• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik mi normal test mi yaptin cnm. Bir de ovulasyondan emin misin. Benim de bat 9, fakat igneden dolayi 12si de olabilir. Elimde erken gebelik testi yok, 60 -65 liraydi gecen ay, fircatcilik bence. O yuzden almak istemiyorum. Pazar gunu yapicam normal test ben ama uzerinden 9 ya da 11 gun gecmis olacak. Baska birliktelik yok 🙃Yani senin de erkendir belki, insallah oyledir.
Normal test yapmıştım ben… Ovüden emin değilim 20 ocakta pik gördüm sanmıştım birde düzenli yapmadım tabi testi… Ufff bilmiyorum ki artık. Bu bekleme işi çok stresli oluyor artık :( Ben kendimden ümidi kestim artık inşallah senin olsunnn

benimde bat 9 ocak, dün sabah ki testim aynı senin gibi tertemizdi, ama önceki pozitiflerde de en erken regl den 1 gün önce silik çıkmıştı, yarın sabah tekrar bi yapmayı düşünüyorum , çıkar mı bilemiyorum amaa
Benim önceden bir kimyasal gebeliğim birde 7 haftalık kalp atışından sonra düşüğüm oldu ikisinde de 5 gün kala felan öğrenmiştim hemde gün içinde… :/ Genelde böyle her ay kesin oldu diyip testleri yiyip bitiriyorum :( Bence yapmayalım. Olduysa da artık süpriz olsun :(

• Beğen
Reactions: kgm
Yaa hayalini kurmak o kadar güzel ki zaten🥰 bebekleri her zaman o kadar sevdim ki dünyanın en güzel varlıkları. Rabbim aratmasın inşallah kimseye ❤️ İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar güzel bi dua ki
Amin canım benim o yüzden yılmadan zorluklara göğüs gere gere devamkeeeee😍

Kesinlikle Katılıyorum. Ben çevremde çok da gördüm 130 kg civarı olup bile hamile kalan var. Bana hiç bir doktor kg vermen lazım biraz zayıflarsan iyi olur da demedi. Sadece bir tanesi bu kg nın üstüne çıkmamaya çalış dedi. Başka yorum yapan olmadı
kesinlikle.. Nette bakınca da görürsün zaten.. ikiz gebelik misal kime olur kesinlikle genetik diyor ve ekliyor kilolu olmak, yaş ileri olmak, bide tüp bebek tedavisi olanlar normal ve kendilinde ikizi oluyor diyor... yani burda yaşını ve kilosunu kafaya takanları görüyoruz ve farkında değiller bu bir avantaj bile sayılır 😁

Bizde bu ay aşılama düşünmüştük eşimle ama 5 yumurta olunca.Siz progesteron baktirdiniz mi yumurtaların çatlayıp catlamadigini kontrol etti mi doktorunuz.3 tanesi kendiliğinden çatladı ayrı günlerde.âdetin 21.günü bugün iki tanesi içinde çatlatma iğnesi vuruldum adetimin 10 gününden itibaren de 2 günde bir kontrole gittim hep takip ederek bu ay benim doktorum ayrı bir titiz davrandı adetin 3-6-10 günü lh baktirdim kanda devam ettik yarın progesteron baktiricam birde haftaya baktiricam
Benim doktor salak çıktı sadece 1,2 güne çatlar baya gelişmiş dedi benim çoğu baya gelişmiş şekildeydi çatladı da o ağrıyı hissettim salak sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur diye zırvaladı ben doktoru dinlemedim ilişkiye girdim ama tutmadı doktor değiştirdim o yüzden bu ay ayın 20 ne randevum var bakalım

Benim doktor salak çıktı sadece 1,2 güne çatlar baya gelişmiş dedi benim çoğu baya gelişmiş şekildeydi çatladı da o ağrıyı hissettim salak sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur diye zırvaladı ben doktoru dinlemedim ilişkiye girdim ama tutmadı doktor değiştirdim o yüzden bu ay ayın 20 ne randevum var bakalım
Kuzum çoğul gebeliği doktorlar risk olarak görüyor hepsi öyle yani. Bı de catlarken ben fark etmiyorum ya hiç ağrı falan çatlatma iğnesi kullandığım halde bariz bı ağrı oluyor mu

Kızlar bu grup bana çok iyi geliyor hem bilgi açısından hem de inanin eğleniyorum çokça. 😍 Hepinizden Allah razı olsun. Eşim diyor ki aha benim hatun yine siritmaya başladı 😂

Back
X