• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Gördüm hamileymişsiniz eş kaynaklı mıydı sorununuz acaba ?? Allah sağlıkla büyütsün inş💙
Yani ilk başlarda hsg çektirdik tüpler tıkalı denildi tekrar bu sefer anestezi almadan çektirdim açıldı herhalde o zaman. Hsg den so ra hamile kaldım boş gebelik oluştu. Sonra bu zamana kadar bir daha olmadı eşimde kaç defa test verdi kan tahlili verdi onda da bir sıkı tı yoktu bende yoktu.sonra bizde çatlatma iğnesi yaptırdık çok şükür oda tuttu. Maneviyata yöneldim biraz Allah da nasip etti oldu 🌸🌸

Yani ilk başlarda hsg çektirdik tüpler tıkalı denildi tekrar bu sefer anestezi almadan çektirdim açıldı herhalde o zaman. Hsg den so ra hamile kaldım boş gebelik oluştu. Sonra bu zamana kadar bir daha olmadı eşimde kaç defa test verdi kan tahlili verdi onda da bir sıkı tı yoktu bende yoktu.sonra bizde çatlatma iğnesi yaptırdık çok şükür oda tuttu. Maneviyata yöneldim biraz Allah da nasip etti oldu 🌸🌸
Benimde bir gebelik kaybım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.3 ay sonra gebe kaldım kalbi durdu bebeğimin 🥹 kürtajdan sonrada ben hamile kalamadım aşılama yaptırdım umarım iyi sonuç gelir ama eşimin hem hız hem kalite hem de sayı düşüklüğü var 🥹
Rabbim nasip etsin inş bende çok dua ediyorum ve eşime takviyeler yapıyorum umarım sonuç alırız 🥹

Benimde bir gebelik kaybım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.3 ay sonra gebe kaldım kalbi durdu bebeğimin 🥹 kürtajdan sonrada ben hamile kalamadım aşılama yaptırdım umarım iyi sonuç gelir ama eşimin hem hız hem kalite hem de sayı düşüklüğü var 🥹
Rabbim nasip etsin inş bende çok dua ediyorum ve eşime takviyeler yapıyorum umarım sonuç alırız 🥹
Inşallah amin 🌸🌸

Son durumlar nasıl yavrum nasıl hissediyosun kendini
Değişik hissediyorum canım. Reglim başlayacakmış gibi kasık ağrım oluyor ara ara onun dışında ne göğüs hassasiyetim var ne başka bir şey. Bir de geçtiğimiz günlerde belim çok ağrıyordu. Bakalım bir kaç güne anlarız, test yapasım da yok hiç.

Değişik hissediyorum canım. Reglim başlayacakmış gibi kasık ağrım oluyor ara ara onun dışında ne göğüs hassasiyetim var ne başka bir şey. Bir de geçtiğimiz günlerde belim çok ağrıyordu. Bakalım bir kaç güne anlarız, test yapasım da yok hiç.
Bende aynısını yaşadım göğüs hassasiyetim hiç yoktu

26 temmuzda çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Sonra doktor bir gün olacak bir gün olamayacak şekilde yapın adet olasıya kadar dedi. Tam uyumasak da öyle yapmaya çalıştık. Yani ilk 2 3 gun üst üstte yaptık 3 4 gün sonra yaptık. Biraz kendimize ve akışına bıraktık bazen planlı olunca insanın yapası da gelmiyor. 😅 sonra İğneyle birlikte 12. Ve 14. Günlerde test yaptığımda negatif çıkmıştı ondan sonra yapmayi düşünmemiştim hiç 19. Güne kadar tekrar negatif çıkar diye ama aklım çelindi dayanamadım evde de test olunca yaptım. 😅 En son testi de dün yaptım 17. Günde yaptım hafif silik çıktı bu sabah da kan testi verdim beta 118 çıktı.🌸
Sağlıkla gelsin herhangi bir belirtinix oldu mu

Kızlar merhaba ben 14 ağustosta çatlatma iğnesi oldum 2 tane yumurtam vardı biri 18.91 diğeri 22.41 mm ama bende iğneden sonra ne yumurtlama akıntısı ne de ağrı falan oldu bu da beni aşırı umutsuzlaştırdı aranızda böyle olan var mı ?

Benim normalde reglden 1 hafta önce göğüs hassasiyetim başlar regl olmama yakın azalıp geçerdi, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. hayırlısı olsun inşallah.
Amin canım inşallaaah , bi baksana ya ben yumurtlamıcam heralde 😂😂

Eklentiler

• IMG_1249.webp
    IMG_1249.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 24
Amin canım inşallaaah , bi baksana ya ben yumurtlamıcam heralde 😂😂
çizginin koyulaşması lazım normalde di mi, bu testler her gün aynı saatte mi yapılıyor su tüketimine göre çizgi değişiyor mu hcg'de olduğu gibi canım? bi de normalde ovulasyonun yaklaşık hangi günler olurdu, yarın koyulaşmaya başlar belki

çizginin koyulaşması lazım normalde di mi, bu testler her gün aynı saatte mi yapılıyor su tüketimine göre çizgi değişiyor mu hcg'de olduğu gibi canım? bi de normalde ovulasyonun yaklaşık hangi günler olurdu, yarın koyulaşmaya başlar belki
32 günde adet oldum ben bu ay o yüzden geç yumurtlıcam heralde hiç yapmadım ilk defa kullanıyorum bunu ama sıvı tüketmiyorum yapacağım zaman 14. Gün koyulaşabilir

Back
X