• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg çektirdim kuzum, çok şükür sorun yok. Eşimde de bende de bir sorun olmadığını gördük, oyüzden şuan daha rahatız. 12.ayımızdayız, sabır ve duayla bekliyoruz. 🤲🤍
Bu ay için henüz yumurtlama görmedim, 11.gündeyim.

Senin için herşey güzel olur inşallah canım
Canım hsg de sonra şans daha yüksek oluyormuş insallah bu ay olacak sabah kalkınca test yaptım bende bu silik çizgiler peşimi bırakmıyor gene var ama bu sefer daha belirgin Beklemedeyim bakalim🌸
Sıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum. 🤣zamanı gelmedi diye
Bekle kiz bitirme testlerini sonra lazım olacak 😅
Kızlar şimdi kimler yarın sabah test yapıyor 🥰🥰🥰
Ben yaptım hadi nerdesin sabah erken dedin ya erkenden uyandım bak 😅😅
Kızlar ben bata 7 gün kala bu testten yaptım ama sonradan çıktı belirtilerim olarak farklı gaz sancım hep vardı ama daha şık bir de göğsümden su geliyor 1 yıldır hep denedik bu ay avokado havuç yedim pko luyum takip yapmadm her gün ilişkim oldu sizce nedir umut var mı
Kuzum kuruma çizgisine benziyor maalesef
Günaydin kızlar 🌺adete 5kala negatif 😬😬 biliyordum gercide yapıyım dedim
Dun ki ben vakası işte 🙈
Doğru kan vermeye ✨
Hemşire arkadasim var konuştum yarın gidicem🥰🥰

Canım hsg de sonra şans daha yüksek oluyormuş insallah bu ay olacak sabah kalkınca test yaptım bende bu silik çizgiler peşimi bırakmıyor gene var ama bu sefer daha belirgin Beklemedeyim bakalim🌸

Bekle kiz bitirme testlerini sonra lazım olacak 😅

Ben yaptım hadi nerdesin sabah erken dedin ya erkenden uyandım bak 😅😅

Kuzum kuruma çizgisine benziyor maalesef

Dun ki ben vakası işte 🙈

Hemşire arkadasim var konuştum yarın gidicem🥰🥰
Atsana bakalım

Eklentiler

• 20220110_073646.webp
    20220110_073646.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Canım bence kan ver. Emin olursun.
Sürekli silik görüp regl oluyorsan, belki de gerçekten hamilelik oluşuyor ama kimyasala dönüyor. Bunun da araştırılması gerekebilir

Canım bence kan ver. Emin olursun.
Sürekli silik görüp regl oluyorsan, belki de gerçekten hamilelik oluşuyor ama kimyasala dönüyor. Bunun da araştırılması gerekebilir
Yarin sabah kan vericem canim belki de dediğin gibi hayirlisi bakalim🥰

Canımsın tesekkurler canim erken gebelik testini dun almıştım oda bitaneydi malesef çıkıp alabilirsem ayni testle yaparım yoksa 3 tane kaset testim var ona devam ke 🥰😅
oda daha iyi bir fikir 😍 bizim burda 38 derece sahile yüzmeye gidiyorum... kendini zorlama prenses gibi baksın eşin sana sakın yorma kendini tutunsun çocuk iyice inşâALLAH 😍😘

Bende sağlık ocağına gidicem sabah hadi hayırlı haberlerle inşallah ❤
Hadi insallah canim birbirimize motivasyon👼🥰
oda daha iyi bir fikir 😍 bizim burda 38 derece sahile yüzmeye gidiyorum... kendini zorlama prenses gibi baksın eşin sana sakın yorma kendini tutunsun çocuk iyice inşâALLAH 😍😘
Sen öyle diuosun ben dün anneme gittim dipli köşeli temizlik yaptım insallah varsa da bisey olmaz orası neresiydi canim burda kış kıyamet kar geliyormuş orda ne güzel miss yaz

Hayırlı haberler inşallah,kuruma çizgisi değil bence. Kuruma çizgisi nasıl olur biliyoruz 🙈🙈
Yok değil canim bu hemen çıktı zaten ama geçen ay da bundan daha silikti çıkmıştı 3 gün geçince regl olmuştum ondan bi şüphe duydum kan verince anlicaz 👼 sol yanında kasık batması var son gunlerde

Back
X