- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Evet ondan ds iki ay kullanmıştıkKızlar e vitamini yumuşak kapsül sade evicap da kullanabilir eşleriniz o da sperm sayısına harekete iyi geliyor bana bunu bi ablam bildiğim insan söyledi onun da kaç sene çocuğu olmadı stresi bıraktı pes etti çocuk oldu

yani o sıkıntıyı biliyorum Allah kolaylık versin. İnşallah bebek vardır da bu sıkıntılara canı gönülden değer
 yani o sıkıntıyı biliyorum Allah kolaylık versin. İnşallah bebek vardır da bu sıkıntılara canı gönülden değer 

bizde keşke adetimiz geçip ben niye adet olmadım ya diye test yapıp ogrenseydik ama bizim kafamiz o kadar rahat değil
 bizde keşke adetimiz geçip ben niye adet olmadım ya diye test yapıp ogrenseydik ama bizim kafamiz o kadar rahat değil  denenebilecek çoğu şeyi denedik gerisi Allahin takdiri bizim de yüzümüz gülecek elbet inşallah
 denenebilecek çoğu şeyi denedik gerisi Allahin takdiri bizim de yüzümüz gülecek elbet inşallah 

Bir tek gecen zamanin ve ölümün caresi yok. Tamam elbette tedbirini al, tedavini ol, farkli doktorlarin gorusunu al ama bu yasta bu ne karamsarlik, gozunu seveyim. Gelecek kaygisi bu, anliyorum ama doktorunu degistir bari, psikolojik destek filan alabilirsin bu konuda. Ikizde cocuksunuz neredeyse, sonra cok pisman olursun kendini heba ettigine
 Bir tek gecen zamanin ve ölümün caresi yok. Tamam elbette tedbirini al, tedavini ol, farkli doktorlarin gorusunu al ama bu yasta bu ne karamsarlik, gozunu seveyim. Gelecek kaygisi bu, anliyorum ama doktorunu degistir bari, psikolojik destek filan alabilirsin bu konuda. Ikizde cocuksunuz neredeyse, sonra cok pisman olursun kendini heba ettigine