Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Gunde 1 adet 5 gun kullanıcam bugun 3 aldım kontrol gıttıgımde catlatma iğnesi vurulup vurulmayacagıma karar verecklermıs klomen ılk kez kullanıyorum

Benden 1 gun geriden geliosın benım 4 gunum suan grupta bizden başka kimse yok ama birbirimizi takıp edelım bakalım sonuc be olacak

Bugun dr gittim 25mm 18mm ve 15mm 3yumurta olusmus gun asırı ilişki önerdi çatlatma iğnesi vermedi sen ne durumdasın simsimee

Bende bugün doktora gittim ama henüz istenilen büyüklüğe gelmemişler yumurtalarım cuma tekrar gideceğim benim zaten 18/19.günler oluyor yumurtlama günüm geç oluyor yani ilk kızım da öyle olmuştu beklemedeyim yani şuan :)

Bende geçen ay çatlatma iğnesi vurundum malesef tutmadı canım. Bu ayda klomen kullandım. Kontrolüm vardı bugün hatta. Yumurtalarım oluşmuş belli bi boyuta gelene kadar dr takip edecek bakalım.

Bende bugün doktora gittim ama henüz istenilen büyüklüğe gelmemişler yumurtalarım cuma tekrar gideceğim benim zaten 18/19.günler oluyor yumurtlama günüm geç oluyor yani ilk kızım da öyle olmuştu beklemedeyim yani şuan :)
Canim adet dongun kac gun

Kendi kendine çatlat dedi gerek duymadı çatlar inşallah ovulasyon testi yaptık dr sonra negatif cıkıo teste mi anormallık var acaba

Benimde 30/31 gun bugun 14.gunum ama yumurtam 15 mm buyumemis henuz
Benimde 12.gğn 10mmdi normal dedi doktorum benim geç olduğu için yumurtlama seninjide normal bence cuma tekrar gideceğim ozaman büyümüş olur sanırım 28günde bir adet görenlerin 14.günlerde büyümüş olıyor ama bizim 19.gün faln büyümğş oluyor

Benimde 12.gğn 10mmdi normal dedi doktorum benim geç olduğu için yumurtlama seninjide normal bence cuma tekrar gideceğim ozaman büyümüş olur sanırım 28günde bir adet görenlerin 14.günlerde büyümüş olıyor ama bizim 19.gün faln büyümğş oluyor
Hadi insallah bende pers gidicem cabim

Back
X