• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de benzer durumdayım ve hiç ümidim yok. Belki bu sayede daha az takarız kafaya 😊
Bende geçen ay aşılama tutmayınca saldım ona çok umutlanmistim çünkü bu ay resmen formalite gibi gelip gittim hastaneye. Sizin bat ne zaman Hiç test yaptınız mı

Bana hsg ağrı yapmamıstı ya cekildiğim zaman 2 gün az kanamam oldu biraz da kasık ağrısı oda doğal artık oraya bir şey yerleştiriyorlar sonucta. Kişiden kişiye değişir mi bilmem ama bence 2 günlük bi sızısı kalıyor o kadardır. Ne zaman cekikdiniz kaç gün oldu
30 Aralık çekildim iki gün lekelenme ve ağrı oldu sonra bitti. Bat 17 ocak ve bugün kasık ve bel ağrısı başladı bat öncesi bu tarz ağrılarım olmazdı. Adet sancısına benzer ağrılarım olurdu. Çok farklı geldi bana

30 Aralık çekildim iki gün lekelenme ve ağrı oldu sonra bitti. Bat 17 ocak ve bugün kasık ve bel ağrısı başladı bat öncesi bu tarz ağrılarım olmazdı. Adet sancısına benzer ağrılarım olurdu. Çok farklı geldi bana
Bende senin gibi işte sadece cekildikten 2 gün bi sızı yaşadım bence hsg değil sebebi

Bende geçen ay aşılama tutmayınca saldım ona çok umutlanmistim çünkü bu ay resmen formalite gibi gelip gittim hastaneye. Sizin bat ne zaman Hiç test yaptınız mı
Anlıyorum 😔 benim bat 17 ocak, bu salı hangi akla hizmet kan testi verdim bilmiyorum. Tabiiki negatif.

Hala ağlıyorum 😔 kendimi ne kadar sürede toparlarim bilmiyorum ama tövbem var kimseye demem olursa 😔😔 doktoru degistirdim buradan bir arkadaş var onun sayesinde gittim kendimi bile sucluyorum😔😔😔
Hayır lütfen kendini suçlama. Sağlıklı değilmiş ya ilerleyen zamanlarda düşseydi hem sana daha çok zararı olurdu. Sağlıklı spermlerinnoldugu gibi sağlıksızları da var. Hayırlısı buymus demekten baska bir şey gelmez kş

Sonunda🥰 Hep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle 🤲
Canım benim tebrik ederim ❤️Rabbim kucagına almayı nasip etsin 🤲🏻bende seninle aynı durumdayım nasıl bir yol izlendi ne yaptınız canım anlatırmısın

Teşekkür ederim,5 hafta

Maalesef ama ben ihmale inanıyorum, eşim bile hissetmis mide bulantim kesildi bianda 😔
Cok mutsuzum,doktoru degistirmekle iyi yaptim
Nasıl bir ihmal canım bizde bilgilendirmsinz
Bu gibi durumlardan sonra gebeliğin çok daha kolay olduğunu duymuştum dilerim istediğin ilk ayda mucizen şıp diye tutar

Canım ben tup bebek doktorunun videosunu izlerken denk gelmiştim. Sürekli üst üste kimyasal oluyorsa bi ilaç veriyorlarmış rahime. Geçmiş zaman tam hatırlamıyorum hatta bisey öldürücü falan diyordu doktor onu bi sorup ya da araştırsana
Haftaya rahim içini kamera yardımıyla inceledikleri bir yöntemle küçük bir operasyon yapacak..

Kızlar ilişkiden 6-7 gün sonra kanda çıkar mı? Haftaya aileme gideceğim Allah nasip ederse gitmeden test yaptırmak istiyorum

Back
X