Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Peki sen özel hastane değil miydi neden hemen kanını alıpta bian önce sonuclandirmiyo veya gel bı ultrasonla bakalım demiyo çok şaşırdım valla
Ozel muayene bandirmada ben adadayim ama gel bakalim falan hic demedi fitili birakma sonucuda kanda baktor oyle dedi ona gitmek istemiyorum zaten bi dahakine ertan adali balikesir ona gidicem kismet su test sonuclansin yapacagimi biliyorum hemen gidip adet olmadan muayene olcam sonra adetliyken ilac falan

Rica ederim sende benimle çok ilgilendin bende teşekkür ederim 🥰ben yeni aya başladım igne verdiler gonal f onu kullandim cumadan salıya dün gittim iğneye devam cuma tekrar gel dedi bakalım şimdilik yumurta büyüsün diye dua ediyorum çünkü benim yumurtam buyumuyo oda beni çok yipratiyo
Insallah guzel sonuclar alirsin merak etme pozitif yada negatif ben yanindayim gitmem bi sure buradan 😊 tavuk gibi yumurtluyozda seninkiler niye buyumuyo bwnde daha once prolaktin yuksekti 28e dusurdum ilacla adenom varmis 4.4 mm neyse zorzar dustu belki o tutunmeya engel ama dr gogusten sut gelmedigi surece bisey olmaz dedi

Arzu2628 Arzu2628 evde gebelik testin yok mu yapsana bir tane ben de çok merak ettim sekiz gün gecikme çok fazla, çünkü 14 günden sonra progestan kullansan bile adet olunuyormus😊

Arzu2628 Arzu2628 evde gebelik testin yok mu yapsana bir tane ben de çok merak ettim sekiz gün gecikme çok fazla, çünkü 14 günden sonra progestan kullansan bile adet olunuyormus😊
M MaviMervis2690 var bi kere H Hatice0674 ile yaptik :skandal:bi daha yapmaya korktum sonra 16.gun pembe leke geldi bidaha bisey gelmedi basima gelenler zaren okursan anlarsin tam komedi saglik ocagina kan verdim onun sonucuda bugun yarin cikar ama inanin adet olucakmisim gibi geliyo oyl hissediyorum ama gelmiyo fitile yoruyorum :kızgın:

Kızlar günaydın bugün 10.günüm dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar gösteriyor ya sanırım benim umudum kalmadı gibi.. Adetim 7 şubatta 😔ya da erken mi yaptım acaba doktor 12 gün sonra demişti o da kan demişti bu arada. Belkide idrara geçmemiştir
Cok erken test yapmışsın canım bence

M MaviMervis2690 var bi kere H Hatice0674 ile yaptik :skandal:bi daha yapmaya korktum sonra 16.gun pembe leke geldi bidaha bisey gelmedi basima gelenler zaren okursan anlarsin tam komedi saglik ocagina kan verdim onun sonucuda bugun yarin cikar ama inanin adet olucakmisim gibi geliyo oyl hissediyorum ama gelmiyo fitile yoruyorum :kızgın:
Tatlım adet olacaksan fitil kullanıyor olsan bile olursun. Ben sabah akşam 200 mg progesteron kullanirken dahi günüm geldiğimde kanardim.

Ben hep takip ediyorum bu başlığı ama çok konuşma geçti kaçıncı gün test yaptın unuttm😂 gene bir test yapmayı haketmissin kan tahlili çıkana kadar iyi olur

Ben hep takip ediyorum bu başlığı ama çok konuşma geçti kaçıncı gün test yaptın unuttm😂 gene bir test yapmayı haketmissin kan tahlili çıkana kadar iyi olur
Testi 14tu galiba unuttum🙈ama adetim 8gun gecti asilamada 18.gunoldu 15inde asilama olmuştum

İnşallah hayırlısı ya. Benim de eşim aşırı umutlanmiş. Durum vahim. Pozitif çıkmazsa aşırı yıkılacak
Kiyamam hep oyle esler umutlaniyo belli etmemeye calisiyolar ama bizlerden daha kotu yikiliyolar bizde negatifi gorunce husran ne yapalim Rabbim vardir bi bildigi

Kiyamam hep oyle esler umutlaniyo belli etmemeye calisiyolar ama bizlerden daha kotu yikiliyolar bizde negatifi gorunce husran ne yapalim Rabbim vardir bi bildigi
Ben de fazla umutlanma negatif olma ihtimaline kendini hazirla. Sakın ol dedim. Hayırlısı hepimiz icin insallah😍

M MaviMervis2690 Insolsun Insolsun bizim 14. Günümüz pazar. Kanı pazartesi vereceksiniz degil mi? Insolsun Insolsun sen azcık acele ettin testte ama😍
😁😁Ben sabırsız bir vatandaş 😲😲😂😂ben hep böyleyim test konusunda benim doktorum 12.gün test yapabilirsin dedi ya da kanda demiş olabilir pazar veririm diye düşünüyorum özel hastanede daha hızlı çıkıyor sağlık ocağında uğraşamam

Back
X