Canım bilemedim ilk gittigim doktor da gebelik düşünmüyorsan en az 6 ay kullanırız demişti hap içinAlla alla emine arkadasimiz da kullanmıştı ama cnm onunda kistleri hapla küçülmüş onunki kendini yenilemisti. Bide sen smdi ztn mecbur 2 ay ara vereceksin bence kullan cnm her doktorun görüşü başka oluyo çünkü çevremde de o şekilde hamile kalanı gördüm doğum kontrol hapı kısa süreli kullanımda bence kadında ki düzeni yoluna sokuyo başka bı doktora daha danış bence. Hatta emine nin kullandigi hapı olmayı düşünüyorum ben
Ahahaha haklısın cnm ben çok yiyen biri değilim sağlıklı beslenmeye de önem veririm ama bende 66 kiloyum çok zor kilo veriyorum millet çatır çatır kilo veriyor benden gram gram gidiyorben ilk cocuktan sonra 10 kilo fazla devam ettim hayatima. Bayagi balik etli, hatta sisman bile sayilirim belki. Ama guzelim ve kendimi seviyorum ahah...Bogazim saglam, cok aktif oldugumu dusunuyorum 2,5 yasindaki minigimin pesinde ve buna ragmen hic vermedim. Okadar yemeyede normal hahah..yani cokta emin olma, moralini bozmak istemem ama kosturmak=kilo vermek demek degil benim durumumda mesela.
pko yok çikolata kistim var birde basit kistim varEğer pko varsa LH hormonunda dalgalanmalar oluyor cnm bazen de yumurtalardan bazıları yeteri kadar büyüyemeyip çatlıyor ondanda olabilir..Bende mesala pko var ben bu durumu çok yaşıyorum çok fazla yumurtam olduğu için
Biliyorum canım Bayaa arastirmistim o zaman ben beeo markasindan aldım sade arı sütünü onu da İstanbuldan hataya gönderdiler soğuk zincir geldiğinde hala soğuktu yaniCanım arı sütünün soğuk zinciri bozulunca işe yaramıyormuş hangi markayı kullandın buna dikkat ettin mi. Eğriçayırı çok övüyorlar soğuk zincirlede gönderim yapıyorlarmış ben onu denemeyi düşünüyorum
66 kilo olsam kalkip herrr sabah surda iki gobek atarim ahah..ilk hamileligimden once bile 66 kilo degildim. Kendinizi sevin, lutfen!Ahahaha haklısın cnm ben çok yiyen biri değilim sağlıklı beslenmeye de önem veririm ama bende 66 kiloyum çok zor kilo veriyorum millet çatır çatır kilo veriyor benden gram gram gidiyor
Canım ben 2.yi hsgyi geçen hafta perşembe cektirmistim dediğin gibi orta kısımlarda batmalar oluyordu ama şuan gectiHsg çektiren arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Yumurtlama dönemimdeyim karnımda bi ağrı var ama başka bi yerde yani yumurtlama ağrısı gibi değil daha ortalarda kasık da değil bi tık üstünde bi yerde batmalar var başına böyle bişey gelen oldu mu
Kistlerle ilgili bilgim yok cnm hiç kist sorunum olmadı..pko yok çikolata kistim var birde basit kistim var
adet düzensizliği olan çoğu kişi PKO canım bende öyleyim. sonuç olarak pko da bir çeşit kist olduğu için bizde de amaç onları yok etmekti işe yaramadı yani. amaç aynı kist farklıCanım benim adetim zaten düzenli biz @Annesiyim123 ile çikolata kistini küçültür mü amacıyla konuşmuştuk
İlk gittigim doktor gebeliği düşünmüyorsan en az 6 ay kullanırız demişti doğum kontrol hapını kist için kücültebilir diye ihtimal verdi
Şuan ki doktor da sen zaten hamile kalamiyorsun niye daha da zorlastiracaksin hem o sadece adeti düzenler ise yaramaz kistte dedi
Benimde kafam karıştı yani
Gebelik istiyorsan onla ilgili tedavi uygulanır dedi
UmarımBen de ne zaman kan versem <<2 sonucunu görüyorum neye göre değişiyor bu değer? İnşallah gebelik vardır isteyen bütün arkadaşlarımda içinde de bizdeCuma’ya kadar dayanırsın umarım
Beyaz akıntım oluyor ara ara, bazen beyaz bazen şeffaf sulu, akıntı da haftasonu başladı öncesinde kuruluk vardıMerhaba. Bende sizinle aynı durumdayım. Akıntınız ne durumda
Biliyorum canım doktorda bana ise yaramaz dedi işte, kendi kafama göre alıp zaten kullanamam. Eşim ay sonunda göreve gidecek 2 aylığına bende o ara kullanayım demiştim cuma tekrar gidicem bakalım ne diyecekadet düzensizliği olan çoğu kişi PKO canım bende öyleyim. sonuç olarak pko da bir çeşit kist olduğu için bizde de amaç onları yok etmekti işe yaramadı yani. amaç aynı kist farklı
Siz hamileydiniz demiiSizinle aynı belirtileri yaşıyoruz adete 3 gün kala acayip kasıklarım ve belim agrıdı bugün 2 gün kaldı kasık agrım azaldı yok gibi nerdeyse arada batıyor sadece ama göğüsler hala şiş ve dokununca acıyor
Bugün de böyle çok ilginçTatlım seninle ben aynı durumdayız bende 17 aralık ve 27 aralık 10 gün arayla iki kere yumurtlama gördüm ama 2.ci yumurtlama daha koyu pikti senin ki gibi, bende pko var ona bağlıyorum ben, birinci yumurtam tam olgunlaşmadan çatlamış olabilir diye düşünüyorum sen yine testleri yapmaya devam et bakalım çatlamayı takip et ve bugünleri kaçırma değerlendir
Sanmıyorum aslında amaBence gebelik testi yap cnm
Evet testler öyle söyledi rabbim tammamını erdirir inşAllahhSiz hamileydiniz demii
Benim de 21i pik, 22si hafif silinme, 23 sabah tamamen silinmişti
O yüzden 22 ya da 23 çatlama diye düşünüyorum
22sinde şiddetli kasık ağrım olduğu için 22sine göre bat ı hesapladım
bir ilaç 2 ayda etki etmez çocuk düşünülen bir zamanda kullanma bence. kendine yapacağın fayda bu sırada kg varsa diyet yapmak spor yapmak eşinde sorun varsa takviye kullanarak kendinize bişeyler katabilirsinizBiliyorum canım doktorda bana ise yaramaz dedi işte, kendi kafama göre alıp zaten kullanamam. Eşim ay sonunda göreve gidecek 2 aylığına bende o ara kullanayım demiştim cuma tekrar gidicem bakalım ne diyecek
Yaaa tatlılığa bak.ben ilk cocuktan sonra 10 kilo fazla devam ettim hayatima. Bayagi balik etli, hatta sisman bile sayilirim belki. Ama guzelim ve kendimi seviyorum ahah...Bogazim saglam, cok aktif oldugumu dusunuyorum 2,5 yasindaki minigimin pesinde ve buna ragmen hic vermedim. Okadar yemeyede normal hahah..yani cokta emin olma, moralini bozmak istemem ama kosturmak=kilo vermek demek degil benim durumumda mesela.
İnşallah canımEvet testler öyle söyledi rabbim tammamını erdirir inşAllahhYani sora isteyen herkese 22 pik 23 çatlama 3 Ocak idrarda pozitif gördüm. İnşAllah sizde görürsünüz
Sen bir gebelik yap bence çok koyulasmis düne goreKizlar 2 gündür pik neden olabilir? İlk defa böyle bişey yaşıyorum normalde 26 aralıkta yumurtlama gördüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?