• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron yüksekse hamile mi olunuyo Allah yarın hemen gidip baktırmam lazım reglime bugünü saymazsak 8gün kalıyo ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi 😂😂😂
Kız eve bı hemşire al anam senin testlerinden kanlarindan anca bı görevli başa çıkar😂 bı odaya da laboratuvar yaptır ne ugrasacan alsınlar kanini yan odada baksınlar ne gidip gelecen😂😂 bu kıza böyle şeyler demeyin bacım yapmadığı test kalmadı 😂

Insallah bebisin seninledir canim hüsran olmasın bu ay 🤩🥰 tedaviyle miydi bu ay

Canım doğrudur benim de bu şekilde cikti bugun ki hatta biraz daha silikte olabilir

Canım asi gecikme yapiuor hiç üzme kendini iki ay dengesizlik olabilir döngün de ama düzeliyor sonra umudunu kaybetme sakın

Benimde bir kaç gün önce beyaz kremsi bi akintim oldu rahmi me doğru minnacık olup yolculuk etmek istiyorum orda ne oluyor ne bitiyor🤣🤣
Sadece hsg çekildim başka bi tedavi olmadı bu ay ovulasyon takibi de yapmadım karambole tamamen 🤣🤣

Çok da güzel olur inanıyorum ben.
Biraz kötü tecrübeler yaşadığım İçin havaya girmedim hiç, sadece siz can yoldaşlarıma haber vermek istedim. Yoksa her şey hala stabil benim için🌸

Eve kuzum ben kendime hem de sizlere edeceğim.
Senin son 2 dimi?
İçini ferah tut Allahın izniyle sağlıkla olacak 🌸😊 yarın adet günüm ama arada adet olcam gibi ağrılar geliyor gidiyor, hayırlsıı bakalım 🙈🙈

İçini ferah tut Allahın izniyle sağlıkla olacak 🌸😊 yarın adet günüm ama arada adet olcam gibi ağrılar geliyor gidiyor, hayırlsıı bakalım 🙈🙈
Bende de böyle ufak ufak batmalar oldu. Gelene kadar enseyi karatmak yok. Canım benim dualarım seninle güzel haber alalım senden de inşallah canı gönülden isteğimdir bu☘️☘️☘️

Birden silinmiş ya o yüzden dedim. Bir de aynı vakitlerde yaparsanız daha iyi olur
Çift çizgiyi gördüğünüzde de sabah akşam yapılmalı kaçırmamak icin
Evet ben de ona şaşırdım yükselir gibi olmuş pat diye silinmiş. Ama yumurtlama sıvısı gelmedi o yüzden yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Normalde her ay gelir . Teste devamm

Canım arkadaş olupta işte tayinlerden dolayı uzak yerlerdeyiz onlarda eşimin arkadaşları karınları kurt dolu lanetler görüşsek olmuyo görüşmesek olmuyo insan yalnızda duramıyo 🥺 eşimle olan mutluluğumuzu hayatımızı yaşantımızı biliyorlar hiç bi sorun yok vuracakları yeri iyi biliyorlar 😓
Amaaan boşver sen onları.. inshallah olucak birgün sizinde bebisleriniz:KK15:

Internette ovulasyon testi gebelik gostermez deniyor. Ama sanki buralarda gebelikte ovulasyon pozitif cikiyor diye okudum. Seninki de bu duruma kanit mi acaba. Bi el verin kizlar, evde 1 adet ovulasyon var, gebelik testi yok. Zor sabrediyorum ya, bana gore adetim gecikti ama igne hikayesine gore daha 2 gun var. Gecikti psikolojisindeyim ama gelirse cok pis bozulacagim 🤣🤣🤣 Esim cok rahat, persembeye kadar bekle diyor. Bos bos umit etmek mi yoksa yarin test alip gemileri yakmak mi 🤔 Erken gebelik testi de yapmak istemiyorum burada okuduklarimdan sonra. Nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca, ahmet kayadan gelsin 🎼🎼🎼
Ben bekleme taraftariyim kuşum test biraz heves kırıyor sanki bı de kimyasallar varya adet gelmeden öğrenince geri sökülüyor adet bu sefer insan yıkılıyor ama sen dayanamayip test yapacakmissin gibime geliyor 😂

Kız eve bı hemşire al anam senin testlerinden kanlarindan anca bı görevli başa çıkar😂 bı odaya da laboratuvar yaptır ne ugrasacan alsınlar kanini yan odada baksınlar ne gidip gelecen😂😂 bu kıza böyle şeyler demeyin bacım yapmadığı test kalmadı 😂
Hahahahaha yeter beni rahat bırak 😂😂😂😂

Ben test alıp yapayım derken feci halde karın ağrım başladı☹️Regl ağrısı ama hesabıma göre bat 17 ocak

Ya benimde şimdi açık kahverengi akıntı geldi leke değil akıntı baya ama açık kahve nedemek acaba adet öncesi filan bende olmaz bunlar ama herşeyin bir ilkide vardır offff
Yerleşme kesin benim fikrimceeee çünkü çünkü genelde kahverengi hatta pembe bile oluyor

Back
X