- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
KesinlikleeOrası öyle tabi :) Hem @Nevreste beceriksiz olduğumu düşünüyordu içten içeYemek yapabildiğimi göstermiş oldum
Oylamada başlayınca, asıl eğlence o zaman başlayacak sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleeOrası öyle tabi :) Hem @Nevreste beceriksiz olduğumu düşünüyordu içten içeYemek yapabildiğimi göstermiş oldum
Oylamada başlayınca, asıl eğlence o zaman başlayacak sanırım![]()
Teşekkür ederimçokkk hoş olmuşş tebriklerrr![]()
Teşekkür ederim, hamile biri beğenince üzülüyorum azıcık aslındaÇok şık duruyor ya![]()
Teşekkür ederim, hamile biri beğenince üzülüyorum azıcık aslındaHakkınızı helal edin nolur
Ama çok kolay yapabilirsin![]()
İyi o zaman. Tekrar teşekkür ederimYok canım üzülme iki dakkada yaparım bunu ben :) :)
Yapanlara da afiyer olsun sana da yarışmada başarılarr :)![]()
Teşekkür ederim canım, ( rakiben mi demeliydimHem pratik, hem lezzetli görünüyor. Bunu da denicemmm
Başarılar canımm![]()
Tamam çıkarıyorum şimdi , ne yapacağıma da karar verdim sayılırTeşekkür ederim canım, ( rakiben mi demeliydim) Hadi seni bekliyoruz, eti buzluktan çıkarmayı unutma
![]()
Hadi ya bak yarısını hallettin bileTamam çıkarıyorum şimdi , ne yapacağıma da karar verdim sayılır![]()
Tamamdır şekerHadi ya bak yarısını hallettin bileBen 10 resimden fazlasını yükleyememiştim, Eğer daha fazla yükleyeceksen, Nevresteye sorarsın yardımcı olur bu arada :)
Ben 25 tane çekmiştimTamamdır şekerKaç fotoğraf çekerim bilemicem, 10u geçer mi ki?
Tamam o zaman, sağol canımBen 25 tane çekmiştimSonra mecburen 10a düşürdüm, Anlaşılır olsunda 10 karede yetiyor, sen yinede her ihtimale karşı çok çek, en netini yüklersin siteye
![]()
Sende sağol tatım, bekliyorum bak vazgeçmek yok ona göreTamam o zaman, sağol canım![]()
Yok yok kararlıyımSende sağol tatım, bekliyorum bak vazgeçmek yok ona göre![]()
Teşekkür ederimSüper bi tada benziyor :) Başarılar![]()
Çok Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel ve değişik görünüyor.