- 11 Nisan 2025
- 1.035
- 413
- 38
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sürecinde kolaylıklar dilerim Opu zor bi işlem değil, benden 20 toplanmıştı biraz zorlandım sadece. Hiç korkma :)Merhaba bende ilk defa başladım sürece şimdi iğneleri vurduruyorum sanırım önümüzdeki hafta opu olacak pazartesi kontrolüm var opu nasıl acaba ben çok korkuyorum dasize de kolaylıklar dilerim inşallah güzel sonuçlar alırız tez zamanda
Teşekkür ederim inşallah kolay geçerİnşallah sürecinde kolaylıklar dilerim Opu zor bi işlem değil, benden 20 toplanmıştı biraz zorlandım sadece. Hiç korkma :)
Merhaba kötü düşünme, umarım güzel embriyolar olur benim de ilk tedavim kötü sonuçlandı ama tekrar denemekten baska sansımız yok suan.Merhaba benim ilk tüp bebek denemem akşam çatlatma iğnelerini vurdum. Cumartesi yumurta toplanacak. Ben de gerginlik başladı şimdiden opu için, biraz da sonrası için gerginlik tabi..ya boş çıkarsa ya döllenmezlerse diye![]()
Teşekkür ederim umarım senin de yeni başlangıcın şanslı gelir.Merhaba kötü düşünme, umarım güzel embriyolar olur benim de ilk tedavim kötü sonuçlandı ama tekrar denemekten baska sansımız yok suan.![]()
Floriaa aynı ay negatif almıştık tekrar başlanan sevindim.ben ara vermedim dondurulmuşlardan tekrar transfer olucam bu ay.kolayliklar diliyorum sana,bana ve herkese..Kızlar selam,
Yeni yıl bekleyen herkese şans ve sağlık getirsin bir de bebişlerimizi.
2. Denemem için Ocak ayında sil bastan sürece başlayacağım. Opu olacaklar, transfer olacaklar bu başlık altında birbirimize destek olalım ❤![]()
İnşallah bu transferinde bebişin gelsin sana kolaylıkla ve sağlıkla ❤.. Benim kenarda bir dondurulmuşum var ama tekrardan toplama yapacağız. Nerede tedavidesin :)Floriaa aynı ay negatif almıştık tekrar başlanan sevindim.ben ara vermedim dondurulmuşlardan tekrar transfer olucam bu ay.kolayliklar diliyorum sana,bana ve herkese..
Umarım.. hangi merkezdesin :)Teşekkür ederim umarım senin de yeni başlangıcın şanslı gelir.![]()
Çanakkale'de üniversite hastanesindeyim.12 embriyom vardı 2 adet 5aa transfer edildi negatif oldu tabi sebep bilinmiyor.tekrsr histereskopi oldum transfer hazirligina başladık.gecen sefer yapsaydı busefer natural olacak.epey karmaşık geldiİnşallah bu transferinde bebişin gelsin sana kolaylıkla ve sağlıkla ❤.. Benim kenarda bir dondurulmuşum var ama tekrardan toplama yapacağız. Nerede tedavidesin :)
Maşallah embriyoların var kenarda. Benim de ilki yapaydı. Şimdi baska bir merkeze geçiçcem orda doğal önerdiler herşey yolunda giderse.Çanakkale'de üniversite hastanesindeyim.12 embriyom vardı 2 adet 5aa transfer edildi negatif oldu tabi sebep bilinmiyor.tekrsr histereskopi oldum transfer hazirligina başladık.gecen sefer yapsaydı busefer natural olacak.epey karmaşık geldi
Bugün henüz 2.gunum bugün basliyorum ilaçlara herşey yolunda giderse 17 gün sonra olacakMaşallah embriyoların var kenarda. Benim de ilki yapaydı. Şimdi baska bir merkeze geçiçcem orda doğal önerdiler herşey yolunda giderse.
Doğal siklusta ilerlenmesi daha iyi az ilaç kullanıcaksın öyle düşün. Vucudun kendi ritminde vericekler embriyoyu. Kaçı gibi transferin
Genetik olarak iyi değildi dendi. Sonra ben baska bi doktor gittim görüş almak içn adenomyozis olduğunu öğrendim. Sol tüpte sorun var dedi.İçinize sinen biryer bulmaniza çok sevindim.ilk negatif hakkında yorum yaptilarmi sebep vs
Antalya ıvf deyim ben canımUmarım.. hangi merkezdesin :)
Umarım güzelce toplansın foliküllerinAntalya ıvf deyim ben canım