Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen biliyor musun tablo yapmayiKızlar mrb, ancak girebildim. Bu tablo işini çözelim inşAllah :) Ama arada kaynamasın konuyu açan arkadaş ilk msjının altına yapsa herkes ilk sayfada görse daha iyi olur
canım yazdığın yeri bulmaya çalışıyorum, orayı söylersen belki yapabilirim. İnat ettim yapacam :)Canım sen biliyor musun tablo yapmayi
Kullanıcı | Yaş | Merkez | Deneme | Adet Tarihi-Tedavi Başl. | Transfer Tarihi | Sonuç |
![]() | 33 | hrs-Genart | 2 | 04.01.2017 | ? | ? |
Tamam canım yarın yeni topik açıp listeyi oluşturacağım inşAllah. Rabbim hepimize nasip eder inşAllah..Bencede arkadaşım yeni topik aç hepimiz orada yazışalım uğurluda gelir inşllh:)))
Bencede fark etmez arkadaşım içinden nasıl geliyosa öyle yaz eminim güzel olur seninde ocak ayındanı tedavin?Farketmez beraber belirleyelim başlığıda
Evet ocağın ilk haftası adet tarihim. Sabırsızlanıyorum :) 5 yaşında bi kızım var. Oda tüp tedavisi ile oldu. İnşAllah kardeşi de olur.Bencede fark etmez arkadaşım içinden nasıl geliyosa öyle yaz eminim güzel olur seninde ocak ayındanı tedavin?
Ben başlayayım bari:)))yaş 30 sorun pko ve genetik hastane medical park 5.denemem.Listede olmak isteyen arkadaşlar tabloda istediğimiz bilgileri yazarsanız yarın yeni konuda listemizi oluşturacağım.