Objektif yorumlar lutfen

üfff bencee fake baştan aşağı fake resimleri çok güzel ayarlayabilir.Yazım yanlışı herkes yaparda ekleri bağlaçları falan herkeside yanlış yazmak hele itü mezununa bence yalan.
Madem okadar donanımlı nasıl o saatlere kadar uyuyor.Benim içime sinmedi valla tez konusunu falan sorun belki internette yayımlanmıştır.Yüksek lisans falan yaptıysa zaten makaleleri falan vardır oradan anlarsınız biraz kurcalarsaniz bence bulursunuz.Iş yerini arayip adini verin meselaaa

üfff bencee fake baştan aşağı fake resimleri çok güzel ayarlayabilir.Yazım yanlışı herkes yaparda ekleri bağlaçları falan herkeside yanlış yazmak hele itü mezununa bence yalan.
Madem okadar donanımlı nasıl o saatlere kadar uyuyor.Benim içime sinmedi valla tez konusunu falan sorun belki internette yayımlanmıştır.Yüksek lisans falan yaptıysa zaten makaleleri falan vardır oradan anlarsınız biraz kurcalarsaniz bence bulursunuz.Iş yerini arayip adini verin meselaaa
Yuksek lisansi yok su an calistigi birnyerde yok.yatirim yapmak icin arsa vs bakiyr be projenyaziyormus

Bu kadae heves neden tamam adam karizmatik yakışıklı kariyer sahibi ama bu kadar da hemen kaptırmanızu anlamadım.Hep siz yazmışsınız bir kere bile yazmamış aramamış kendisi yani eğer hoşlanmış olsa mutlaka yazardı önce..boş bırakmayayım derken boğuyorsunuz biraz serbest bırakın bakalım ne yapacak ilgilenmeyin olacağı varsa olur 4 saat konuşmak anlaşmak birşey ifade etmez ilk konuştuğu da siz değilsinizdir kaldı ki hala o kadını seviyor

Bu kadae heves neden tamam adam karizmatik yakışıklı kariyer sahibi ama bu kadar da hemen kaptırmanızu anlamadım.Hep siz yazmışsınız bir kere bile yazmamış aramamış kendisi yani eğer hoşlanmış olsa mutlaka yazardı önce..boş bırakmayayım derken boğuyorsunuz biraz serbest bırakın bakalım ne yapacak ilgilenmeyin olacağı varsa olur 4 saat konuşmak anlaşmak birşey ifade etmez ilk konuştuğu da siz değilsinizdir kaldı ki hala o kadını seviyor
Yo yaziyor,ariyor su an surekli
Ben pek konusmuyorum acikcasi

Adam bana pek güven vermedi. Bu kadar geç saatlere kadar uyuması, istediğiniz an rahatça ulaşamıyor olmaniz vs. Kaldı ki yakışıklı eğitimli donanımlı kariyerli vs bir adam 3 ay olmuş ayrılalı, internetten tanıştığı kişiyle ciddi düşüneceğini sanmıyorum. O yüzden cok kapilmayin derim, uzulursunuz🙁

Adam bana pek güven vermedi. Bu kadar geç saatlere kadar uyuması, istediğiniz an rahatça ulaşamıyor olmaniz vs. Kaldı ki yakışıklı eğitimli donanımlı kariyerli vs bir adam 3 ay olmuş ayrılalı, internetten tanıştığı kişiyle ciddi düşüneceğini sanmıyorum. O yüzden cok kapilmayin derim, uzulursunuz🙁
Ya adam durustse anlattigi gibiyse ki sanmiyorum :( ama durustse ben onu bi sekilde kafalarim gorusunce.

Kizlar isteyim okuyamiyorum ama hizlica yazayim size.sabah saat yedide mesaj atmis gunaydim diye.cevap yazinca da hemen aradi.sesin sen cok guzelsin vs vs.. tesekkur ettim kapattik🤗
Dun niye atamadin vs demedim
Cok sicak da konustu.kafama takilan detay su birincisi bana hic kazanova izlenimi vermedi onu belirteyim ama bisi var.yalan mi soyluyor diye dusunduren.simdi yurt disinda falan yasamis ama Türkçe berbat gibi.herkez yazıyor mesela,mesela sağol u bitişik yazıyor falan.detay ama ne bileyim sarz yazmış bimkere de.bi de telefonu normal aramada cekmiyor evinde diye hep whatsapptan ariyor.bu da garip.yani garip gelen detaylari da yazayim ki sağlikli düşünelim.kapılmasın bu kızcağız🤭
Sonra resimlerde altında jeep i olan villada yaşayan bi adam ama bilemedim
Yahu adam bildiğin kıro fake fotoğraf hatta fake profil açmıştır. Nasıl kaniyorsunuz boyle seylere hayret.

Ya şimdi bu çevreye göre degisir benim etrafımda böyle adamlar var o sebeple yalandır demedim uzaylı değil.aynı siteden ağır ceza avukatı ile tanışmıştım ki gerçekten ünlü bir avukattı bir yıl beraber olduk zamanında.o sebeple inandım.ben zengin değilim hanımlar ama zengin bir muhitte oturuyorum.yani zengin bi muhitte ucuz evlerden birinde🤭 yani etrafımda böyle o sebeple yalandır diye aklıma gelmedi.konuşma tarzı donanımli bi adam gibi.ama garip bir durum olduğu bariz.yani kısıtlı saatleede arayabiliyor.arayabildiği saatler garip
Çok garip cidden
Hangi site ki bu

Ben bir forum VS gibi Bi ortam sanmıştım. Gelişme ne oldu bilemiyorum ama yönetici, mallı mülklü adam arkadaş sitesinden ciddi ilişki aramaz. Aradığı eğlenmek için biridir sadece diye düşünüyorum. Bence gerçekliği şüpheli olan biriyle, gerçekçi olmayan varlığı içinde kıymetli zamanınızı harcamayın. Nitekim avukatla da geçici bir ilişkiniz olmuş. İspatı tecrübeniz. Yine de bol şans.

Ben bir forum VS gibi Bi ortam sanmıştım. Gelişme ne oldu bilemiyorum ama yönetici, mallı mülklü adam arkadaş sitesinden ciddi ilişki aramaz. Aradığı eğlenmek için biridir sadece diye düşünüyorum. Bence gerçekliği şüpheli olan biriyle, gerçekçi olmayan varlığı içinde kıymetli zamanınızı harcamayın. Nitekim avukatla da geçici bir ilişkiniz olmuş. İspatı tecrübeniz. Yine de bol şans.
Bir yil gecici mi ya hu gayet ciddiydik

Back
X