- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
- #1.341
Eee canım sen ne yaptın ne var ne yok Y yasemin773Inşallah canım kan sulandırıcı vedi progestan ampul verdi bide celexcane inşallah güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee canım sen ne yaptın ne var ne yok Y yasemin773Inşallah canım kan sulandırıcı vedi progestan ampul verdi bide celexcane inşallah güzel olur
Bu ara virus vesaire varken az az disari cikiyoruz maalesef evden ise isten eve doktora daha gidemedik test istediler bizden daha yaptiramadik bakalimEee canım sen ne yaptın ne var ne yok Y yasemin773
Herşeyin hayırlısı bizde gittiğimizde dedik 1 2 ay sonraya mı alsak dedik ama ne bilim ya başladık işte bende tereddutteyimBu ara virus vesaire varken az az disari cikiyoruz maalesef evden ise isten eve doktora daha gidemedik test istediler bizden daha yaptiramadik bakalim![]()
Bu ara virus vesaire varken az az disari cikiyoruz maalesef evden ise isten eve doktora daha gidemedik test istediler bizden daha yaptiramadik bakalim![]()
evet doğru diyorsun canım biraz daha şu ortam durulsun diye bende hemen başlayamayacağım bakalım ne olacakHerşeyin hayırlısı bizde gittiğimizde dedik 1 2 ay sonraya mı alsak dedik ama ne bilim ya başladık işte bende tereddutteyim
Bende korkmaya başladım keşke erteletseydimevet doğru diyorsun canım biraz daha şu ortam durulsun diye bende hemen başlayamayacağım bakalım ne olacak
canım 2. denemede aslında tüm testleri yenilemedikCanım 2. Denemede tüm testler yeniden mi yaptırılıyor. Bu arada hangi hastaneye karar verdin ?
evet canım ya işe bile giderken tedirginlik oluyor toplu taşıma kullandığımız içinBende korkmaya başladım keşke erteletseydim
Inşallah canım hayırlısı bakalmevet canım ya işe bile giderken tedirginlik oluyor toplu taşıma kullandığımız için
İnşallah hayırlısıyla atlat
transferin ne zaman olacak belli mi şimdi ?Inşallah canım hayırlısı bakalm
Valla canım bu hafta ilaç kullanmaya başladım estrofem coraspin climara forte bant cumartesi kontrolüm var sonra 2.kısım ilaçlara geçilecek oda 1 hafta sürse mart sonu falan ancatransferin ne zaman olacak belli mi şimdi ?
canım ben bahçecide başlıycam sanırımCanım 2. Denemede tüm testler yeniden mi yaptırılıyor. Bu arada hangi hastaneye karar verdin ?
tek mi transfer edeceklerValla canım bu hafta ilaç kullanmaya başladım estrofem coraspin climara forte bant cumartesi kontrolüm var sonra 2.kısım ilaçlara geçilecek oda 1 hafta sürse mart sonu falan anca
Daha o konuyu konuşmadık ama cumartesi gittiğimizde konuşuruz. Bu arada benim yumurtaları şu şekilde dondurdulartek mi transfer edecekler
bilmiyorum ki hiç bir fikrim yok sor onu da gittiğinde cumartesiDaha o konuyu konuşmadık ama cumartesi gittiğimizde konuşuruz. Bu arada benim yumurtaları şu şekilde dondurdular
2+2+3+4 olarak 2 tane olanı ayirabiliyorlarmi
Umarım.hersey yolunda gider bakalmbilmiyorum ki hiç bir fikrim yok sor onu da gittiğinde cumartesi
Amin canım.insallah herşey yoluna girsin artık güzel haberler alalimUmarım.hersey yolunda gider bakalm
Umarım şimdi ben bu süreçte nasıl beslemeliyim beslenme konusunda çok negatifim öle aman bunu yiyim içiyim yok vallaAmin canım.insallah herşey yoluna girsin artık güzel haberler alalim
Canım vitamin vs verdilerse doktorların saatlerini aksatmadan mutlaka içUmarım şimdi ben bu süreçte nasıl beslemeliyim beslenme konusunda çok negatifim öle aman bunu yiyim içiyim yok valla
Hamileler nasıl besleniyorsa aynı şekilde çünkü transferden sonra aynı şekilde bizde hamile gibiyiz aslında..Umarım şimdi ben bu süreçte nasıl beslemeliyim beslenme konusunda çok negatifim öle aman bunu yiyim içiyim yok valla