Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım regl zamanı hem progesteron hem beta biraz yükseliyor. Benim de öyle çıktı reglim şuan hatta progestan fitil kullanmama rağmen 5 gün erken geldi.
Anladım canım hormonlardan dolayı öyle demekki napalım hayırlısı kısmet değilmiş 😒

Aynen öyle hüsran oldu malesef. Allah'ım en kısa zamanda kucaklarimizi doldursun inşallah 🤲 burdaki herkesin yüzü gülsün sonra gebelik kısmını konuşalım hep beraber 🤲🤲
Amin canım gönülden amin inşallah 🙏

Bir yıl oldu korunmayali bebek isteyeli olmuyor bizimde moralim çok bozuluyor hadi kafaya takıyoruz olmuyor diyelim burda bizden daha heyecanlı pimpirikli insanlar görüyorum hamile kaliyorlar.
Aynen bizimde bir yıl oldu bize de yine hüsran doktora gideceğim yarın ya da öbür gün bakalım ne zaman olacak 😩

Arzu Hatice siz ikinciye başladınız öı hemen doktorlarınız bir ay bekleyelim dedi mi benim doktorum diyebilir çünkü ya rahim dinlendirme yapalım diyor bazen

Arzu Hatice siz ikinciye başladınız öı hemen doktorlarınız bir ay bekleyelim dedi mi benim doktorum diyebilir çünkü ya rahim dinlendirme yapalım diyor bazen
Birde aşılamadan sonraki ay doğal yolla hamile kalanlar da varmış.aman ne duysak umitlenir olduk 😂

Yarin ben gidicem baska drye ne diycek bilmiyorum baslarmi bi dahaki ayami der yazarim burada

Kızlar ben doktoruma mesaj attım gelme dedi bir ay rahim dinlendiriyorum , Bol bol yürüyüş yap güzel beslen sonraki adette gel dedi

Canım ben zaten aşılamanin 12. Günü adet oldum 13. Günüde hemen tekrar başladım şimdi iğne kullanıyorum şuan en büyük yumurtam 16 mm olmuş ara vermek çok mantıklı değilmiş çünkü aşılama sayısı çoğaldıkça tutma olasılığı da artiyormus

Kızlar ümitlerinizi yitirmeyin bizi ayakta tutan hep bı ümit rabbim bekletiyorsa vardır bı bildigi demekki bizim sinavimizda bu sabırla beklicez ama o arada elimizden geleni yapıp tıptan yararlanıyoruz yıkılmak yılmak yok

Canım ben zaten aşılamanin 12. Günü adet oldum 13. Günüde hemen tekrar başladım şimdi iğne kullanıyorum şuan en büyük yumurtam 16 mm olmuş ara vermek çok mantıklı değilmiş çünkü aşılama sayısı çoğaldıkça tutma olasılığı da artiyormus
Canım ben iki doktorla konuştum ikiside rahim dinlendirme iyi olur dedi . Birde bende çok küçük bir kist oluşmuş doktor bu kendi kendine gider dedi.

Kızlar ümitlerinizi yitirmeyin bizi ayakta tutan hep bı ümit rabbim bekletiyorsa vardır bı bildigi demekki bizim sinavimizda bu sabırla beklicez ama o arada elimizden geleni yapıp tıptan yararlanıyoruz yıkılmak yılmak yok
Aynen inşallah bu ay olur senin ki canım benim bir sonraki aya kaldı

Back
X