaşlı babasına da mı göz ucuyla bile bakmaya kalkmıyor evde? Külliyen yalan. Tuvalete kalkar bari insan
Him sonunu okumamistim simdi okudum haklisinnn tuvalete de mi kalkmadin be adam

Ya neden adamla tanışır tanışmaz sevgili moduna girdin ki? Neden aramadı diye düşünüyorsun. Ortada bi ilişki yok ki henüz neden bu kadar beklenti? Tanıdıgınız herkese sabah kalkınca günaydın mesajı atıyor musunuz? Hayır. O halde o adama niye attınız? Çok saçma. Bir iki kere internette yazıştınız diye, "günaydın, iyi geceler, ya sen kapat şapşal" moduna girmişsiniz. Sadece arkadaşça görüşmeyi öğrenemediğin sürece de işler istediğin gibi gitmeyecek kuvvetle ihtimal.

Sizin gibi peşinde olan çok kadın vardır, hepsi de üzerine düşüyordur eminim. Evde yaşlı babası varken akşam 6ya kadar uyuyan adam da, ne bileyim, pek sorumluluk sahibi gelmedi kulağa.
Ayrıca evde kimse olmasa da akşam 6ya kadar uyuması tuhaf bir detay...

Back
X