- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yaşayın siz yaçok tatlısınız ...bide magnolia tarifi istiyom guzu senden
Teşekkürlerrrr guzummmYeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com.tr
Çok yaşayın siz yaçok tatlısınız ...bide magnolia tarifi istiyom guzu senden
www.instagram.com
Denensiiinn![]()
Şükran Kaymak, Instagram: "#magnolia zamanı😘Gelsin mi tarifi yeniden?❤️2 farklı sunum yaptım nasıl olmuş?🍓 Magnolia Tarifi MALZEMELER 1 litre süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı toz şeker 2 tepeleme yemek kaşığı buğday nişastası 2 kaşık un 1 p
23K likes, 362 comments - sukrankaymak, November 5, 2018: "#magnolia zamanı😘Gelsin mi tarifi yeniden?❤️2 farklı sunum yaptım nasıl olmuş?🍓 Magnolia Tarifi MALZEMELER 1 litre süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı toz şeker 2 tepeleme yemek kaşığı buğday nişastası 2 kaşık un 1 paket vanilya 1...www.instagram.com
Hep bu tariften yapıyorum, daha iyisini yemedim diyebilirim.![]()
Kuzum dış gebelik değildir çünkü keseyi görmüş dr öyle olsa bilirdi. Senin adetin söküldü mu ne durumda şu an. Kese düşumce ya da alınınca beta düşmeye başlar. Daha kesen dusmediyse ondan degerin azalmiyordurKızlar,beta cuma günü biliyorsunuz düştü 1545 idi
Bugunde kan verdik yine ayni.
Dış gebelik mi ne oluyor aynı olunca
Bu arada keseyi görmüştük,rahim içindeydi ay ben anlamadim ne bu şimdi
Gel kebap yiyek, şalgam içek.Adanadasın dimi![]()
İlişkimize neden müdahale ediyorsun? Doğru söyle, kıskandın!
Sadece aralarından kebap yiyebilirim ama olsunGel kebap yiyek, şalgam içek.Gece de şırdan.
![]()
Gel kebap yiyek, şalgam içek.Gece de şırdan.
![]()
Aklıma bu çift geldi sebepsizİlişkimize neden müdahale ediyorsun? Doğru söyle, kıskandın!![]()
www.instagram.com
Sanırım bende..diğerlerini hiç denemedimSadece aralarından kebap yiyebilirim ama olsun![]()
Bırak sirdani ben kırmızı et yiyemiyorum sadece kıyma olursa ancaSanırım bende..diğerlerini hiç denemedim![]()
Yapma yapma yapma! Baygınlık geçireceğim ahahhahajkhah
Sen kebap yiyelim diyinceYapma yapma yapma! Baygınlık geçireceğim ahahhahajkhah![]()