Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

minnak343434

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
90
71
23
Merhaba dostlar:KK15:
Ocak 2015 de aşılama yaptıranlar, durumlar nasıl? Bilgi paylaşımı yapıp birbirimize destek olalım. Ne zaman aşılama yaptırdınız? Aşılama sonrası neler yaşadınız?

Merhaba dostlar:KK15:
Ocak 2015 de aşılama yaptıranlar, durumlar nasıl? Bilgi paylaşımı yapıp birbirimize destek olalım. Ne zaman aşılama yaptırdınız? Aşılama sonrası neler yaşadınız?
Mrb cnm bugun asilamamin 10.gunu ilk gunden beri ara ara kasik agrisi var 5.gun inanilmaz bi kasik agrisi 5 10 dk surdu ama nefesim kesildi resmen goguslerde sislik var alt karnim sis ve bugun sanki adet sancisi gibi belimde ariyor 4 gun kaldi hakkimizda hayirlisi olsun

Mrb cnm bugun asilamamin 10.gunu ilk gunden beri ara ara kasik agrisi var 5.gun inanilmaz bi kasik agrisi 5 10 dk surdu ama nefesim kesildi resmen goguslerde sislik var alt karnim sis ve bugun sanki adet sancisi gibi belimde ariyor 4 gun kaldi hakkimizda hayirlisi olsun

Hayırlısı olsun canım. İnşallah kısa süre sonra hayırlı haberlerini alırız. Benim 5. Günüm sadece bel ağrım ve aşırı derecede gaz problemim var. 10 gün sonra kan testi yaptıracağım. İnşallah güzel haberler alırız. Buradan sonuçlar hakkında bilgi verelim :KK39::anneadayı:

merhaba
benim aşılamadan sonra 6.günüm, ilk günlerde bel ve bacak agrm olmuştu ama geçti, sürekli olarak gaz problemim var.. onun sancısı oluyor arada.. gögüslerim bazen sızlıyor yürürken bile.. bn ayın yaptırıcam, yani aşılamadan 14gün sonra oluyor

Arkadaslar bende uc asi yaptirdim sonuncusu tuttu ama dusuk oldu malesef ama tutan asimda tek belirti gazdi cok siskindi karnim bide goguslerim asinin ucuncu gunu sismeye baslamisti oydu belirti yani tutan asida cok agrim oldu digerlerinde hic bisey hissetmedim bende adet olursam ya tup ya asi yaptirmayi dusunuyiruz dr hangisini uygun gorurse ins rabbim tez vakitte verir tum isteyenlere icindede bize insss hayirli ve saglikli bebekler nasib etsin

2. aşılamamı 5 gün önce yaptırdım,ilk tuttu ama düştü...test yapana kadar en ufak bir belirti bile olmamıştı,ne göğüste şişlik ne kasık-bel ağrısı..sadece 6. gün duvarları tırmalayacak derecede taze fasulye çekmişti canım ve 2 tencere yapıp yedim kaç gün boyunca :)inşallah/hayırlısıyla yine tutar,Allah herkesin gönlüne göre versin..

ayın 8inde yaptırdım ben de. ilk gün sancım oldu yarım saat bir saat kadar. sonraki gün tüm gün boyunca başım ağrıdı. bugün itibari ile bel ağrısı başladı. ben 17 aydır bunları zaten yaşıyorum ve bebek yok. inşallah bu sefer rabbim aşılamayı vesile kılar da bebeciklerimiz gelir.

Back
X