Ocak 2026 Tüp Bebek Opu - Transfer olacaklar

evet evet içiniz rahat olsun bennim istanbulda çekildiğim echomardaki cok netti. Madde dağılırken diğer filmde birikmiş gibi olmuş. Aslında raporda batına dağıldı deniyorsa sorun yok. Bana da bu yapışıklığın doğal yolla gebeliği azalttığını amaa tüpte bişiy ifade etmediğini söylediler.

Benim filmimde ilginç olan rapor yok aslında sadece görüntü var oh çok sevindim tüp bebeği etkilemesin de doğal yolla ihtimalimiz düşük olduğundan kabullenip bu yola girdik zaten

Benim filmimde ilginç olan rapor yok aslında sadece görüntü var oh çok sevindim tüp bebeği etkilemesin de doğal yolla ihtimalimiz düşük olduğundan kabullenip bu yola girdik zaten
Nerede çekilmiştin ? Valla işte kim ne derse onu yapıyoruz bi noktada napalım. Ben de bi de farklı farklı görüşler oldu biri şişme var biri yok dedi en azından çektirdim soru işaretleri gitti. Anestezi de almadım o da iyi oldu. Sen ne zaman test yapacaksın

Özel sağlıkta çektirmiştim. Anestezi olmadan nerede çektirdin ve zor oldu mu ? 15 aralık test günüm

Aaa az kalmışşş :) Şişli echomarda çektirdim canım bi tık acı ağrı oldu ama dayanılır yani regl agrısı gibi.
Evet çok az kaldı inşallah miniğim benimledir ve kendini bana gösterir anladım canım iyi yapmışsın inşallah gönlünce olsun yeni transferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…