Selam kizlar

Holistic healer birini takip ediyorum (turkce paylasim yapmiyor). Ayni zamanda Islam tibbi konusunda cok bilgili. Hamile kalma konusunda bikac yardimci olabilecek sey yazmis paylasmak isterim sizinle umarim dogru cevirme yaparim:
- Rahminiz soguk mu sicak mi onu oncelikle anlayin. (Soguk belirtileri: soguk eller ayaklar, regl doneminde cok usume, karnin ve kalcalarin soguk, daha once dusukler yaptin.). Soguk rahimle hamile kalmak zor oluyormus. Bel ve kalcaya ekstra bir sal sarmak onemliymis bu konuda, soguk yemek yemeyin icecek icmeyin. Sicak tutun ayaginizi karninizi, sicak su tulumu kullanin sik sik. Sabah kalktiginizda ilk once sicak bisey icin ve yiyin, iciniz isinsin. AMA: asiri sicakta olmamaliymis rahim, embryo yerlesmesine iyi gelmeyebilirmis.
- Yerlesme cayi icin: eger rahminiz soguksa rahmi isitmaya yardimci olacak bir cay icin. Civanpercemi ve papatya cayi diye okudum..Narsuyuda iyi gelirmis.
- Hacamat donemindemiyiz bilmiyorum ama sirtinizin alt kismina belinize yaptirmak cok iyi gelebilirmis, hem erkege hem kadina.
Benden bukadar

hepinizden guzel haberler alalim insallah