Yücel hocadayım ama ipek hoca da gördü bir kez hocaların hepsi mükemmel takip çok iyi labaratuar da öyle umarım size şans getirsingeçmiş olsun , umarım güzelce embryio olsunlar. ipek hocayla görüştüm ben de ona devam edeceğimSiz hangi hocadasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yücel hocadayım ama ipek hoca da gördü bir kez hocaların hepsi mükemmel takip çok iyi labaratuar da öyle umarım size şans getirsingeçmiş olsun , umarım güzelce embryio olsunlar. ipek hocayla görüştüm ben de ona devam edeceğimSiz hangi hocadasınız
Öyle düşünmeyin lütfen sağlıklı 1 yumurta yeter Allah'ın izniyle bebeğiniz olur o embriyo üzmeyin kendiniziHangi takviyeler önerildi ne aldınız acaba, benm bişey kullanmaya fırsatım olmadan ilaca başlandı dr da sadece decavit verdi iğnelerden sonra kesti. Sanırm yumurtalarım kalitesiz benim ya sadece iki tane kalmış bugün aradılar
Bizde rapor yok açıkçası nasıl oluyor bilmiyorum da maalesef çok tutuyor inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim çok borca girdik maalesef bu ay tedavi yüzünden Allah kolaylık versin hepimizeBayağı tutuyormuş ya bu raporlu hali mi yani herkese aynı mı veriyor acaba
Amin canım İnşallah bizlere de nasip olurÖyle düşünmeyin lütfen sağlıklı 1 yumurta yeter Allah'ın izniyle bebeğiniz olur o embriyo üzmeyin kendinizivalla eşime ve bana toz verdi bir de omega 3 içerikli bir takviye verdi
Âmin inşallah tüm bu zahmete emeğe değer inşallah hepimiz içinBizde rapor yok açıkçası nasıl oluyor bilmiyorum da maalesef çok tutuyor inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim çok borca girdik maalesef bu ay tedavi yüzünden Allah kolaylık versin hepimize
Selamm geldi mi embryiyolardan haber ?Yücel hocadayım ama ipek hoca da gördü bir kez hocaların hepsi mükemmel takip çok iyi labaratuar da öyle umarım size şans getirsin
Evet 3 toplandı döllenmişler çok şükürSelamm geldi mi embryiyolardan haber ?
Ohh süperEvet 3 toplandı döllenmişler çok şükür
Evet yaşım gereği istedi de ama tabi 5. Güne giderse ilk toplama gidememiştiOhh süper3 ü de 5. güne giderse pgt önerdiler mi ?
Gider giderEvet yaşım gereği istedi de ama tabi 5. Güne giderse ilk toplama gidememişti![]()
Benim polip olduğu için daha hiteroskopi var sizin güzel haberler benden önce gelirrrr :)Gider giderolumlu düşünün bana da pgt önerdiler tabi herşey yolunda giderse
15 günde çıkıyormuş pgt o zaman size de dondurulmuş yapcaklar doğal siklustan yanalar genelde bir de
Ben de ilk trasnferimde histero oldum polip alındı 4 sene önce de olmuştum gene polip alınmıştı. Eylülde oldum en son bu muayneede gene polip gözüktüBenim polip olduğu için daha hiteroskopi var sizin güzel haberler benden önce gelirrrr :)![]()
Bölüm sonu canavarı gibi :)Ben de ilk trasnferimde histero oldum polip alındı 4 sene önce de olmuştum gene polip alınmıştı. Eylülde oldum en son bu muayneede gene polip gözüktüBenim basım belada onlarla
![]()
Ocak ayı diye bi sayfa oluşturalımKızlar selam,
Yeni yıl bekleyen herkese şans ve sağlık getirsin bir de bebişlerimizi.
2. Denemem için Ocak ayında sil bastan sürece başlayacağım. Opu olacaklar, transfer olacaklar bu başlık altında birbirimize destek olalım ❤![]()
Merhaba siz rahim filminde bir tüpün sıvı alması durumundan bahsetmiştiniz sanki yanlış hatırlamıyorsam, onunla ilgili işlem olacak mısınız ?omega 3, Qoenzim , magnezyum kullanıyorum ben de ama görüştüğüm çoğu dr vitaminlere inanmıyor ben içim rahat etsin diye kullanıyorum. Kacıncı gün bugün opudan sonra 3 mü
merhaba yeni cekildiğim filmde sıvı görülmedi o yüzden ameliyat olmama gerek yok suan içinMerhaba siz rahim filminde bir tüpün sıvı alması durumundan bahsetmiştiniz sanki yanlış hatırlamıyorsam, onunla ilgili işlem olacak mısınız ?
Çok sevindim sizin adınızamerhaba yeni cekildiğim filmde sıvı görülmedi o yüzden ameliyat olmama gerek yok suan için![]()
Teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınıza![]()
evet tam o nedenle bu sayfayı açtımOcak ayı diye bi sayfa oluşturalım
O zaman sizinki de hidrosalpenks değilmiş aslında benimde ilk çekildiğim filmde kontrast madde birikmişti tüpte ama doktorum bunun kendisine göre işle gerektirmediğini tüp bebeği etkilemediğini söylemişti yani hidrosalpenks değildi . Şimdi o aklıma geld de sizinkini merak ettimTeşekkür ederimtüpte yapışıklıkar var ama en azından sıvı yok o yüzden gerek kalmadı siz ne durumdasınız
![]()