Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim adet dongun kac gunBende bugün doktora gittim ama henüz istenilen büyüklüğe gelmemişler yumurtalarım cuma tekrar gideceğim benim zaten 18/19.günler oluyor yumurtlama günüm geç oluyor yani ilk kızım da öyle olmuştu beklemedeyim yani şuan :)
Değişiyor aslında ama 31/35gün arasıCanim adet dongun kac gun
Benimde 30/31 gun bugun 14.gunum ama yumurtam 15 mm buyumemis henuzAma son 3/4 aydır 31 gün
Ben hoc bilmiyorum o testi denemedim. 4. Klomen bu 3.de hep catlatma ignesi oldumKendi kendine çatlat dedi gerek duymadı çatlar inşallah ovulasyon testi yaptık dr sonra negatif cıkıo teste mi anormallık var acaba
Benimde 12.gğn 10mmdi normal dedi doktorum benim geç olduğu için yumurtlama seninjide normal bence cuma tekrar gideceğim ozaman büyümüş olur sanırım 28günde bir adet görenlerin 14.günlerde büyümüş olıyor ama bizim 19.gün faln büyümğş oluyorBenimde 30/31 gun bugun 14.gunum ama yumurtam 15 mm buyumemis henuz
Hadi insallah bende pers gidicem cabimBenimde 12.gğn 10mmdi normal dedi doktorum benim geç olduğu için yumurtlama seninjide normal bence cuma tekrar gideceğim ozaman büyümüş olur sanırım 28günde bir adet görenlerin 14.günlerde büyümüş olıyor ama bizim 19.gün faln büyümğş oluyor
İlk gebelikmi?Hadi insallah bende pers gidicem cabim
Evet canim ilk gebelik olacak insİlk gebelikmi?