• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

yok be güzelim ben dün marketleri gezmeye başladım. Walla hiç bu kadar sıkılmamıştım 1 hafta evde otur hiç bana göre değil. Patladım resmen. şimdi ise kaçıncı pedi değiştirdiğimi unuttum maalesef tutunamadı yavrucuk. Canı isterse ne yapalım bulmuş da benim gibi anneyi:)) eşim çok üzüldü ve yıkıldı tabii ama ben kendimi hazırladım kaptırmadım allahtan. Ne yapalım. Bir dahaki sefere:) irtibatı koparmayalım ama ben özelden yazamıyorum mesaj sayım yetersiz. Gelişmelere buradan devam edelim ok. öptüm çok.

anladım cnm yaaa cok uzldum kısmet kuzum ama yarın gene test yap tmm sen mj 100 olunca yazarsın bana ben burayıda ıhmal etmem gelırım kuzum sen merak etmeeee....
Evet bulmus bunuyo hıhhhhh

Ecrincim test sonucum 2'nin altında. Yani biyokimyasal veya dış gebelik söz konusu değil. Zaten adet olduktan sonra bunlar var mı yok mu diye test yapılırmış. Benim temiz çok şükür. Ama doktor il dışında oldugu için görüşemedim kendisiyle. Kızlar sizce bu sonuç ne anlama geliyor. Benim yorumum embriyo hiiç tutunma felan yaşayamadı:((( Ecrincim özellikle senin 2. denemen. İlk denemende tutmadı demiştin kaçtı peki hcg sonucun.

Herşeyin hayırlısı arkadaşlar. Ben aştım artık niye neden sürecini. Hiç bir yaşadığım olayda neden ben diye sormadım. Hep Allahtan hayırlısını istedim. Ve bugün 31 yaşındayım inanın hayatta olmasını istediğim zamanda sahip olamadığım hemen herşeye geç de olsa sahip oldum ve sanırım bu bebek olayı da öyle olacak. Olsun hiç önemli değil; yeter ki olsun sonunda. Bugün kan alan bayan sakın üzülme dedi. Bunda bir hayır vardır dedi. Akrabası 15 yasında evlenmiş ve 30 yasında tüp bebekle ilk cocugu olmus. Sonra doğal yolla bir çocuğu olmuş Ve daha yeni 3. çocuğu da 40 yaşında doğal yolla olmuş . Bunun gibi binlerce örnek var arkadaşlar. Yılmak yok diyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Sizinle bu süreçte yalnız kalmadım. Lütfen menfi veya müspet haberlerinizi paylaşın. Öpüyorum....:54::54::54::54::54:

Ecrincim test sonucum 2'nin altında. Yani biyokimyasal veya dış gebelik söz konusu değil. Zaten adet olduktan sonra bunlar var mı yok mu diye test yapılırmış. Benim temiz çok şükür. Ama doktor il dışında oldugu için görüşemedim kendisiyle. Kızlar sizce bu sonuç ne anlama geliyor. Benim yorumum embriyo hiiç tutunma felan yaşayamadı:((( Ecrincim özellikle senin 2. denemen. İlk denemende tutmadı demiştin kaçtı peki hcg sonucun.

Herşeyin hayırlısı arkadaşlar. Ben aştım artık niye neden sürecini. Hiç bir yaşadığım olayda neden ben diye sormadım. Hep Allahtan hayırlısını istedim. Ve bugün 31 yaşındayım inanın hayatta olmasını istediğim zamanda sahip olamadığım hemen herşeye geç de olsa sahip oldum ve sanırım bu bebek olayı da öyle olacak. Olsun hiç önemli değil; yeter ki olsun sonunda. Bugün kan alan bayan sakın üzülme dedi. Bunda bir hayır vardır dedi. Akrabası 15 yasında evlenmiş ve 30 yasında tüp bebekle ilk cocugu olmus. Sonra doğal yolla bir çocuğu olmuş Ve daha yeni 3. çocuğu da 40 yaşında doğal yolla olmuş . Bunun gibi binlerce örnek var arkadaşlar. Yılmak yok diyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Sizinle bu süreçte yalnız kalmadım. Lütfen menfi veya müspet haberlerinizi paylaşın. Öpüyorum....:54::54::54::54::54:

canım benım 0dı yanı hıc deger bıle cıkmadı kısmet degılmzı be kuzum napalım rabbım ne zaman ol derse o zaman olacak ve epımız bır gun anne olucaz ben ınanıyorum kuzummmm....

woodoo2 canım herşeyin hayırlısı Allah en hayırlı zamanı kararlayandır ve sen bunun bilincindesin ne güzel arkadaşım Rabbim tez zamanda bu duyguyu tüm isteyen herkese yaşatsın inşallah!!! ecrincim canım bebişimiz iyi ama arada annesinin midesini bulandırıyor karnını ağrıtıyor ama olsun o yeter ki iyi olsun da annesi her şeye katlanır:-)

woodoo2 canım herşeyin hayırlısı Allah en hayırlı zamanı kararlayandır ve sen bunun bilincindesin ne güzel arkadaşım Rabbim tez zamanda bu duyguyu tüm isteyen herkese yaşatsın inşallah!!! ecrincim canım bebişimiz iyi ama arada annesinin midesini bulandırıyor karnını ağrıtıyor ama olsun o yeter ki iyi olsun da annesi her şeye katlanır:-)

teşekkürler canm hayırlısı herşeyin. Doğru zaman daha gelmemiş demek ki. Sağlacakla bebeğini kucağına alman dileğiyle....:54:

Ecrincm transferin oldu mu??

canım buyuk gun ayrın yarın sabahtan gıdecez 9 da 10-10:30 da olackamıs bakalım hayrılısı dondurulmusya ıns bır problem cıkmadan cozulur bebeklerım kuzum yaaaaaa bakalımmm kısmettt

aman yerım ben onu buyuyo annesı napsın o yzuden bulandırıyo ısteee kıyamam ben ona cnm sabahalrı ac karnına havuc ye ve tuzlu kıraker ye yogurt ekmek bulantıyı alır tatlımmmm

özledım sızııııııııııııııııııı

biz geldikkk:-) biz gündüz işe gidiyoruz o yüzden gündüz giremiyoruz akşam ancak girebiliyoruz kepekli kraker yiyoruz havuç salatalık falan yiyoruz teyzesi 16-24 mart arası 2li tarama var inşallah bir sorun çıkmaz korkuyorum ama ne gelirse Allahtan onu da biliyorum o benim evladım ona asla kıyamam her haliyle başımın tacı evladım Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah!:nazar::emir_bebek:

Kızlar herkese günaydın, ecrincim büyük gün bugün desene, umarım herşey yolunda gider tatlım, 12 gün sonra pozitif haberini alırız dilerim. Deatyları paylaş bizimle, dualarımız seninle canım. bebemmm ne güzel büyütüyosun maaşallah bebeği, herşey yolunda gidecek Allahın izniyle, hiiiç üzülme. testlerindizde temiz çıkacak İnşallah. Ben hala beklemedeyim tüp tedavim mart adetime kaldı. Allahın vardır bir bildiği şimdiye kadar hep aksilikler yaşadık başlayamadık, umarım mart ayı benim için uğurlu olur.

ben geldımmmm kızlar hersey cok uzel gectı ve 2 embırıyo kondu sımıd ayın 12 sını beklıyoruzzzzzz heycanlaaaa
sımdı ben ne yapayımmm yaaaa bebemm soyle bana ne yıyeyım ne yemeyeymmmmm

ben geldımmmm kızlar hersey cok uzel gectı ve 2 embırıyo kondu sımıd ayın 12 sını beklıyoruzzzzzz heycanlaaaa
sımdı ben ne yapayımmm yaaaa bebemm soyle bana ne yıyeyım ne yemeyeymmmmm

canım hayırlı uğurlu olsun Allahın izniyle sımsıkı tutunsunlar yavruların inşallah!!!canım öncelikle seninki kaçıncı gün embriyosu benimki 2. gün embriyosuydu 4 hücreliydi önündeki 3 gün çok önemli demişlerdi 3 gün boyunca mümkün olduğunca yat ya da bacaklarını uzatarak otur ayakta fazla kalma bir yere uzanma sırt üstü yüz üstü yatma bir yerden bir yere dönerken kalkarak dön çünkü karın kaslarının kasılmaması gerek en önemlisi de bu sakın kabız olma sebze meyve ye sabahları da ceviz gün kurusu kayısı ve kuru incir ye sütün yoğurdun peynirin ayranın pastörize olacak salam sucuk sosis yasak çok canın isterse çok iyi pişmiş olacak çünkü etten sütten sucuktan mikrop kapabilirmişsin 3 gün sonra kısa yürüyüşler yapabilirmişsin 3 gün sonra ayakta ılık duş yapabilirmişsin başka da bir şey yok doktorumun bana verdiği kağıtta bunlar yazıyordu bir de telefonuna indirebiliyorsan yasin suresini indir kulaklıkla karnına dinlet ben öyle yaptım yasin tebareke amme 4444 dua ne varsa okudum tesbih çektim salavat getirdim Alllahın izniyle Rabbim yavrularına inşalalh ''OL'' der ve sen de anne olursun tekrar hayırlı olsun canım

Back
X