• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim isteyen ben dahil herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah. Tüm çabalarımızın yorgunluklarımızın,kalp sızılarımızın geçtiği muhteşem haberlerle karşılasın bizi 🙏
ahh amın amın kuzumm, Rabbım hepımıze nasıp etsın en kısa zamanda bu seneden cok umutluyum bılmıyorum ılk asılmama kımyasal oldu dıye mı en azından dollenıyor yumurta falan bılmıyorum doktorum da o zaman demekkı hamıle kalabılıyormussun demıstı, yıne olur dedım neden olmasın, Allahım ol desın yeterkı ,saglıkla hayırlısı ıle

Bahçecide bir arkadaşım geçen ay yaptırdı ilaçlar transfer dondurma vs hepsi toplamda 21bin tl tuttuğunu söyledi bilginiz olsun. Yılbaşı sebebiyle zam yapmış olma ihtimalleri yüksek.
Evet 20-25 arası tutuyordu geçen sene ama bu sene eminim acayip bü artış olacak dövize endeksli..

Canım yumurtan çatlıyor bugun yarn rengi solacak o yüzden bu 1 kaç günü değerlendir en önemlisi kırmızı çizgiyi gördükten sonra ertesi günü değerlendirmen ben öyle yaptm çünkü o zaman çatlıyor ama sen garwntiye al 1 kaç günğ değerlendir
11 ve 12si değerlendirme oldu bugün silikleşti bugün de mi lazım 🤦‍♀️😂

Sonunda🥰 Hep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle 🤲
maşallaahhh kuzum benımmm

Sonunda🥰 Hep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle 🤲
Ah nasıl sevindim. Rabbim tamamına erdirsin bir avazda kavuştursun bebeğinle inşallah. Oha çok duygulandım yaaa ağlıcam şimdi 🥲🥲

Tebrikler 🍾🎉 Sağlıkla al kucağına

Kızlar ilk 3 dk da çıktı sizce durum nedir ? 🙏🏻
07849E8C-1702-4E63-B60C-31D947B24AA2.webp
E2285D70-44B7-41E5-B85D-22D74BB5C7AF.webp
F985A8F7-B557-4C2A-B959-2C5B0C6A3B53.webp

Hayırlı olsun çok koyu çıkmış değerinizde güzeldir o zaman😍 bizlere de dua edin hamilelerin duası kabul olur derler arkanızdan pıtır pıtır gelelim hepimiz😊

Mavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin
sen hamıle olmayasın sankı bunu yenıden yazdım dıye hatırlıyırm

Back
X