Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar gunaydin test yapan güzel haberi olan belirtileri olan var mı merak ediyorum sizleri 🥰

Kızlar gunaydin test yapan güzel haberi olan belirtileri olan var mı merak ediyorum sizleri 🥰
Selam, benim daha çok erken 3 gün oldu, hafif bel ağrısı bazen bazen sağ kasığımda batma oluyor ama iğne etkisi d olabilir, seni çok merak ediyorum pozitif gör de umut ol bize😊😉

Selam, benim daha çok erken 3 gün oldu, hafif bel ağrısı bazen bazen sağ kasığımda batma oluyor ama iğne etkisi d olabilir, seni çok merak ediyorum pozitif gör de umut ol bize😊😉
Canım sen progestan kullanıyor musun ama fitil değil kapsül bende acayip baş dönmesi yapıyor nereye baktığım belli değil ysmi o derece

Aaa maşallah güzel geçer umarım test gününe kadar zaman aşılamadan bi kaç gün sonra olmuştu benim sancılarım ama anlık saniyelik bişeydi. Bugün benim bel ağrım var ve koyu renkli akıntım var acaba adet mi olcam diye düşünüyorum geç döllenme olduysa bı adet gorebiliyorsun diye biliyorum yarın olsa da kan versem diye bekliyorum

Insolsun Insolsun canım ben fitil kullanıyorum yani aynı ilaci istersen fitil istersen ağızdan kullanılyorsun sen de fitil olarak kullan çok yan etki yapiyorsa, ben yan etki yasamiyorum

Kızlar selam progestan fitil kullaniyorum aşılamanın 9. Günü. bugün inanılmaz akıntım var su gibi ani hareketlerde oluyor. Fitil mi yapıyor acaba. Fitil kullanan var mi aynı belirtilerde

Kızlar selam progestan fitil kullaniyorum aşılamanın 9. Günü. bugün inanılmaz akıntım var su gibi ani hareketlerde oluyor. Fitil mi yapıyor acaba. Fitil kullanan var mi aynı belirtilerde
Akıntın nasıl renkli mi yoksa direk su gibi mi

Insolsun Insolsun canım ben fitil kullanıyorum yani aynı ilaci istersen fitil istersen ağızdan kullanılyorsun sen de fitil olarak kullan çok yan etki yapiyorsa, ben yan etki yasamiyorum
Doktor kapsül verdi diye değiştirmedim canım 12 gün kullanıcam sabredicem artık

Eklentiler

• IMG_20220127_192943.webp
    IMG_20220127_192943.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 28
Selam cogu kullaniyo fitili o yapiyo olabilir bende beyaz beyaz geliyo agrilarin devam ediyomu :olamaz: 13. Gunum benimde hayirlisi inşallah erken test yapma sakin sabretmek cok zor ama sabir

Ben de 7 şubat i bekliyorum. Ek ilac verilmedigi icin son 2 gundur normal hayatimdayim.
Düsunuyorum ki bir mucize olsa ve bu konuda yazıp bekleyen hepimiz test günümüzde hamile olduğumuzu öğrensek. Negatif sonucu gören arkadaşlarım da sonra ki ilk denemede görse ne kadar da harika olurdu🥰 allahim hayirlisiyla çok çok amin🙆‍♀️

Bunu verdi bana istersen fitil istersen ağızdan kullanılıyomuş
Aaa bana bunun aynısının 100 mg olanını verdi sabah akşam dedi küçükcük nohut gibi bişey zaten dimi canım sorayım bakayım mahvetti beni işte ayakta duramıyorum kovulucam yani 😂😂😂😂

Ben de 7 şubat i bekliyorum. Ek ilac verilmedigi icin son 2 gundur normal hayatimdayim.
Düsunuyorum ki bir mucize olsa ve bu konuda yazıp bekleyen hepimiz test günümüzde hamile olduğumuzu öğrensek. Negatif sonucu gören arkadaşlarım da sonra ki ilk denemede görse ne kadar da harika olurdu🥰 allahim hayirlisiyla çok çok amin🙆‍♀️
Ahhh aahhh inşallah canım Rabbim hepimizi güldürsün inşallah benim adet öncesi gibi belim ağrıyor 10 gün kala başlar hep yine başladı Allahım hayırlara çevirsin inşallah 🙏

Ahhh aahhh inşallah canım Rabbim hepimizi güldürsün inşallah benim adet öncesi gibi belim ağrıyor 10 gün kala başlar hep yine başladı Allahım hayırlara çevirsin inşallah 🙏
Aşılama günü ve sonraki gün sancidan perişan oldum. Ama şuan toparladım. Hepimiz için inşallah hayırlısı olur. Yuzlerimiz gülsün inşallah

Back
X