Ocak 2018 de dogum yapan varmi

Ecrin2424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
241
95
28
27
Merhaba ben ocakta erken dogum yaptim 30 haftalik normal dogumdu 40 gunde regl oldum ilk 4 ay duzenliydi fakat sonraki 2 ay ara kanama oldu 3 ay sonrasida adetim gecikmeli geldi ilk ay 23 gun gecikti 2 ay 15 3 ay ise 13 gun gecikti sizce neden

Çocuk emdikce adetin duzene girmesi zaman alır diye biliyorum.

Bebeği emzirip emzirmediğinizi yazmamışsınız, ama hemen adet olduğunuza göre muhtemelen emzirniyorsunuz yada günde 6 kereden az emzirip mama veriyorsunuz.Emziren annelerin genelde doğumdan sonra 8 ay adet olmamaları bekleniyor,düzensizliklerde normal sayılıyor.Doğum kontrol hapına başladıysanız oda bozmuştur.Ben ilk doğumumda 8 ay adet olmadım.Şimdi sürekli emzirmeme rağmen 4. Ay iki kez adet oldum sonraki iki ay olmadım.Ben ilk adetten sonra cerazetteye başladım sanırım2. kanamayı o yaptı.Emzirsenizde emzirmrsenizde hamilelik olabilir, emzirmek olasılığı biraz düşürüyor.

25 aralikta dogum yapmistim yeni adet oldum..emziriyorsaniz olabilir diyebiliyorum

Merhaba ben ocakta erken dogum yaptim 30 haftalik normal dogumdu 40 gunde regl oldum ilk 4 ay duzenliydi fakat sonraki 2 ay ara kanama oldu 3 ay sonrasida adetim gecikmeli geldi ilk ay 23 gun gecikti 2 ay 15 3 ay ise 13 gun gecikti sizce neden
Bunlarin hepsinin ocak 2018 de dogum yapmanizla ne alkasi var. Birde bu yazdiklarinizin hepsini nasil aklinizda tutuyorsunuz not falan mi aliyorsunuz ben bir once ki adet tarihimi bile tutamiyorum da. Gecikmeli olmasi emzirmekten olabikir dogum kontrol yontemi ne kullaniyorsunuz bilmiyorum fakat igne kullaniyorsaniz olabilir.

Bunlarin hepsinin ocak 2018 de dogum yapmanizla ne alkasi var. Birde bu yazdiklarinizin hepsini nasil aklinizda tutuyorsunuz not falan mi aliyorsunuz ben bir once ki adet tarihimi bile tutamiyorum da. Gecikmeli olmasi emzirmekten olabikir dogum kontrol yontemi ne kullaniyorsunuz bilmiyorum fakat igne kullaniyorsaniz olabilir.

Igne falan kullanmiyorum

Back
X