• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, kendimi dün çok hirpaladim.Vesvelere karıştım sanki...Veren de Rabbim alanda Rabbim diye kendimi telkin ettim.. Şükür iyiyim demeye çalışıyorum tabii arada ağlıyorum kanamayı gördükçe..
Dün ki doktor bana hemotlojiye tekrar baktır dedi.Hemotoloji dışında baska neye baktirabilirim?
Genetik testleri devlet yapıyor mu acaba?

2013de tüp mide ameliyatı oldum kilolu zamanimdan kalma sağ ayağım varis kapli neredeyse. Yani pıhtılaşma olasılığı aşırı yüksek. Hormon ilaçları kalp damar doktoru/kadin dogum doktoru tarafindan yasaklandi.
Bana yaptirabilecegim testler hakkinda bilgi verir misiniz?😔
Bir süre bebek düşüncesini aklimdan çıkarıyorum,cevremde de var düşük sonrası 1-2 ay içinde hemen hamile kalan kişiler biz o düşünceyi bile beni yıpratır diye bir köşeye bıraktık.
Kuzum testler hakkında inan bir bilgim yok ama sana iyi gelecekse bebis fikrini bir süre çıkar aklından Rabbım zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah yeter ki siz iyi olun sağlıklı olun 😇♥️

Kuzum testler hakkında inan bir bilgim yok ama sana iyi gelecekse bebis fikrini bir süre çıkar aklından Rabbım zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah yeter ki siz iyi olun sağlıklı olun 😇♥️
Şimdi araştırdım az çok,sehir has.genetik test yapıyormuş randevu aldım. Ben elimden geleni yapayım ötesini berisini Rabbim bilir 🙏🏻
Sağlık olsunda bebek her zaman olur 🌼

Regl olunca sanki 1 haftadır her yerde terör estiren ben değilmişim gibi süt dökmüş kedi gibi geziyorum ortalıkta 😅Ne acayip insan vücudu.Şu hormonların etkisine bak.İşin kötü tarafı mevzular olurken farketmiyosun geriye dönüp baktığında ben neler yapıyorum böyle diyosun 😅
Evet ben de önüme gelen herkese çatıyorum arkadaşlarımı bile çekemiyorum ne deseler batıyo🙈 bence asıl tuhaf olan şey gebelik düşünmediğim zamanlarda PMS yaşamadığım 🤨

Evet ben de önüme gelen herkese çatıyorum arkadaşlarımı bile çekemiyorum ne deseler batıyo🙈 bence asıl tuhaf olan şey gebelik düşünmediğim zamanlarda PMS yaşamadığım 🤨
O enterese ben hep yaşadım.En çok abim bıkmıştı benden yıllardır beraber çalıştığımız için gece gündüz beraberdik az kahrımı çekmedi😅

Şimdi araştırdım az çok,sehir has.genetik test yapıyormuş randevu aldım. Ben elimden geleni yapayım ötesini berisini Rabbim bilir 🙏🏻
Aynenn öyle canim bakal bakalim tedbirini almış olursun hemde doktor yol gösterir hakkınız da en hayielisi olsun güzelliğim ♥️😇

Kızlar benim bata 3 gün kaldı bugün kan testi verdim negatif çıktı. Doktorumu aradım serum taktırıcam negatif çıktı gebelik yok dedim. Taktırmamamı söyledi olsa da henüz belli olmamış olabilir dedi. Sizce de böyle bir şey olmuş olabilir mi? Varsa da daha kana geçmemiş olma ihtimali var mıdır?
Geç döllenme durumunda kana daha geç karışıyor diye biliyorum. O yüzden ihtimal yok denemez ☺️

İnşallah. Ama şuan koyu kahverengi akıntım var. Sabah hafifti ama şuan koyulaşmış🤔
Yaniliyorsam kizlar düzeltsin ama koyu kahverengi yerlesme kanamasi oluyordu. Kirmizi kanama olursa tehlikeli oluyor. Yerlesmedir. Saglikla kavus bebegine🤲

Dün yazdıklarını okuduğumda çok üzülmüştüm, bişey de yazamadım. Yeniden umutla dolmana çok mutlu oldum. Ne kadar güçlü bir kadınsın ki bak nasıl gerçekleri görüp toparlandın 💪🏻 Sağlık ve yaşadığımız hayat çok değerli, en çok da sen değerlisin 🥰🥰🥰

Back
X