Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkesi evlat sahibi yapsin insaAllah. Bende dun tup bebek tedavisine basladim cok heycanliyim :)
Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkesi evlat sahibi yapsin insaAllah. Bende dun tup bebek tedavisine basladim cok heycanliyim :)
Hic bilgim yok benim dun basladik bakalim neler olacak c.tesi kontrolüm varhayırlı olsun.güzelhaberler alırız inşallah..benimde 3.günüm bu igneler bende hiç kasık ağrısı yapmıyo amacaa yumurtalar büyümüyo mu???
Ignenin odem yapabilecegini normal oldugunu soyledi bana sadece kasik agrisindan bahsedilmediHic bilgim yok benim dun basladik bakalim neler olacak c.tesi kontrolüm var
Hic bilgim yok benim dun basladik bakalim neler olacak c.tesi kontrolüm var
Evet haberleselim senin neden tup bebek ilk denemenmihadi bakalım.heyecanlı bekleyiş..yarın da benim kontrolum var sorayım dr...birlikte transver ve sonuç bekliycez...
Evet haberleselim senin neden tup bebek ilk denemenmi
Evet haberleselim senin neden tup bebek ilk denemenmi
Hayirlisi insanlah guzel haberer alirizevet ilk.öncesinde bi aşılama var...
Hayirlisi insanlah guzel haberer aliriz
Yok canim daha onceleri ilacla tedavi oldum 7 defa asilama tutmaz diye yapilmadi en son tup bebege karar verdim ama yiyceklerle ilgili biseye dikkat etmiyorumbu arada nasıl besleniyosun??özellikle dikkat ettiğin bişey var mu?
Yok canim daha onceleri ilacla tedavi oldum 7 defa asilama tutmaz diye yapilmadi en son tup bebege karar verdim ama yiyceklerle ilgili biseye dikkat etmiyorum
Polikistik overim varanladım canm.peki özel olmazsa sizde sorun neydi???
Polikistik overim var![]()
Amin insanlah. Nerede yasiyorsun hangi hastanede muayene oluyorsun...cokmu sordum:)Hmm.bizde morfoloji sorunu var.inşallah hepimizin gönlüne göre olur...
Amin insanlah. Nerede yasiyorsun hangi hastanede muayene oluyorsun...cokmu sordum:)