• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn🥰 4 aydır evliyim ama yaşadıklarım bana yıllar gibi geldi. Hormonlarım yüksek çıktı doktor çocugun olması mümkün değil dedi bir ay değresyona girdim😂 mal kadın meğer yüksek dedigi hormonda prolaktin miş. Düşürdük hemen dün tekrar başka doktora gittim hiçbirşeyin yok dedi😂 1 aydır neler çekiyorum bir bilseniz içimi. Bana çocugun olmaz dedi
Kız bu doktorlar yok mu bana da FSH 10 çıktı diye direkt tüp bebege gidin demişti tabi ben salya sümük hastane koridorlarında. Düşünsene hormon testi yaptı sadece ne ultrason ne hsg ne başka bı şey sadece kanıma baktı ve senden olmaz dedi resmen. Ben l zaman hiçbir şey bilmiyorum eşime ben anne olmayack miyim falan diye ağlıyorum inandım yani durumum çok vahim dedim Haa hâlâ olmadı 1 buçuk senedir ama ondan sonra çok dra gittim hepsi de umutlu konuştu bu da bana yetti

Kız bu doktorlar yok mu bana da FSH 10 çıktı diye direkt tüp bebege gidin demişti tabi ben salya sümük hastane koridorlarında. Düşünsene hormon testi yaptı sadece ne ultrason ne hsg ne başka bı şey sadece kanıma baktı ve senden olmaz dedi resmen. Ben l zaman hiçbir şey bilmiyorum eşime ben anne olmayack miyim falan diye ağlıyorum inandım yani durumum çok vahim dedim Haa hâlâ olmadı 1 buçuk senedir ama ondan sonra çok dra gittim hepsi de umutlu konuştu bu da bana yetti
Net konuşan doktor. Bence doktor değildir ya.

10 çok yüksek değil aslında ayrıca fsh değişken bir hormon tek ona bakarak öyle demeleri de gerçekden tuhaf.amh testi yaptırdınız mı hiç yada adetken yumurta sayımı yapıldı mı.

10 çok yüksek değil aslında ayrıca fsh değişken bir hormon tek ona bakarak öyle demeleri de gerçekden tuhaf.amh testi yaptırdınız mı hiç yada adetken yumurta sayımı yapıldı mı.
Evet kuzum direkt tüp bebek diyince ben de birçok dra gittim her şeye bakıldı FSH da düzeldi dedigin gibi degiskenmis. Amh 3.26 çıktı herhangi bir sorun görülmedi fakat maalesef eşimde varikosel sebebiyle sperm azlığı varmış o etkiliyor ameliyat falan oldu bekliyoruz bakalım ikinci asilamayi yaptırdık

Evet kuzum direkt tüp bebek diyince ben de birçok dra gittim her şeye bakıldı FSH da düzeldi dedigin gibi degiskenmis. Amh 3.26 çıktı herhangi bir sorun görülmedi fakat maalesef eşimde varikosel sebebiyle sperm azlığı varmış o etkiliyor ameliyat falan oldu bekliyoruz bakalım ikinci asilamayi yaptırdık
manyak doktor ya :) 3,26 da gayet iyi bir değer yani bilip bilmeden yok yere stres yaratıyor.benim amh 1,30 du bana bile direk tüp bebek demedi doktor görünen yumurta sayısı iyi ama yinede asılama şansı az ona alıcağın hormonu buna al demişti.yaptığı açıklama mantıklı gelmişti yani öyle deyince.boş yere stres yaratmış.inşallah aşılamanız tutar canım erkek sorunlarında aşılama daha başarılı oluyormuş zaten.

Kızlar sonuç kesin mi hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20220114_210224.webp
    IMG_20220114_210224.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 78
Ya benimde Amh 0.85 fsh 3 çıktı. İlk bebeğim de fsh 7 çıkmıştı bebeğim ikinci ay mı ilk ay mı ne tutmuştu ama o zaman Amh bakılmadi yani demem o ki Diretk tüplük birşey yok gibi tabi Dr dha iyi bilir canım ama asla ümitsiz olmamak gerekir

Yok kuzum ama bilmiyorum olsa bı şeyler olurdu ya. Adete kadar üzülmek istemiyorum adeti görünce üzülürüm biraz sonra toparlanirim diye düşündüm şimdiden başlarsam üzülmeye ohoooo tarçın ne yakamam 😂plan bu😂
Yapma anam aman yapma 9 ay yapma doğurduktan sonra yaparsın

Back
X