Ocak 2013 tüp bebek tedavi süreci ve gelişmeler

allahıma çok şükür bu gün yine kan verdim ve 14.gün beta hcg 53.66 ilerleme iki katından bile fazla şimdi 16. gün tahlilini beklicem ama içim çok rahatladı:52::52::52:

canım tebrikler sağlıkla kucağına al meleğini
benimde bir kimyasal gebeliğim var normal yolla
aralıkta tüp bebek negatifi aldım
bende pko eşimde sperm azlığı var :43: yaşım 26
inş bende mucizeme kavuşurum mayıs ta 2.deneme yapıcaz
drum umutlu hayırlısı olsun ama ben çok korkuyorum

canım tebrikler sağlıkla kucağına al meleğini
benimde bir kimyasal gebeliğim var normal yolla
aralıkta tüp bebek negatifi aldım
bende pko eşimde sperm azlığı var :43: yaşım 26
inş bende mucizeme kavuşurum mayıs ta 2.deneme yapıcaz
drum umutlu hayırlısı olsun ama ben çok korkuyorum

seni çok iyi anlıyorum canım sakın üzülme ve pes etme ben 6 kez hamilelik yaşadım ve kalp atışını duyamadık ve hamilelik düşük sonrası kürtajla sonlandı bunları yaşarken artık çocuk isteme hevesim bilw kalmamıştı şimdi tüp bebek denedim ve hala net hiçbirşey yok sonuçta ben ancak sağlık bir doğum yapınca anlıcam gerçekten anne olabildiğimi sana korkma desemde inandırıcı olmaz ben de hala çok korkuyorum yaşabileceklerimden ama sana güçlü ol ve pes etme diyebilirim üstelik senin yaşın daha küçük denemek için uzun zamanın var ben 35 yaşına giricem yakında hayırlısı olsun ve inancını kaybetme seni destekliyorumcanım öptüm ......

Canim benim dualarim seninle insallah saglikla bebegini kucagins alirsin tatlim
ins benimde tedavimden pozitif sonucu alirim
gercekten cok zor Allah im kimseyi evlatsiz birakmasin
8 yildir bekliyorum bende anne olmayi
:5:
insallah guzel haberlerini duyariz cnm

bide ben bisey sormak istiyorum ben transferden sonra banyo yapmadim test gunune kadar
gerci pozitif olmadi tutmaz diye korktum
Sen bu konuda ne yaptin
transferden sonra neler yaptin sen ...

Canim benim dualarim seninle insallah saglikla bebegini kucagins alirsin tatlim
ins benimde tedavimden pozitif sonucu alirim
gercekten cok zor Allah im kimseyi evlatsiz birakmasin
8 yildir bekliyorum bende anne olmayi
:5:
insallah guzel haberlerini duyariz cnm

bide ben bisey sormak istiyorum ben transferden sonra banyo yapmadim test gunune kadar
gerci pozitif olmadi tutmaz diye korktum
Sen bu konuda ne yaptin
transferden sonra neler yaptin sen ...

inanmıcaksın belki ama transferden sonra bir saat hastanede yatırıyorlar ya sabahtan transfer yapıldı bir saat sonra çıktım hastaneden bankada ve resmi kurumlarla işlerim vardi onları halletmem gerektiği için akşama kadar istanbul trafiğinde arabadaydım ve bankada sıra bekle postanede sıra bekle..... böyle geçti akşam 6 gibi eve geldim yemek hazırladık yedik falan yine yatmadım koltukta yarım uzanıp film izledik ve ondan sonra yattım ha bu arada devlet memuru olduğum için devlet hast. gidip bide rapor aldım bu işlerin arasında ilk günüm böyle geçti.2.gün kahvaltıdan sonra biraz dışarı çıktık yürüyüş eve gel duş aldım yine gün boyu hiç yatmadım ev halindeydim zaten ondan sonraki günlerde dahA RAHAT GEÇTİ İŞTE BÖYLEEE
yurt dışında hastanede sadece 15 dakika yatırıyorlarmış sonra rutin hayatına devam et diyorlarmış bence bunun yatmayla duş almayla falan hiç ilgisi yok sadece ağır kaldırma ve ani hareket etme okadar bide psikoloji çok önemli tabiiiii...bidahakinde çok rahat ol inan ve asla bu durumu bir hastalık olarak görme kendini iyi hisset ve inan canım umarım hayırlı sonuçlar alırsın bide kimseyi dinleme sadece kandini dinle en kısa zamanda olumlu haberlerini bekliyorum bye.:40::40:

canım benim yeterki RABBİM ol desin işte
ben çok kastım kendimi 4 gün yattım sonra 10 gün banyo yapmadım falan
ama dediğin gibi bunda daha rahat olucam daha bilinçlendim artık
inş güzel haberler veririm canım senden de güzel haberler beklliyorum :48:

bide benim5. güne 2 yumurtam kaldı blas olamadı kalitesi düşüktü bira z
inş bu sefer kaliteli yumurtalarım olur

Son düzenleme:
canım benim yeterki RABBİM ol desin işte
ben çok kastım kendimi 4 gün yattım sonra 10 gün banyo yapmadım falan
ama dediğin gibi bunda daha rahat olucam daha bilinçlendim artık
inş güzel haberler veririm canım senden de güzel haberler beklliyorum :48:

bide benim5. güne 2 yumurtam kaldı blas olamadı kalitesi düşüktü bira z
inş bu sefer kaliteli yumurtalarım olur

inşallah canım benim.benim 6 yumurtam oldu ve bunlardan sadece 3 tanesi döllendi ve 1. kalitede sadece 1 yumurtam vardı.....ilk başta çok üzüldüm ve yumurta sayımın az olması beni korkutmuştu.ama doktorum her seferinde aynı oranda yumurta olacak diye bir şey yok kadının her ay yumurtlama oranı değişirmiş.bu sefer az diye bundan sonrakilerde de az olacak yada kalitesiz olacak diye bir şey yok sen içini ferah tut inşallah bu denemende olacak ben öyle hissediyorum :)

Back
X