bencevarKızlar dün gölge gibi çıkmıştı testimde bugün yeniden test yaptım biraz daha belirgin gibi ama yine de emin olamadım bir bakabilir misiniz? Bu ay duphaston kullanmıştım ilaç hcg yi etkiler mi acaba?
Hadi hayırlısı insallahadetin 24. günü
Hayırlı uğurlu olsun inşallahHala devam ediyor canım bitmesi beyaz yumurta akı ise yumurtlamadan bir kaç gün sonra kesildi
Var bi kaç tane daha gebemiz canımİşler güçler hiç giremedim kızlar ne var ne yok var mı gelişme yeni haberler kimler hamile kaldı neler oldu neler bitti bana bi özet geçebilir mi biri
Sona kalan hep bizVar bi kaç tane daha gebemiz canım
En sona biz kalıcaz gibi
Benim bat tahminen 27 Ocak cuma günü test yapacağım ama korkuyorumSona kalan hep biz
Bu kadar zaman deneye deneye artık öyle hissediyoruzSona kalan hep biz
Ahaha ben olsa da gitmem heralde sohbet iyi geliyor napalimBu kadar zaman deneye deneye artık öyle hissediyoruzhep farkediyorum ama kızlar gebelik haberini veriyor hop kayboluyor hepte genelde yeni üyeler.
Biz demirbaşlar gruptan gruba atliyoruz
Ama daha çok var çıkar mı ki?Benim bat tahminen 27 Ocak cuma günü test yapacağım ama korkuyorum
Gitme gitme bizi bizden başka anlayan yokAhaha ben olsa da gitmem heralde sohbet iyi geliyor napalim
Ben hamileyimİşler güçler hiç giremedim kızlar ne var ne yok var mı gelişme yeni haberler kimler hamile kaldı neler oldu neler bitti bana bi özet geçebilir mi biri
Yaa var resmen kuzu benceKızlar dün gölge gibi çıkmıştı testimde bugün yeniden test yaptım biraz daha belirgin gibi ama yine de emin olamadım bir bakabilir misiniz? Bu ay duphaston kullanmıştım ilaç hcg yi etkiler mi acaba?
Adetten beş gün önce çıkıyor diyorlar erken gebelik testlerindeAma daha çok var çıkar mı ki?
https://ty.gl/6o5vo5bc6p bunu kullandım ben canım günde 1 taneOnu bilmiyorum canım işte etiketledigim arkadaş yazarsa ona soralımGuzelkuss
İnofolic icin doktor demişti sabah akşam diye
Hemen hemen ayni canimBenimde bugün 18.gün ovülasyon böyle çıktıEki Görüntüle 2990524
İnşallah canım aynı zamanlar olacak varsa ikimizin deYaa var resmen kuzu bence
Tamam canım çok teşekkür ederimhttps://ty.gl/6o5vo5bc6p bunu kullandım ben canım günde 1 tane
Rica ederim kuzum şifa olsunTamam canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?