- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Sevmediysen canım, başka doktora yönel o zaman. Aslında normalde seni önümüzdeki pazartesiye anca çağırması lazımdı sankiBakalım ya bu hafta gitmeyi istemiyorum. Doktoru değiştirecegim bir bakalımhiç sevmedim bu doktoru

inşallah bu kontrolümde küçülmüş olur kistim
 inşallah bu kontrolümde küçülmüş olur kistim 

zaten benim büyük ihtimal sezaryen olacak Allah nasip ederse, omuriligimden ameliyatliyim çünkü 22 tane falan platinim var. Çokta zorlamayın düşünmüyorum o yönden eğer öyle olursa Eylül sonu olur zaten
 zaten benim büyük ihtimal sezaryen olacak Allah nasip ederse, omuriligimden ameliyatliyim çünkü 22 tane falan platinim var. Çokta zorlamayın düşünmüyorum o yönden eğer öyle olursa Eylül sonu olur zaten 
 Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah
 Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah 
		 normalde reglime bi hafta kala ufak ufak ağrılar başlar karın kasık ağrısı regli olacağımı anlarım bu ay şu ana kadar ağrım yok . Sizce bu farklılık hamileliğe işaret olabilir mi? Onun dışında diğer regli belirtilerim göğüs ağrısı sivilce vs var sadece hiç karın ağrısı yok ilginç geldi bu belirti bana
 normalde reglime bi hafta kala ufak ufak ağrılar başlar karın kasık ağrısı regli olacağımı anlarım bu ay şu ana kadar ağrım yok . Sizce bu farklılık hamileliğe işaret olabilir mi? Onun dışında diğer regli belirtilerim göğüs ağrısı sivilce vs var sadece hiç karın ağrısı yok ilginç geldi bu belirti bana 

senin canım var mı leke falan
 senin canım var mı leke falan Bence adetin geçince test yap şimdi yapma sabırla bekle
 Bence adetin geçince test yap şimdi yapma sabırla bekle Ben şuan aklım olsa adet 20 gün geçsin öyle yapardım
 Ben şuan aklım olsa adet 20 gün geçsin öyle yapardım