• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamış dimi kızlar burda rengi degismis ama 27 28 pikti 29 yine koyuydu ❤

Eklentiler

• 20211230_172433.webp
    20211230_172433.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 49
Allah razı olsun kızlar,ben sulaleye soylemiyorum herkesten önce sizlerin haberi oldu 😂😂😂
Annem hasta benim yatalak,beyin kanamasi geçirdi 6 yıl önce. İster istemez kadın duyuyor konuşunca kimseye söyleme dememe rağmen söylemeye başlamış. Nazara gelmem inşallah 🤦🏼‍♀️ona da kızamıyorum tek çocuğuyum,annem de bebek gibi akli hala 4-5 yasinda ki çocuk gibi
Oyy çok geçmiş olsunn, maşallah de içinden nazar duası oku bolca inşallah hiç bir şey olmayacak sağlıkla ilerlesinn🥰💙

Kizlar mrb. Dun 29 Aralikda 17.00de catlatma ignesi oldum. Dr. 30 Aralik, 1 ve 3 ocak birliktelik demisti. Internette 36 saat sonra diye okuyorum. Hatta ikincisi de 48 saat sonra filanmis. 30 saat yeterli oluyor mu, tam olarak 36 saat mi olmali 😇 Bir de 28 gecesi igneden bir once siddetli kasik, bel ve bacak agrisi olmustu. Ertesi gun igneden once ovu testinde hic cizgi yoktu. Bugun belirgin koyu. Igneden sonra agri olmadi, siskinlik, hareket kisiti, karin kasik bolgesi hassasiyet var. Bu yumi ne zaman catliyor. Yasadigim agri neydi, cizgi cikmadigi icin anlam veremiyorum.

Benim B12im cok dusuk 200lerde gezer. Solgarin ayri B12 ve folik asit ayri ayri, bir de kalsiyum magnezyum cinko birlikte almistim. 100luk siseleri gayet uygun fiyata internetten bulabilirsiniz. B12 1200un ustune cikmis ilk kez, folik de yuksek cikti. Ise yariyor. Dr. Alvital plus verdigi icin onlari biraktim. Tabi kendiniz arastirin yine. Ben memnunum solgardan.

Kızlar Allah aşkına avokadoyu ne şekilde tüketiyorsunuz?Okadar sevmiyorum ki.Yulaf da eskiden sevmezdim tiksinme noktasında.Eşim alıştırdı sonra muzla filan bi şekilde sevdim ama bu avokado beni çok kasıyo var mı lezzetli tüketilebilir bi şekli
Ben soyduktan sonra bi kaseye alıp eziyorum üzerine biraz limon sıkıp pul biber ve azıcık zeytinyağı ekliyorum. Ekmeğe sürüyorum üzerine de tavada 1 tane yumurtayı pişirip koyup yiyorum gayet güzel oluyor

Kizlar mrb. Dun 29 Aralikda 17.00de catlatma ignesi oldum. Dr. 30 Aralik, 1 ve 3 ocak birliktelik demisti. Internette 36 saat sonra diye okuyorum. Hatta ikincisi de 48 saat sonra filanmis. 30 saat yeterli oluyor mu, tam olarak 36 saat mi olmali 😇 Bir de 28 gecesi igneden bir once siddetli kasik, bel ve bacak agrisi olmustu. Ertesi gun igneden once ovu testinde hic cizgi yoktu. Bugun belirgin koyu. Igneden sonra agri olmadi, siskinlik, hareket kisiti, karin kasik bolgesi hassasiyet var. Bu yumi ne zaman catliyor. Yasadigim agri neydi, cizgi cikmadigi icin anlam veremiyorum.
Belki vücut tepki vermistr bu konuda bilgim yok maalesef. Bende bugün regl oldum Ovülasyon takibi yapcam bu ay detaylı şekilde 26 ocak Bat doğum günüm de umarım bana hediye olur

O konuda bir fikrim yok beybisi, ben çocukluğumdan beri yerim avokadoyu, hem çok sağlıklı.😋 Kalsiyum açısından da çok zengin.
Benim cocuklugumda avokado yoktu cnm 🙈🙈🙈 Annen cok sansliymis :) Benim de avokado, brokoli, karnibahar ve deniz borulcesine bayilan bir oglum var. Ben hep ezerek limon zeytinyagi tuz esliginde tuketiyorum. Ama farkli sekilde de deniyeyim bundan sonra. Alinca disarida birakiyorum birini, sert bile olsa 2gunde olgunlasiyor. Sonra yiyecek olduklarimi buzdolabina koyuyorum. Orada uzun sure olgunlasmadan kaliyor. Yiyecegim zaman disari aliyorum yine olgunlasmasi icin.

Evet canim çatlamış seninle arka arkadaşız bugün de benim pik bakalim ne zaman catlicak
Canım pik e kadar 24 saat de bir mı yapıyorsun benim 14 gün önce bugün silikti demek erken yumurtldm diye dha yapmadım testi. Bugün adet oldum yani 14 gün önce yumurtlamiism çünkü bugün adet olduğuma göre ama o zaman test niye silik çıktı kafam karışik

Benim cocuklugumda avokado yoktu cnm 🙈🙈🙈 Annen cok sansliymis :) Benim de avokado, brokoli, karnibahar ve deniz borulcesine bayilan bir oglum var. Ben hep ezerek limon zeytinyagi tuz esliginde tuketiyorum. Ama farkli sekilde de deniyeyim bundan sonra. Alinca disarida birakiyorum birini, sert bile olsa 2gunde olgunlasiyor. Sonra yiyecek olduklarimi buzdolabina koyuyorum. Orada uzun sure olgunlasmadan kaliyor. Yiyecegim zaman disari aliyorum yine olgunlasmasi icin.
Olgunlaşmadan yesem bişey olur mu ? Bugün yediğim şey yani Allah’ın gücüne gitmesin tövbe estağfurullah hafiften sert gibiydi ama çok az.Yumuşasa da yumuşamasa da allahım sabır ver 😅

Back
X