• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acil yardım!!Eşim az önce dedi ki göğsüne ne olmuş?Bi baktım meme başında beyaz küçük noktacıklar var.Kalktım hemen temizlemek için ben sildikçe o baskıyla heralde bi sıvı geliyo ama bitmiyo.Bastırdıkça geliyo.Başına gelen var mı aklımı kaçırıcam.Kanser manser ödüm kopuyo öyle şeylerden bilen varsa acil yazsın nolur
Aralarda bişey yazıldı mı kaçırdım ama gebelikte olabilir başka bişey de olabilir, benim de kardeşimin göğsünden kan gelmiş, o da korkuyla hastaneye gitmiş bir bakmışlar ki hamile, sizinki süt gibi bişey herhalde inşallah hamilelik belirtisidir🤲 Değilse de zaten dr a gidersiniz çok geçmiş olsun ❤️

Kızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi

Kızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi
canım cok detaylı bılmıyorum ama bn kasımda kımyasal gecırdım doktorum demekkı kalıtesızdı yumurta vucut attı bu ıyı bısey demıstı, vucudun saglıklı saglıksız embrıyoyu secebılıyor dedı, korunmadık sonra

Süper, fiyatlar arttı ama çok değildir ınsallaahh bence çok güzel olucak rezervin iyiyse inan bana sen bu yıl hamile kalırsın sadece beslenmene eşinin ve senin dikkat et belki tüp bebeğe gerek bile duymazsın Ama tecrübelerime dayanarak nacizane uyarmak isterim lütfen iyi bir doktora daha görün sadece test ve muayene ol sonra yoluna devam et 🤲🍀🍀🍀
hemen aradım ogrendımmm meraklıı ben :)
17bın normal fıyatı olmus ılaclar harıc, raporlu 11.700 deduler kuzum.
ınsallaaahhh gerek kalmazda normal gelır bebıs, olmadı denerım para bırıktırım ben :)

Back
X