Ay onu bende kullandım yumurtlama zamana akıntım ilk defa daha yoğun ve farklıydıama aşı oldum hepsi alt üst oldu
Vereceksin bunları mahkemeye bakSorma çok öfkeliyim, aa bir de kanal yaptırmıştım ona, onu da yapamamış bu doktor tekrar yapacak. Çok iş var çok yorgun hissediyorum kendimi.
Benim pko değil ama hafif yumurta tembelliği ve çikolata kisti var. Çikolata kistinde de hafif geçirmesi hayal gibi biseu çok şaşırmıştımSancısız olması güzel ya genellikle pcolular çok sancılı geçiriyor mesela
Allah söyletiyoAy bak siz beni bu ay zorla gebe yapacaksınız ahaha yanlislikla etiketleyip ay gebesin demeler sonra direk söylemeler falan
Ahaha bize afiyet olsun demek düşer tabi kiiAz önce peynir üstüne nutella sürüp yedim gayet lezzetli.. bana herşey lezzetli gelmeye başladı garip5 günde 5 kiloyla yenicem virüsü
Dur bakalım, düşünmüyor değilim.Vereceksin bunları mahkemeye bak
Kuruma cizgisini bilmiyorum kuzum ama baya çizgi var bı de dediğin gibi önceden olmayip son testte olması falan hadi inşallah vardır kuzum ya
Bak o bende de şüpheli belirtiler arasında.. benim yüzüm çok aisiri düzgün değildir bazne siyah nokatakar olur ama ergen dönemindeki gibi kırmızı büyük sivilce çıkmaz yıllardır.. birtane çıktı bu son günlerde bende demiştim.hayret hiç olma yüzümde bunlardanHahah deli yabende 5 ay boyu belirti aradım herşeyi hamileliğe bağladım hamile kaldığım ay hiç aklıma gelmeyen olmuştu mesela sivilceler normalde hiç yok sivilceler çıkmıştı yüzümde hormonlara birsey oldu sonunda die korkmuştum
Hadi inşallahAy bak siz beni bu ay zorla gebe yapacaksınız ahaha yanlislikla etiketleyip ay gebesin demeler sonra direk söylemeler falan
Ya kızımm anlasana aaaa var isteeeAy bak siz beni bu ay zorla gebe yapacaksınız ahaha yanlislikla etiketleyip ay gebesin demeler sonra direk söylemeler falan
Kız Türk kahvesi dedim ya ohh yanında bi zararlı madde ikisi çok iyi dost falanMeraktan uyuyamasam daha mı iyi?
Bak ama çok kirilcak şimdiNe dedin sen minnoş bi ev kedisi değilsin kendine gel filan mı dedin
Düzelecez inşallahAy sorma bazen bende öyle diyorum. İlk gelsin hsgyi cektireyim dedim sonra gelsin asilamayi deneyeyim dedim arada denediğim klomen letu hariç
Adam da isyan modunda artık
Herşey olabiliyorBak o bende de şüpheli belirtiler arasında.. benim yüzüm çok aisiri düzgün değildir bazne siyah nokatakar olur ama ergen dönemindeki gibi kırmızı büyük sivilce çıkmaz yıllardır.. birtane çıktı bu son günlerde bende demiştim.hayret hiç olma yüzümde bunlardan
Bi tanıdığım çikolata kistinden dolayı ameliyat oldu ameliyatla çözülmüyor mu acaba bu çikolata kistiBenim pko değil ama hafif yumurta tembelliği ve çikolata kisti var. Çikolata kistinde de hafif geçirmesi hayal gibi biseu çok şaşırmıştım
Hadi inşallah
Hahaha o zaman ne dilerseniz dileyin benden şuan Hataydayim evinizi kunefeyle doldururumYa kızımm anlasana aaaa var isteee
Hahahahah sansür koymuş bi de kıyamamKız Türk kahvesi dedim ya ohh yanında bi zararlı madde ikisi çok iyi dost falan
Bak ama çok kirilcak şimdi
Bende emin olamadim bide cok cok hafif bi cizgi yani baskalarindaki gibi kirmizi da degil insallah nasip olurCanım idrar uçucu bir madde olduğu için dakikalar sonrası böyle olması normal ama regl olmadığın sürece umut var demektir umarum mucizen seninledir amin
Ne zaman mezara girince miDüzelecez inşallah
Ahhh tatlım benim gibi deli clife sipariş verdi ona geçtimkullanmaya devam bence cidden işe yarıyor
Canım benim kistim 2.5 3 cm arası öğrendiğimden beri hiç büyümedi. Doktor da o yüzden pek ellesmek istemiyorBi tanıdığım çikolata kistinden dolayı ameliyat oldu ameliyatla çözülmüyor mu acaba bu çikolata kisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?