- 21 Haziran 2021
- 640
- 461
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım hayırlısı doktorların vardır bildiğiCanım ben iki doktorla konuştum ikiside rahim dinlendirme iyi olur dedi . Birde bende çok küçük bir kist oluşmuş doktor bu kendi kendine gider dedi.
Amin canım inşallah hepimiz için guzel bi ay olsunAynen inşallah bu ay olur senin ki canım benim bir sonraki aya kaldı
Bncede cnm sen kan ver öyle hareket etBen hala adet olmadım ama testim de negatif off kist mi oluştu acaba bugün kan verme saatini kaçırdım yarın kan vericem kesin olsun diye(yok bir şey ama gene de ) sonra maydonoz suyu içeyim diyorum
Ben gittim balikesire donus yolundayim bu dryi begendim acikcasi bu ay tsh yuksek cikti ilaclari kullanip onumuzdeki ay baslanicak malesef sizlerde ne var ne yok
Bende adet oldum 2.gün canım çarşamba gidicez doktora kısmetse ama tüp bebeğe geçmeyi planlıyoruz bakalım kısmet olursaBen gittim balikesire donus yolundayim bu dryi begendim acikcasi bu ay tsh yuksek cikti ilaclari kullanip onumuzdeki ay baslanicak malesef sizlerde ne var ne yok
Hayirlisi olsun inşallah bi tanesiBende adet oldum 2.gün canım çarşamba gidicez doktora kısmetse ama tüp bebeğe geçmeyi planlıyoruz bakalım kısmet olursa
Öbür ay hemen tüp bebek miiiiBende adet oldum 2.gün canım çarşamba gidicez doktora kısmetse ama tüp bebeğe geçmeyi planlıyoruz bakalım kısmet olursa
Valla öyle düşünüyoruz canım bakalım neler gelişecek yarın doktorla Bi görüşelimÖbür ay hemen tüp bebek miiii![]()
Sağol canım inşallah çok aminHayirlisi olsun inşallah bi tanesi
Nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ayrıntıları yaz bize de . Bende aslında aşılama ile oynalanıyoruz gibi hissediyorum ama eşim yanaşmıyor tüp e erken diyorValla öyle düşünüyoruz canım bakalım neler gelişecek yarın doktorla Bi görüşelim![]()
Merviis naptın test yaptın mı?Öbür ay hemen tüp bebek miiii![]()
Benimki de hemen tüp istemiyor ama Haziran a kadar deniyecegiz Haziran'da olmazsa tüpe başlayacağız biz de inşallah.Merviis naptın test yaptın mı?
Nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ayrıntıları yaz bize de . Bende aslında aşılama ile oynalanıyoruz gibi hissediyorum ama eşim yanaşmıyor tüp e erken diyor
Canım tabiki ayrıntıları paylaşırım ama daha nerde olacağı belli değil yarın adetin 4.günü kendi doktoruma gideceğin o adet olunca muayene ediyor kist falan olmuş mu Bi sorun var mı diye.. Sonra yeni süreçte napıcaz diye konuşuyoruz bakalım nasıl olacak belki doktor bir yeri önerir. Aşılama içşn bende bazen öyle düşünüyorum hormon hormon daha nereye kadar yıprandık iyice yine de çok Şükür Allah'ımaNerde yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ayrıntıları yaz bize de . Bende aslında aşılama ile oynalanıyoruz gibi hissediyorum ama eşim yanaşmıyor tüp e erken diyor![]()
Ben piguu göremiyorum sanki hiç buralarda kötü bişey yok dimiBenimki de hemen tüp istemiyor ama Haziran a kadar deniyecegiz Haziran'da olmazsa tüpe başlayacağız biz de inşallah.
Canım sağlık ocağında kan verdim, ama yarın çıkacak hiç sanmiyorum gebelik yok bende çünkü idrar testi negatif ama gel gör ki adet olamıyorum halaa. Progestan fitilin etkisi olsa gerek
Sakın üzülme moralini bozma rabbim hayırlısı neyse onu yasaticak eğer rabbim verdiyse onu her koşulda sağlıklı ve hayatta tutunma gücünde vericek bol bol dua et internetten arastir hamilenin çekeceği zikirleri zikre falan yönel ama sakın moral motive bozma tamam mı çok sevindim umarım sürecin senin için en hayırlısıyla sonuçlanır canımArkadaşlarım merhaba. Size güzel bir haberim var ama bunun yanında kötü bir haberim daha var. Pazartesi günü test değerinde hamile olduğumu öğrendim. Mucize diyordum ben inanamadım gerçektençok şükür nasip oldu ama dün daha şoku atlatamadan kırmızı kırmızı kanama görmeye başladım. Kimyasal mi yoksa düşük mü emin olunamadigi için istiharat verdiler. Şuan progesteron kullanıyorum yarın tekrar kan vericem ve belli olacak gidişat. Allahtan hayırlısını hem kendim hem sizler için diliyorum. Kim neyi ne zaman yaşayacaksa zamanı gelince yaşayacak. Benim için bu durum o kadar utopikti ki sizlerle umut doldum. Şimdi hem hala umutluyum hem de üzgün süreci bekliyorum. Sizlerden dua istiyorum güzel arkadaşlarım. Allah hepimize hayırlı kapı açsın. En doğru zamanda en guzeli hayırlısı ile bizlere nasip olsun inşallah
![]()