OBSESYON

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzgün bilgisi olan insan bulmayı isterim gercekten. Mahalle hocaları cok cahil cidden onlarla öğrendiğim din gercekten akıl dısı. Yani bilmiyorum bu konuda kimden yardım almalı.

Daha bilindik isimler olabilir canim. Mesela hem dini hem psikolojik yonu olan insanlar Muhammed Bozdağ gibi. Bu sadece bir ornek tabi.

eger bunun için rahatsız oluyorsan inançlısın bana göre. sadece aklın karışık için ve iç güdülerin gerçeği biliyor. bunun için ne yapmalısın kendinle hesaplaşman kendine açılman lazım. gunumuzde herseyin kirli tarafına maruz kalıyoruz. ve bazı olguları yitiriyoruz güven, samimiyet gibi. o yüzden bu konuyu işin ehli ama bunun eğitimini almış özellikle inanca yakınlaşmada yada karar vermende yol gösterecek kişiler öyle rastgele birisi olmasın öyle de bir araştırmanı tavsiye ederim.

Kesinlikle bana en iyi gelen yorumdu suan teşekkürler..
Rica ederim Can'ım sen doğruyu arayan bir insansın bu yüzden yolunda doğru varacağın noktada bu yüzden içini ferah tut ve doğruya giden yolda önüne ne aile baskısı ne toplum baskısı seni etkilemesin

Birde profesör Mehmet okuyan o tavsiye edebilirim naçizane. Bana en doğru gelen hocalardan biridir YouTube da videolarını bulabilirsin.

dünyada kaç adet din var biliyor musun. 20si büyük 4300 taneymiş, az yada çok önemli değil.
belkide doğru yerde aramıyorsun sorularını.
Yaradana inan gerisini salla.

Aynı beni anlatmışsın bendede lise çağında başladı.küçükken çok inançlı birisiydim aslında şimdide namazımı kılıyorum Kuran'ımı okuyorum ama içimde hep acaba var(tövbe)
Yanlış olduğunu biliyorum duamı ediyorum bir bebeğin doğması,hayvanlar,ölüm va.bir mucize evet o an içim rahatlıyor fakat sonra yine oluyor içimde hep bir sıkıntı var inanır mısın hayatımdan zevk almıyorum
Müslüman olan yabancıların hikayelerini dinledim hep ama geçmiyor.ölümden çok korkuyorum bu yüzden ne yapıcam bende bilmiyorum kendimi suçlu hissediyorum

Yas kac
Bende lise zamanlarimda boyle bi duruma dusmustum misyonerler cok vardi o donemler incil dagitiyorlardi taksim civarlarinda birgun bende evime kargo istedim dagittiklari belgeleri.
Eve gelmis mesai saatleri evde olmayan babama denk gelmis ustelik kargom.
Okul donusu baktim paket babamda ben tabi sert bi tepki bekliyordum
Gel otur beraber izliyelim cd yi dedi takti izledik.
Baya etkiliyici bi cd hazirlamislardi
Hop yazilar dokumanlar derken babam yorumsuzca sadece eslik etti.
Belki tepli verse beni cekicekti inancim zedelencekti bu hareketi birdaha sorgulamamam gerektigini hissettirdi
Arastirmak okumak sorgulamak kotu seyler degil

ah ne çektim bundan ya sadece din degil her konuda en küçük şeyde 1 saat oturup düşünmek bildigin ruhum kanser oldu çok zor şeyler atlattım devlete gidin eger gidersiniz maddi durumunuz el vermiyorsa insana hayatı zindan ediyor ömrüm gitti gençeçikken benim

Yaşadıkların için bu duayı okumalısın. Şu an bir vesvese içindesin ve bu dua birebir ilaç gelicek kalben inanarak okuyun inşallah. . La ilahi illallahu vahdehu la şerikeleh lehul mülkü ve lehul hamdu ve huve ala külli şey'in kadir

Eğer muslumansaniz böyle inandım böyle kabul ettim deyip düşünmeyi ve araştırmayı bırakın

29 yaşındayım o Zaman'dan bu zamana bu şekilde geldim hiç memnun değişim
Hocaları dinledim namaz kılarken bile aklıma saçma sapan sorular geliyor bazen kafayı Yicek gibi oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…