Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sakın üzülme moralini bozma rabbim hayırlısı neyse onu yasaticak eğer rabbim verdiyse onu her koşulda sağlıklı ve hayatta tutunma gücünde vericek bol bol dua et internetten arastir hamilenin çekeceği zikirleri zikre falan yönel ama sakın moral motive bozma tamam mı çok sevindim umarım sürecin senin için en hayırlısıyla sonuçlanır cancanı
insallah. Şuan hala beklemedeyim. Hayirlisi allahtan.

P pinguuu inşallah sana tutunur canım süreçten haberdar et.
Aşılamanın oranı bizde de belli oldu 5 kişiden 1 i tuttu şu grupta😀
Benimde kan testi negatif geldi hala adet yok ama bu durum beni geriyor adet olmak istiyorum artik
Merviş güldürdün beni Allah seni iyi etsin😇 hayırlısı bakalim yarın durum ne olur haber veririm. Şuan koca bir boşluk var🤪

Arkadaşlarım merhaba. Size güzel bir haberim var ama bunun yanında kötü bir haberim daha var. Pazartesi günü test değerinde hamile olduğumu öğrendim. Mucize diyordum ben inanamadım gerçekten🤯 çok şükür nasip oldu ama dün daha şoku atlatamadan kırmızı kırmızı kanama görmeye başladım. Kimyasal mi yoksa düşük mü emin olunamadigi için istiharat verdiler. Şuan progesteron kullanıyorum yarın tekrar kan vericem ve belli olacak gidişat. Allahtan hayırlısını hem kendim hem sizler için diliyorum. Kim neyi ne zaman yaşayacaksa zamanı gelince yaşayacak. Benim için bu durum o kadar utopikti ki sizlerle umut doldum. Şimdi hem hala umutluyum hem de üzgün süreci bekliyorum. Sizlerden dua istiyorum güzel arkadaşlarım. Allah hepimize hayırlı kapı açsın. En doğru zamanda en guzeli hayırlısı ile bizlere nasip olsun inşallah🥲🥲🥲
Yaa çok sevindim gerçekten hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah… hep olumlu düşün olumsuz düşünme bu kadar olmaz diyipte sana geldiyse vardır bi sebebi hayırlısı :anneadayı::emir_bebek::KK200: gelişmelerden haberdar et bizi♥️

Kızlar naptınız ne durumdasınız benim yumurta kontrolüm vardı bugün sağda 17 ve 21 iki tane yumurtam varmış cuma günü asilama yapılacak bu gece çatlatma ignemi vurulucam sizler hangi asamadasiniz
Ben pazartesi 2. Aşılamamı yaptırdım ilkinden daha cok kanamam oldu bu sefer ama hic bi agri sızı yok geçen sefer 2. Gün cok sancım olmustu bide ilk sefer çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapmisti bu sefer 44 saat sonra 2 yumurtan var ikiside gelişsin çatlasın dedi 🤷🏽‍♀️ Hayırlısı bakalım bekleme sürecindeyim şuan..

Ben pazartesi 2. Aşılamamı yaptırdım ilkinden daha cok kanamam oldu bu sefer ama hic bi agri sızı yok geçen sefer 2. Gün cok sancım olmustu bide ilk sefer çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapmisti bu sefer 44 saat sonra 2 yumurtan var ikiside gelişsin çatlasın dedi 🤷🏽‍♀️ Hayırlısı bakalım bekleme sürecindeyim şuan..
Kanama neden oluyo benim ilkinde olmadı hiç

Yaa çok sevindim gerçekten hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah… hep olumlu düşün olumsuz düşünme bu kadar olmaz diyipte sana geldiyse vardır bi sebebi hayırlısı :anneadayı::emir_bebek::KK200: gelişmelerden haberdar et bizi♥️
İnşallah güzel haberler veririm yarın.🥰
Benim asilamam da 38. Saatte oldu o kadar yoğundu ki o gün. Çişe sıkışık saatlerce bekledim.

İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Allahim hepimizin kucaklarini doldursun bu yıl. Şubat ayi bizim ayımız olsun insallah😍

İnşallah güzel haberler veririm yarın.🥰

Benim asilamam da 38. Saatte oldu o kadar yoğundu ki o gün. Çişe sıkışık saatlerce bekledim.

İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Allahim hepimizin kucaklarini doldursun bu yıl. Şubat ayi bizim ayımız olsun insallah😍
Benimde ilk aşılamada normal hic bisey demedi sıkışık fln gel demedi 2 de sıkışık girdim ama resmen altıma yapıcam sandım 😅
Amin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏼 İsteyen herkese

Hadi inşallah banada duphaston yazdı doktor cuma günü aşılamadan sonra başlayacam inşallah
Hadi hayırlısı bakalım bu sefer nasıl gecicek alistim heralde hersey cok normal geliyor ilkinde kendimi cok dinliyodum simdi sanki hic bisey yokmuş gibi geliyor :halay:

M MaviMervis2690 aynen bizde en kötü Haziran da düşünüyoruz tüp ü o arada bir iki kere daha aşılama yaparım muhtemelen . Benim doktorum bir ay dinlendiriyor hep Rahmi yoksa bana kalsa bu ay da aşılama yapmıştım. Beklemenin lüzumu yok diye düşünüyorum da bakalım hayırlısı artık 🙏

Hadi hayırlısı bakalım bu sefer nasıl gecicek alistim heralde hersey cok normal geliyor ilkinde kendimi cok dinliyodum simdi sanki hic bisey yokmuş gibi geliyor :halay:
Aynen bende ikincisinde ilk üç gün dinlenmeyi düşünüyorum sonra normal hayata devam yatınca sürekli düşünüyorsun çünkü

Aynen bende ikincisinde ilk üç gün dinlenmeyi düşünüyorum sonra normal hayata devam yatınca sürekli düşünüyorsun çünkü
Bende öyle yaptım ilk gün yatıp uyudum sonra gelince sonra ağır kaldırmadan normal hayata devam sonra dinliyorum kendimi panik yapıyorum stres oluyor

P pinguuu hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebeşin 🙏🙏 en azından aşılama ile tutuyormuş onu gösterdin bize 😘
İnşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun. Gerçekten aşılama tutuyormuş. İnşallah sizlerinki de tutar da ama benim gibi kanama görmezsiniz. İnşallah benim de yine güzel haberim olur gün içinde 🥰

Ooo o zaman senin için on gün çabuk gecer bende dinlemicem kendimi bakalım hayırlısı inşallah bu ay güzel sonuç alırız

Ooo o zaman senin için on gün çabuk gecer bende dinlemicem kendimi bakalım hayırlısı inşallah bu ay güzel sonuç alırız
Amin canım inşallah güzel haberler alalım artık hayırlısıyla.. dinleyince daha cok strese giriyosun olacağı varsa oluyor tutuyor zaten

İnşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun. Gerçekten aşılama tutuyormuş. İnşallah sizlerinki de tutar da ama benim gibi kanama görmezsiniz. İnşallah benim de yine güzel haberim olur gün içinde 🥰
P pinguuu gittin mi kan vermeye haber var mı hadi umudumuz sensin 🥰

Back
X