Dindirella yakınlarda başıma gelen bir şeyi anlatmak istiyorum sana, çok canımı sıkan bir şey ilk kez birisi ile paylaşıyorum o yüzden. Ben kendi halinde çalışan işinde gücünde bir insanım, sosyal medyadan birisi ile tanışmaya da sıcak bakmıyorum, çünkü gerçek hayatta bile güven problemim var, çok şüpheci bir insanım, bir de çok yönlü düşünürüm, bir insan yalan söyleyince anlarım o yüzden, başkalarının kandıkları (ya da kanmak istedikleri) yalanlara ben inanmam, başkalarının da nasıl inandıklarını aklım almaz. 4-5 ay önce linkedln dan biri üniversite olarak yaptığımız bir etkinlik konusunda bir soru sordu, işle alakalı olduğu için cevap verdim derken konuşma inanılmaz bir şekilde flörte evrildi, tam hayallerimdeki insan bildiğin aşık oldum. mesleği ile ilgili en ufak bir şüphem olmadı çünkü hem linkedln da yazıyor hem de bende bilgisayar mühendisiyim o da bilgisayar mühendisi, bilgisayar mühendisi olmasa kesin anlarım, sürekli yaptığımız projeleri konuşuyoruz, bazı programlara benden daha hakim, ben ona soruyorum bunu nasıl yapacağım diye, o da itü mezunu sensin ama bak ben daha iyi biliyorum diye takılıyor. Bir gün bana ben bilgisayar mühendisi değilim, hiç üniversite okumadım dedi, güldüm inanmadım, çalıştığı şirketi de biliyorum çünkü yazılım mühendisi olarak çalışıyor, bir kaç gün inanmadım ben hatta :)) hep şaka yapıyor diyorum böyle bir şey mümkün değil, ama gerçekmiş, benim ondan vazgeçemeyeceğimi çok aşık olduğumu düşündüğü için itiraf etmiş en son :) tabi ki bıraktım, yalan kırmızı çizgim, bu yalanı söyleyen daha neler söyler, şu an biri ile tanışsam artık diplomasını görmeden inanmam mesleğine :) sadece linkedln da çıkıyorsa yüzde 90 itü mezunu değildir, mesleği de o değildir, lütfen dikkatli ol. bu arada benim tanıştığım adamın ödül almış projeleri var, kürsüde konuşma yapması vs hiçbir şey ifade etmez :)