• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen ya hepsi aynı bende de var ishal bel ağrısı kasık karın ağrısı bide grip oldum😔ekstra göğüs uçlarım acıyo renkleri koyulaştı bi miğde bulantısı yok çok şükür 😂
Benim sabah mide bulantim başladı ya ama zaten normalde de çok hassas 🤦‍♀️ ben biraz 💩 yedim gibi 😅
Gögüslerde hiç bisey yok bi bakıyorum sonra aa bu niye bu kadar minnak diyorum kapatıyorum :KK70:
Gribe dikkat et canimm üşütme bak havalar çok soğuk belime de ağrı ara ara çok sancılı giriyor 2 dk sonra geciyor

Kızlar bu ay gebelik testim negatif çıkmıştı ya korona testim de pozitif çıktı şaşkınım😅 bu ay ki kısmet 🐣 değil 🦠 müş🥲 oysa 2022 güzel geçecek gibi hissediyordum😏
Bir de üstüne regl ağrısı çekiyorum tabi mükemmel😂
Bu ay ilaç tedavime ara verip hayıt suyu vs içecektim, içsem bişey olur mu acaba 🤔
Çok geçmiş.olsun canım

Hadi darısı başınaa bu ay hep bi ağızdan beni gebe çıkardınız valla 😅
Bende sizlere boool boool dua edeyiiim inşallah bu ay öyle güzel değerlerle öğrenin ki bebeginizi bu sefer sevinçten ağlayın inşallah AMİİİİNNNN❤❤❤❤
İnşallahhhhhhh kuzum ❤️

Benim sabah mide bulantim başladı ya ama zaten normalde de çok hassas 🤦‍♀️ ben biraz 💩 yedim gibi 😅
Gögüslerde hiç bisey yok bi bakıyorum sonra aa bu niye bu kadar minnak diyorum kapatıyorum :KK70:
Gribe dikkat et canimm üşütme bak havalar çok soğuk belime de ağrı ara ara çok sancılı giriyor 2 dk sonra geciyor
haha çok güldüm😂😂😂aynrn benimde ağrılar genelde 2 dakkalık daha çok ağrıyan belim.çarş bi hava alayım diye dışarı çıktım dün kötüydüm ama bugün daha iyiiym çok şkür 😊benimde miğdem normalde hassastır ama inşallah çok bulantı yaşamam.sende sık sık idrara çıkmaz varmı

haha çok güldüm😂😂😂aynrn benimde ağrılar genelde 2 dakkalık daha çok ağrıyan belim.çarş bi hava alayım diye dışarı çıktım dün kötüydüm ama bugün daha iyiiym çok şkür 😊benimde miğdem normalde hassastır ama inşallah çok bulantı yaşamam.sende sık sık idrara çıkmaz varmı
Şuan pek yok canım o ilerleyen vakitte olabilir ama normal de çok su içerim zaten ben. Normale göre fazla çıkıyorum iyi bari canim benim bugün içim dışıma çıktı hastaneye git gel 😨

Back
X