• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceki 2 ay da kimyasal olmasaydı belki bu kadar sarsilmadim, gerçekten çok yıprandım. Genelde çok ağlamayan güçlü duran birisiyim ,bugün saatlerce ağladım. Bazen ağır geliyor yaşadıkları insana
Sizi çok iyi anlıyorum hepimiz ağır bir süreçten geçiyoruz. Bu günler de geçecek inşallah...

Kızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi
Kesinlikle kullanma bende pkoluyum ve doğum kontrol hapina bağlıyorum bu hastalığımi hormonlarımi daha çok bozdu göğsüm gıdım kıllandı deli gibi kilo aldım göğsümde çatlaklar çıktı

Kızlar Birbasak Birbasak Ginnys Ginnys Dilos6342 Dilos6342 her şeyi ayarladım. Müzik, mumlar, parfüm ve lavanta yağı dehşet ortam, masajlar yapıldı...
Sonra herif dedi ki bu ne biçim koku çok ağır bogulacam ve öğürdü ve biz tutustuk kavgaya. Bı daha ona bı şey hazirlarsam iki olsun size de uyarsam 😂
Ay Allah seni hiç güleceğim yoktuuu🤣🤣

Görünüyor bebitom bunlar yanıltabilir iki gün sonra kaset yap birde🥰😍
Evet kuzum yapıcam ben de geç döllenmeden şüpheleniyorum 4 gün önce rahim duvarı kalınlığı 7mm di yani tutunmasi olanaksızdı insAllah iyi haberler alır tüm anne adayları 🤲🏻 senin de bebisini kutlarım sağlıkla kucağına al insAllah canım 🤗

Evet kuzum yapıcam ben de geç döllenmeden şüpheleniyorum 4 gün önce rahim duvarı kalınlığı 7mm di yani tutunmasi olanaksızdı insAllah iyi haberler alır tüm anne adayları 🤲🏻 senin de bebisini kutlarım sağlıkla kucağına al insAllah canım 🤗
Amin canim insallah en kısa zaman da mutlu haberlerini alalım inşallah 🥰 heyecanla bekliyorum 🧿

Hala yumurtlama göremedim 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 20220113_162705.webp
    20220113_162705.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 41
Kesinlikle kullanma bende pkoluyum ve doğum kontrol hapina bağlıyorum bu hastalığımi hormonlarımi daha çok bozdu göğsüm gıdım kıllandı deli gibi kilo aldım göğsümde çatlaklar çıktı
Yaa peki sizin hormonlarınız nasıl benim lh baya yüksek adetlerim de çok düzensiz sadece yumurtlama takibiyle olur mu acaba

Back
X