• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aile hekimi yazar mı yarın gitsem acaba ona da pek güvenmiyorum en iyisi dahiliye gitmek özel Dr olsaydı kadın doğumcu yazardı ama devlet hastanesi olunca resmen baştan savdi ki kendisi dedi bu değer yüksek diye o zaman niye ilacı yazmadı bu korona varken hastaneye gitmek zulüm gibi moralim bozuldu
Eğer yakınsa bir aile hekimine git önden bence. Zor olmayacaksa dahiliyeye gitmen daha iyi tabi..

Tsk ederim cnm 🌸 Omepa yi cok okudum sayfalarda. Benim dr. Alvital plus verdi fakat kullanan bir kisi bile okumadim, ustelik cok pahali. Peki size dogal gebelik olabilir dendi mi. Gecen ay ben ilk kez klomen kullandim, 3 ay kullanacakmisiz. Ama sansim var mi, ne kadar, yoksa bosa mi kurek cekiyorum bilemedim. Tup bebek cok zor geliyor, okulla birlikte muayene vs. gunlere ayak uydurmam neredeyse imkansiz. Ustelik yas ilerledikce onda da basari sansi dusuyormus.
Bizim doktor çok hızlı giriş yaptı ya ilk aydan hsgler spermiyogramlar bakıldı takviyelere başlandı falan.. Değerlere bakıp kesin olmaz demedi, ama ben olsam vakit kaybetmem dedi.. 30 yaşında olsan 2 sene içinde kesin hamile kalırsın ama senin bu yaş için bir kaç ay bile kayıp dedi 🥺🥺🥺 Aslında biz tüp bebek yolundayız. Ama değerlerimizi yükseltmek için bu takviyeleri de almamız daha iyi tüp bebekten önce. 2-3 ayda da doğal yolla olma ihtimalini zorlayalım, bir de aşılama deneyelim dedi. Normal yolla hamile kalma ihtimalim % 3-5, aşılama %10, tüp bebek %30-35. Hem ihtimal var, hem çok az 😬😬 bana yumurta kontrolü yaptı 12. Gün 19cm yumurta gördü ve çatlatma iğnesi yaptı. Hiç klomen kullanmadım.

Çok teşekkürler canım ...Orda şeyi anlamadım çatlama ve pik görünce 2 yada 3 gün üst üste ilişki diyorlar ya normalde gün aşırı birliktelik öneriyorlar . Üst üste önermiyorlar ilişki onu anlamadım 🤔
O genel olarak söylenen dikkatli takip edince anlayacaksınız kadın şunu diyor eğer sperm sorunu varsa gün aşırı zaten sorunca cevap verir atlamaz ilk olarak öne çıkanlar kısmını incele sayfanın ben öyle yapmıştım sonra tüm gebelik haberlerini okumuştum çok umutlu oluyorsun içim açılıyor doğrusu bence çok güzel bir durum

Kızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sı 🤭 bat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Var tabi bende gördüm

Eklentiler

• IMG_20220113_225804.webp
    IMG_20220113_225804.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 79
Back
X