Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

Burdayız canım, nasılsın bakalım, nasıl hissediyosun kendini bakalım, test tarhin ne zamandı. Umarım güzel haberi vericeksin. Kendine ii bak canım

ıyıyım bende adet agrıalrım var yaaaa korkuyorummmmmmm
12 sınde canım 3 gun kaldı hayırlısı artık kısmet bakalımmmmmmmmmm

Ecrincim seni çok merak ettim canım, aldın mı sonucunu, umarım şu anda sevinç içendesindir. Bize de haber vermeyi unutma, hakkında hayırlısı

selam kızlar nasılsınız ne zamandır giremedim hem çalışıyorum hem de baya bir düşük tehlikesi atlattık çok kanamam oldu ama çok şükür şimdi iyiyim ve bugün yavrumun cinsiyetini de öğrendik oğlum olacakmış inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur Rabbim tez zamanda sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin!

selam kızlar nasılsınız ne zamandır giremedim hem çalışıyorum hem de baya bir düşük tehlikesi atlattık çok kanamam oldu ama çok şükür şimdi iyiyim ve bugün yavrumun cinsiyetini de öğrendik oğlum olacakmış inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur Rabbim tez zamanda sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin!

merhaba canım cokkk uzludum ve oglusuna da cok sevındım kuzummmm....amın dıyorum kuzum rabbımsaglıkla verısın oncelıkle cnmmmm

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Darısı başımıza inşallah. Zamanı geldiğinde bizim de olacak buna inanmak lazım. Öptüm.

malesef negatıf kızlarrr olmadıııı
umutlar baska zamana kaldıııı

Hayırlısı olsun hakkında canım. Ben şifremi unuttugum için bir türlü yazamamıştım. Umutlarımızı kaybetmek yok ne yapalım olmadıysa ölecek değiliz. Gezip tozarız biz de bugünlerin rahatlıgını yasarız degil mi:32:

Ecrincim 3. denemeni yapmayı düşünüyor musun? Düşünüyorsan ne zaman? Biz valla biraz ara vereceğiz. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var. Senin kaç dondurulmuş var. Valla doktorla bile görüşmeye gitmedim olumsuz sonuçtan sonra. Arayıp durdular. Gitmeyince kesildi aramaları. Ben çok yüksek dozlarda her gün 400 iğne vuruldum. Bunu soracağım gidince neden ben de böyle oldu diyecegim.

Olumsuz denemesi olan kızlar hangi testleri yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Hepinize:16:

Hayırlısı olsun hakkında canım. Ben şifremi unuttugum için bir türlü yazamamıştım. Umutlarımızı kaybetmek yok ne yapalım olmadıysa ölecek değiliz. Gezip tozarız biz de bugünlerin rahatlıgını yasarız degil mi:32:

Ecrincim 3. denemeni yapmayı düşünüyor musun? Düşünüyorsan ne zaman? Biz valla biraz ara vereceğiz. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var. Senin kaç dondurulmuş var. Valla doktorla bile görüşmeye gitmedim olumsuz sonuçtan sonra. Arayıp durdular. Gitmeyince kesildi aramaları. Ben çok yüksek dozlarda her gün 400 iğne vuruldum. Bunu soracağım gidince neden ben de böyle oldu diyecegim.

Olumsuz denemesi olan kızlar hangi testleri yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Hepinize:16:

tabıkıde yaptırıcam cnm ama zamanı avr bıraz ohss oluyorum ben ve 4-5 ay bekleme gerek o yuzden yaz sonu gıbı denıycem kısmetse ve genetık test yaptırıcaz...
benım 2 vardı ve artık yok yanı sıfırdan baslıycaz

Back
X