Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bilemedim ilk gittigim doktor da gebelik düşünmüyorsan en az 6 ay kullanırız demişti hap için
Zaten hamile kalamiyorsun daha da zorlaştırır dedi

Ahahaha haklısın cnm ben çok yiyen biri değilim sağlıklı beslenmeye de önem veririm ama bende 66 kiloyum çok zor kilo veriyorum millet çatır çatır kilo veriyor benden gram gram gidiyor

pko yok çikolata kistim var birde basit kistim var

Biliyorum canım Bayaa arastirmistim o zaman ben beeo markasindan aldım sade arı sütünü onu da İstanbuldan hataya gönderdiler soğuk zincir geldiğinde hala soğuktu yani
Balın içine karıştığında korunuyormus bir de sadece

Ahahaha haklısın cnm ben çok yiyen biri değilim sağlıklı beslenmeye de önem veririm ama bende 66 kiloyum çok zor kilo veriyorum millet çatır çatır kilo veriyor benden gram gram gidiyor
66 kilo olsam kalkip herrr sabah surda iki gobek atarim ahah..ilk hamileligimden once bile 66 kilo degildim. Kendinizi sevin, lutfen!

Canım ben 2.yi hsgyi geçen hafta perşembe cektirmistim dediğin gibi orta kısımlarda batmalar oluyordu ama şuan gecti

adet düzensizliği olan çoğu kişi PKO canım bende öyleyim. sonuç olarak pko da bir çeşit kist olduğu için bizde de amaç onları yok etmekti işe yaramadı yani. amaç aynı kist farklı

Ben de ne zaman kan versem <<2 sonucunu görüyorum neye göre değişiyor bu değer? İnşallah gebelik vardır isteyen bütün arkadaşlarımda içinde de bizde Cuma’ya kadar dayanırsın umarım
Umarım laboratuvarların referans değerleri farklı oluyor sanırım ama ikisi de negatif demek :)

adet düzensizliği olan çoğu kişi PKO canım bende öyleyim. sonuç olarak pko da bir çeşit kist olduğu için bizde de amaç onları yok etmekti işe yaramadı yani. amaç aynı kist farklı
Biliyorum canım doktorda bana ise yaramaz dedi işte, kendi kafama göre alıp zaten kullanamam. Eşim ay sonunda göreve gidecek 2 aylığına bende o ara kullanayım demiştim cuma tekrar gidicem bakalım ne diyecek

Siz hamileydiniz demii
Benim de 21i pik, 22si hafif silinme, 23 sabah tamamen silinmişti
O yüzden 22 ya da 23 çatlama diye düşünüyorum
22sinde şiddetli kasık ağrım olduğu için 22sine göre bat ı hesapladım

Bugün de böyle çok ilginç

Eklentiler

• IMG_20220104_143955.webp
    54 KB · Görüntüleme: 51
Evet testler öyle söyledi rabbim tammamını erdirir inşAllahh Yani sora isteyen herkese 22 pik 23 çatlama 3 Ocak idrarda pozitif gördüm. İnşAllah sizde görürsünüz

Biliyorum canım doktorda bana ise yaramaz dedi işte, kendi kafama göre alıp zaten kullanamam. Eşim ay sonunda göreve gidecek 2 aylığına bende o ara kullanayım demiştim cuma tekrar gidicem bakalım ne diyecek
bir ilaç 2 ayda etki etmez çocuk düşünülen bir zamanda kullanma bence. kendine yapacağın fayda bu sırada kg varsa diyet yapmak spor yapmak eşinde sorun varsa takviye kullanarak kendinize bişeyler katabilirsiniz

Kızlar 2 gündür pik neden olabilir? İlk defa böyle bişey yaşıyorum normalde 26 aralıkta yumurtlama gördüm zaten

Eklentiler

• IMG_20220103_150007~2.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20220104_143955~2.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 58
Yaaa tatlılığa bak.

Evet testler öyle söyledi rabbim tammamını erdirir inşAllahh Yani sora isteyen herkese 22 pik 23 çatlama 3 Ocak idrarda pozitif gördüm. İnşAllah sizde görürsünüz
İnşallah canım sizin de adet olacak gibi karın ağrıları birkaç gün olup geçmiş miydi?

Kizlar 2 gündür pik neden olabilir? İlk defa böyle bişey yaşıyorum normalde 26 aralıkta yumurtlama gördüm zaten
Sen bir gebelik yap bence çok koyulasmis düne gore başka bişey getirmiyor akla.yumurta geliştirici bişey kullanmadiysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…