• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok genetik yapilmadi pko varmis doktor yumurta kalitesinden ötürü olabilir dedi. Eşim sigara kullanıyor onun test vermesi lazım dedi ama biz akışına bıraktık. Kızım 5 yaşında onda bi sıkıntı olmamıştı ama klomenle hamile kalmıştım
Anladım.canim aman bişey olmasında,
Allah bağışlasın kızını

Evet sabahtan gidip rica edicem artik

Hic sorma bide e mabiza hala dusmedi

Benimde bole silikti canim geç döllenme olmuş olabilir

Kizz nerde 70 lira hemen söyle ben zamlar dan önce yaptırdım özel de 150 TL idi sindi kim bilir ne kadar🙄🙄
ben en son antalyada vermıstım bılmıyorum kı

Dilos.cok gecmis olsun kuzum ya.nasilsin

Güzeli yaşarken kötüyü düşünmek yok bundan sonra.:KK12:

Çok geçmiş olsun Diloşum, sonuç ne çıktı? Şimdi daha iyi misin?

Bitişe haberdar et Allah yardımcın olsun umarım ciddi bir durum yoktur

Ammaa neler olmuş kuzum geçmiş olsun ya
Kızlar Allah razı olsun iyiyim şuan biraz daha şükür. Çok şiddetli kusma yaşayınca ondan boğazım zedelenmiş sanırım, biraz değerlerde düşük çıktı tekrarlarsa gel dediler. Açken iyiyim de yemek yemeğe korkuyorum. Allah razı olsun hepinizden🤲

15 ocak adet bekleyenler son durumlarınız nedir test yapan adet ağrısı varmı benim adet olckmisim gibi oluyor sanırım bende adet olacam beklemedeyim

Kızlar 6 gün var ve ben test yaptım. Hayalet çizgi var mı yok mu

Eklentiler

• D3FE1B40-8046-4ED0-8F50-3D968986B38E.webp
    D3FE1B40-8046-4ED0-8F50-3D968986B38E.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 89
  • 60543CA2-A521-42D1-A53D-BFBFFBDE29BA.webp
    60543CA2-A521-42D1-A53D-BFBFFBDE29BA.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar Allah razı olsun iyiyim şuan biraz daha şükür. Çok şiddetli kusma yaşayınca ondan boğazım zedelenmiş sanırım, biraz değerlerde düşük çıktı tekrarlarsa gel dediler. Açken iyiyim de yemek yemeğe korkuyorum. Allah razı olsun hepinizden🤲
Cok geçmiş olsun kuzum biseu mi dokundu acaba neden böle oldun

Hamile kalanlar sizleri tebrik ediyorum hamile birinin duası tez kabul olurmuş bizleride dualarinizdan eksik etmeyin canlar 🤗
aynen hamile kalanlar neler yaptınız ? püf nokta var mı şunu yapın dediğiniz? İlla bacak dikmek mi lazım olmadan olmuyor mu :KK48:

Back
X