• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmez olurlar mı en çok benim istediğimi de biliyor ama öğrenir öğrenmez karnını sevip annecim ben hep seninleyim seni çok seviyorum falan dedim bu ne nispet yapar ki karşımda yaptı o gitti ben bütün gece ağladım bütün gece 😥
Kıyamam sana canım .. boşver salla yazıklar olsun onlara

Belki aksama öğrenirim kızlar aklınızda olsun tahlil vermek için sağlık ocağına giderseniz verdikleri barkodun fotoğrafını çekin sonra yaşadığınız şehrin plaka kodunu mesela bursa için hsl16 şeklinde internete yazın ilk çıkan sayfaya girin ordan e nabizdan daha çabuk öğrenirsiniz.
Sen naptın canım verdin mi kan?

Selamlar herkese şubat 2022 de hamilelik planlayanları bulamayınca sizlere katılayım istedim rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin bende bir kaç aydır deniyorum yine olmadı bir oğlum var 2. istiyorum onda da böyle uzun sürmüştü bu seferde yine aynı ovü testi aldım bu ay planlı gidicem inşallah bende şubatta hamile girmiş olurum rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Hoşgeldin canım yakinda birimiz mutlaka Şubat ayı topigini açarız oraya kayıt edilisrn canim🥰

Kızlar Allah razı olsun iyiyim şuan biraz daha şükür. Çok şiddetli kusma yaşayınca ondan boğazım zedelenmiş sanırım, biraz değerlerde düşük çıktı tekrarlarsa gel dediler. Açken iyiyim de yemek yemeğe korkuyorum. Allah razı olsun hepinizden🤲
Geçmiş olsun canım.. dinlen biraz inşallah daha iyi olursun ..🌺

Bizde üç buçuk senelik evliyiz ilk bebeK için çalışıyoruz, yoksa fazla yani 12.
Bu ay ikişer gün arayla deniycez 😻💕
İnsallah tutar canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben bu ay böyle denemek istedim bir totem diyelim nasp yani şöyle diyim bundan sonra koruncam hayrılısu olsun Bat 27 ocak

2022 yılı gebelik planlayanlar olarak açıldı diye düşünmedim canim siz nasip isterseniz 🤗
Daha acmadiysan canım bu ay elenenlerdne biri açmak isterse onlardan biri olabilir ben daha elenmedim ya inşallah elnmem.. belki morel olurud diye dedim..

İnsallah tutar canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben bu ay böyle denemek istedim bir totem diyelim nasp yani şöyle diyim bundan sonra koruncam hayrılısu olsun Bat 27 ocak
Evet canım nasip tek gece ile.hamile kalanda var.
Aminnn aminn inşallah kalbine göre olur

Back
X