• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayınvalide problemi olan ben değildim canım ama çok haklısın söylediklerinde neden bu kadar anlayissiz olurlar hiç anlamam çok şükür o yönden rahatım. Yumurtlama değerlendirdiğimizden beri çok dikkat ettim canım süpürge bile yapmadım yani öyle düşün 😂 kanamam başladı bu sabah bakalım hayırlısı rabbim sağlıklısını nasip etsin hepimize ❤
inşâALLAH hayırlısı ile sağlıklısı olusun buna da şükür en azından sağlıklısız olmayacağını garantisi bu kimyasallar...

Merhaba kızlar ben ben elendim bugün resmen kırmızıları gördüm 😑 umudum bir dahaki aya kaldı ben şubata kaçıyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hamiş olanlar sağlıkla alsın kucağına beklemede olanlar güzel haberler alsın inşallah bu cuma gününde hepinize duam, dır

Kızlar bugün adet günüm ovülasyon testim merak eden arkadaşlar olmuştu biraz önce yaptım pik olmuş 🤗

Eklentiler

• 20220114_121643.webp
    20220114_121643.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben de içiyorum ya ne yazık ki hele elim boş olduğunda falan arka arkaya yakıyorum farkında olmadan koyuyorum küllüğe unutuyorum falan artık el alışkanlığı olmuş😅 eşim bile sen hamile olsan da sigarayı bırakmazsın diyo :KK43:
Bende bırakmakta zorlanırım sanırım 😐

Bende akıntı bir kez oldu her belirti sadece bir kez yokladı gitti birer gün ztn negatif kapı gibi .bu arada avokado yumurtlamadan sonraki 7 gün her gün bir tane olacak şekilde yeniliyor bebeğin tutunması için.biyolojik olarakta şöyle diyim progestron salgılatıyor böylelikle bebeğin yatağı oluşmuş oluyor tutunması için doğal bir progestron salgılayıcı.
Ben şimdi de yiyorum belki yine biseyler varsa yardımcı olur düşmez belki diye varsa tabii

Back
X