• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım peki polikistik overle prolaktin benzer şeyler mi yani birbirini etkiler mi ? Ben defalarca vajinal muayene flan oldum kist miyom yok denildi.hiç bi sıkıntı çıkmadı zaten adetlerim her zaman düzenli gününü geç nerdeyse aynı saatlerde adet olurum.canımı sıkmadı da degil bu prolaktin neyse
Canım prolaktin hormonu süt hormonu olarak ta biliniyor. Hipofiz bezi tarafından üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim de bekarken yüksekti ilaçla düşürmüştük.sonrasında bir daha yükselmedi şükür ama mutlaka doktora görünmeniz lazım. İlaçla tedavisi var prolaktini düşüp çok hamile kalan kişi okudum burda.

Ben onu da denedim gecen ay olmadı hersey bahane nasip buguneymis🥰

Yok ya baktım düşmedi ama 10 buçuk gibi verdim barkod üzerinde yazanı çekseydim resmini labim sitesinden bakiliyormus neyse çıkmasını beklicez mecburen🙄

Valla ben böle durumlar da bi an önce uyumak istiyorum hemen sabah olsun diye 🌸😅
çok pardon canım allh sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ben kaçırdımda testini atsan bi görsem birde kaset testlemi ögrendin belirtiler

kusura bakma çünkü işteyim okuyamadım herşeyi

Cok teşekkür ederim güzel dileklerin için canim benim daha güzel mutlulukları sen yaşa inşallah Amin 😍
Amin inşallah canım benim🥰🥰 bizim için de dua et ♥️
Bileydim önceden açardım şaka bi yana nasip bu zamanaymis Rabbım sizlerinde yüzünü güldürsün en kısa zaman da insallah sagolasjn canimcim🌸😍

Dur kız doğurma sakın belki gece falan da çıkar sonuç sağlık ocağının da bu şeyini sevmiyorum ya

Yok kuzum yaein dediler 🙈

Insallah canim sagolasin 😍

Yok yok gebelik testi şok etkisindeyim hala kendime gelemedim bekliyorum öyle sagolasin canim 😍🌸

Çok sağol kuzum 31 de çatlama oldu bugun 11.gun 🥰 heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini😍

Yumurtlama canim benim pik olduğunu gün akintim başladı catladiktan bir kaç gün sonra kesildi

Yarin çıkıyor kuzucum bekliyoruz kurbanlık koyun gibi 😅😅
Amin canım benim 🥰 bizim için de dua et ♥️🤭

Canım tadı falan güzeldi. Ben takviye olsun diye almıştım 1 ay olmak üzere kavanoz bitti. Yanında tahta kaşıkla gönderiyorlar. Biz o kaşıkla her sabah aç karnına yedik.
bizde yarın başlayacağız bakalım inşallah vesile olur önümüzdeki aylarda

Canım prolaktin hormonu süt hormonu olarak ta biliniyor. Hipofiz bezi tarafından üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim de bekarken yüksekti ilaçla düşürmüştük.sonrasında bir daha yükselmedi şükür ama mutlaka doktora görünmeniz lazım. İlaçla tedavisi var prolaktini düşüp çok hamile kalan kişi okudum burda.
Canıım inşallah dediğin gbi olur deli gbi dolaşırım artk bunu düşürene kadar söylediğin çok iyi oldu

Kayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım

En sinir olduğum şey de doktorlar net değil biri diyo çikolata kisti diğeri diyo yok basit kistlerden önemsiz, biri diyo rahmin ters diğeri başka bir şey.. sömestrda izmitte doktora gideceğim.izmit te doktor önerisi olan var mı kızlar?
İstanbul’da mükemmel bir Kadın var Dr Zuhal diye ona gidin imkanınız varsa çok iyi saptıyor hastalarını

Kayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
bence eşinizle bu konuyu görüşün sağlığınız hiç kimseden önemli olmamalı. bir telefonla bu kadar sinirinizi hoplatıyorsa araya mesafe koymalısınız.

Canım bu tarz ilaçlar kullanmıyordum ben anladığım kadarıyla sen ilaçlara adet donemi basliyorsun ama şöyle bi sey de var ben ilaç kullanmıyorum ama yumurtam zaten gelişmeye devam ediyor adet donemi muayene de yumurtam goruluyordu yani hsg esnasinda yumurta var ve sonrasında gelişmeye devam etmiyor mu mantiken ki takviye kullanıyordum bırakmamıştım sadece antibiyotik verdi sonrasında ek olarak onu da kullandım doktoruna danışsan cok iyi olur
Danıştım kuzumda ikna olmuyorum dediğine basma kalıp ezbere konusuyor. Bu ay değiştiricem zaten ama hsg den sonra değiştircem. O nedenle fikrinizi alayım dedim cok sağol beneğim😍

bence eşinizle bu konuyu görüşün sağlığınız hiç kimseden önemli olmamalı. bir telefonla bu kadar sinirinizi hoplatıyorsa araya mesafe koymalısınız.
Ben eşimle konuştum ilimiz onlarla klnuştuk eşim onlarla konuştu yok yine aynı ve bir gün sadece aramayalım sadece bir gün

Bence doktorunla görüş. Adetim bitince hemen hsg çekelim, ilaçta kullanayım yumurtanın gelişmesi hsg den sonraya denk geliyor de. Israrla hayır kullanma diyorsa, vardır bir bildiği kafana göre kullanma bence
Ay bakalım sordumda cevap vermiyor uyuz😅😂sağol bebeğim

Canım ben de Aralığın 21 inde çekildim. Bu ay bir şey kullanmayalım kendiniz deneyin adet olursan 3. Günü gel dedi hummy hummy
Letu klomen tarzı ilaçlar adet zamanı içinde kullanmaya başlandığı içim hsg çekileceği zaman önermiyorlar diye biliyorum.yine de doktorunuza danışın 😊
Doktor önermedi zaten ama 1 aydan fazla bir sürem çöp olcak kuzum ya ona üzülüyorum

Ben onu da denedim gecen ay olmadı hersey bahane nasip buguneymis🥰

Yok ya baktım düşmedi ama 10 buçuk gibi verdim barkod üzerinde yazanı çekseydim resmini labim sitesinden bakiliyormus neyse çıkmasını beklicez mecburen🙄

Valla ben böle durumlar da bi an önce uyumak istiyorum hemen sabah olsun diye 🌸😅
Bekle bakalım sabrın sonu selamettir😂

Merhaba, bence hemen kimyasal mı diye düşünüp stres yapmayın. Ben testlerimde hep koyulaşma görmüştüm çok yükselmişti, ama kimyasal düşük dendi sonradan. ilk olarak bat’a 4 gün kala negatif çıkmıştı bat günü çizgi çıktı. ve yükseldi ne oldu bilemiyoruz hala😏

demek istediğim stres yapmayın yani, Umarım sağlıklı olur bata kaç gün var?
2 veya 3 gun var ama testlerim çok kafa karıştırıcı çıktı en iyisi kan vermek benim çatlamadan 8 gun sonra gözle görülür bi silik çizgi çıktı kaset testte ertesi gün daha belirgindi sonra ertesi sabah yok gibi çıktı çok karışık alttaki 2 testi ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum bugün son yaptığım ise önce gölge gibi bisey vardı bekledikçe yok oldu

Eklentiler

• 20220111_105221.webp
    20220111_105221.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 63
Back
X