Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
6 kutu 75lik fostimon iğne ve 1 adet 250lik ovitrelle iğne kullandim. Kanul aldırmadılar. Hastanede kendileri kullandı sarf malzemeyi. Hastaneye işlem için 110 tl gibi bi ücret ödedim galiba. Yani 250+110 tl harici başka ücret ödemedim işlem için.
Kizlar size Umut olur belki bende ilk bebeklerim tedavi ile olmustu 10 yil sonra ikizlerim oldu tup bebek tedavisi ile sonra kendiliginden gebe kaldim suan beklemedeyim 29 haftalik gebeyim insallah sizede umut olur

Valla şartlarını bilmiyorum ama ben özelden yaptırdım aşılamamı yaşım 29 bir buçuk yıllık evliyim ve doktorum hemşireye direk rapor yaz dedi 3 kutu gonal f bir ovitrwlle ye bin küsür verdik . Eczaneler çok problemli kimse raporlulara vermek istemiyor sanırım zarar ediyorlarmış bu süreçte ve bildiğim kadarıyla ilaca bu haftalar da baya yüklü bir zam gelecekmiş yani Allah gerçekten ihtiyacı olanın yardımcısı olsun
Evet parayı önden almak isteyen veya seni yarı yolda bırakıp ilaçlarını tamamlamayan eczeneler oluyormus. Ben tanıdık bir eczaneye durumu anlattım. Kalan ilaç farkını ödersin hallederiz demisti. Ancak benim kullandığım ilacın kutusu 100 tl. O yüzden de çok pahalı tutmadı muhtemelen. Gerçi aşılama tutmaz ve devam etmek durumunda kalırsam yardımcı olmayı kabul eder mi bilemem 😵‍💫😵🥴

Kizlar size Umut olur belki bende ilk bebeklerim tedavi ile olmustu 10 yil sonra ikizlerim oldu tup bebek tedavisi ile sonra kendiliginden gebe kaldim suan beklemedeyim 29 haftalik gebeyim insallah sizede umut olur
İnşallah biz de güzel haber alırız. Siz de sağ sağlık kucağınıza alın insallah

Kızlar başka şehire geldim progestan ilacım cuma gününe yetecek kadar almışım yanıma, aile sağlığı merkezi bana yazar mi acaba ? 😦

Ayyy masallah rabbim demekki hayırlı zaman bekliyormuş ki tedavilerden snra melek göndermiş size müjde vermiş rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin bizleride dualarınızda unutmayın

Ne guzel Rabbim kurtarsin saglikla sihhatle gelsin inşallah

20220203_114443.webp

Back
X