• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
‼️‼️LÜTFEN KIZLAR YARDIMCI OLUN
Kızlar normalde 2 ay önce reglken hem ultrason hem hormon testi oldum ve asla pco değildim sonra öncesinden de muayenelerim oldu 2 tane gene böyle bir teşhis yok adetlerim düzenliydi
Ama geçen reglimin 14. Günü gittim pco diyemem ama pco görüntün var dedi ve bu ay yumurtan çok küçük 13 mm dedi 😨
Eve geldim iki gündür ağlıyor bu pco nerden çıktı çünkü yakın zamanlı ultrasonlarım da yoktu
Hormon testim temizdi
Doktor daha 3 aydır deniyorsun ama acele esiyorsan klomen başlayalım dedi
Araştırdığım kadarı ile klomen ile hamile kalan sayısı çok fazla ne yapmalıyım sizce başlamayalım mıyım

‼️‼️LÜTFEN KIZLAR YARDIMCI OLUN
Kızlar normalde 2 ay önce reglken hem ultrason hem hormon testi oldum ve asla pco değildim sonra öncesinden de muayenelerim oldu 2 tane gene böyle bir teşhis yok adetlerim düzenliydi
Ama geçen reglimin 14. Günü gittim pco diyemem ama pco görüntün var dedi ve bu ay yumurtan çok küçük 13 mm dedi 😨
Eve geldim iki gündür ağlıyor bu pco nerden çıktı çünkü yakın zamanlı ultrasonlarım da yoktu
Hormon testim temizdi
Doktor daha 3 aydır deniyorsun ama acele esiyorsan klomen başlayalım dedi
Araştırdığım kadarı ile klomen ile hamile kalan sayısı çok fazla ne yapmalıyım sizce başlamayalım mıyım
canım uzulme pco olup hamıle kalanlarda cok fazla, klomen ıkı asılamamda kullandım ben deneeybılırsın bence önermıs doktorun,

Merhaba hanımlar size bir sorum olacak rahim filmi icin regli olarak gidilir mi benim regl tarihlerim düzensiz üç aydır da hep damla damla kanamam oluyor ve hergun oluyor böyle hijyenik ped doldurmuyor ama çamaşır batırıyor öyle gıcık bişey doktor ısrarla reglin2.gununden itibaren randevu al dedi ama ortada regl diye bişey yok ne tavsiye edersinz
Canım ben bu ay çekildim.nokta damla dahi olsa randevunuzu iptal edin demişti bana. Ben 12.gunumde çekildim

Kist falan oluşuyor diyorlar sizde oldu mu
Çatlaması iğnesi oldunuz mu
Evet klomenin boyle bir yan etkisi var. Zaten 3 aydan fazla kullandirmiyorlar. Bu ay catlatma ignesiyle birlikte kullandım. Ama bana yaklasik 1 bucuk sene oldu.bence Klomen icin acele ediyorsunuz.

Haklısın arkadasim. Ne olursa olsun bunca çabayi bir iki nefes nikotin için heba etmemeliyim. Düşününce cinayet gibi bir şey. Sonuçta kim ister ki bebeğinin daha dünyaya gelmeden zehirlenmesini. Ben öyle bir anne olmayacağım. Hatta bugünden itibaren azaltmaya başlayacağım. Kendimi ne kadar hızlı alıştırırsam o kadar kolay olur. Teşekkür ederim ilgine ❤😘
rica ederim bitanem ben inanıyorum başaracağnı ve çok güzel düşünceli anne olacaksın... bide benim erkek kuzen biraktiysa herkes bırakır günde iki üç paket bitirirdi remsen birini sondurmeden birini yakıyordu.. şimdilerde diyor ki bana sigara içenler ne iğrenç kokuyormuş bende böyle kokardım milete galiba der ve güler

kuzu bellı olmuyor ya, bellı gec dollenme olmus olabılır.
ama bendede yoktur dıye dusunuyorum regl agrım var bugun
yok be yavrum. benim ilişki günü belli aralık 30 u, sonra ankaraya gitti zaten bugün dönecek daha. olsa hatta erken döllenme olurdu:cry: akşam süpriz yapacaktım pozitif çıksaydı, yemek menüm bile hazır:KK14: bari gidem bi şişe şarap ekleyem

yok be yavrum. benim ilişki günü belli aralık 30 u, sonra ankaraya gitti zaten bugün dönecek daha. olsa hatta erken döllenme olurdu:cry: akşam süpriz yapacaktım pozitif çıksaydı, yemek menüm bile hazır:KK14: bari gidem bi şişe şarap ekleyem
ah canım yaaa, ınsallaah dıger aya olur uzulme nolur.
bende ıkıseneyı gectı negatıflerle basım derttte
bır kere asılmada kımyasal oldu ay ben bır sevıncccc , iki gün sonra esıme surprız yapcaktım ıkı gun sonra degerım dustu :(

Kistleriniz nasıl geçti peki
Kendiliğinden kayboldu mu
Kist olusuyo catlamazsa buna folikul kisti diyorlar. Adetle birlikte geciyor. Yani benimki öyle oldu. Bu ayda catlatma ignesi vurdular. Ama yine yumurtalarim cok buyumus yine kistlesmis olabilir. Ben tekrar klomen kullanmayi dusunmuyorum.

Kist olusuyo catlamazsa buna folikul kisti diyorlar. Adetle birlikte geciyor. Yani benimki öyle oldu. Bu ayda catlatma ignesi vurdular. Ama yine yumurtalarim cok buyumus yine kistlesmis olabilir. Ben tekrar klomen kullanmayi dusunmuyorum.
Size neden klomen başladılar pco muydunuz sizde

ah canım yaaa, ınsallaah dıger aya olur uzulme nolur.
bende ıkıseneyı gectı negatıflerle basım derttte
bır kere asılmada kımyasal oldu ay ben bır sevıncccc , iki gün sonra esıme surprız yapcaktım ıkı gun sonra degerım dustu :KK43:
benim de gelişimi durduğu için kürtajım var 9 haftalık. daha da çok olmadı ama yeni bir bebekle sanki atlatabilecekmişim gibi geliyordu. bu da doğru değil, insan kendini iyileştirmeli önce.

Daha erkenden neden vurdurmadınız iğneyi
Famera kullanmayı denedi mi doktor o daha etkili diyorlar

Back
X