- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
- Konu Sahibi 10062012nisa
Arkadaşlar bu ay bu kürü denemeye başladım yanlız deilim biliyorum paylasimlari bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çünkü sen çörek otunu direkt koymuşsun..o mideye de dokunuyor sonra..çörek otu tozu alacaksın aktardan.. eğer yoksa sen ezeceksin canım.. ben tozunu karıştırıyorum tadı da süper hiçbir şey yapmıyorBenimde 2.günüm canım ama çörek otu bogazimi yakıyor ya(
canım çünkü sen çörek otunu direkt koymuşsun..o mideye de dokunuyor sonra..çörek otu tozu alacaksın aktardan.. eğer yoksa sen ezeceksin canım.. ben tozunu karıştırıyorum tadı da süper hiçbir şey yapmıyor![]()
canım merhaba .. ama bizde pco yok.. doğal yolla sağlıklı yumurtalar için denemek istedik. Yoksa klomen de kullansan olmayacaksa olmazkızlar moralinizi bozmak istemem belki size etkisi olur ama bu karışımı ben de yazın kullanmıştım hiçbir etkisini görmedim. üstüne üstlük koca bi bal kavanozunu bitirdiğimle kaldım![]()
canım ben de sabahleyin 1 yemek kaşığı yiyorum.. zaten öyle söylemişlerdi .. bence gayet iyi durumdayız Allah ın izniyle canım.. ben pazar günü yumurtlamaya girmeye başlıyorum..10 12 14.günlerSempatico1 sen karışımı günde kaç kere yyiyorsun ben sabahları sadece 1 yemek kaşığı yiyorum
aaa böyle sorun yaşadınız mı? hiç duymadımKızlar sabah akşam bir kaşık yiceksiniz.. Yanlız dikkat edin yumurtlamada sorun yoksa kist yapabiliyor.
bu kürü kullanınca incir yapılmazmış..ikisi kötü etki ediyor demişlerdi televizyonda.. bu ay olumsuz olursa incir de yaparız..Arkadaslar baska bir konuda bu kürun sayesinde hamile kalan bir arkadas gunde 2 adette kuru incir yedigini yazmisdi.. Inş fayda bulursunuz bebislerinize kavusursunuz
Ben denedim yasamadim çok şükür hamile de kalamadim... Maalesef. Bi kaç yerde okumuştum kist yapabileceğiniaaa böyle sorun yaşadınız mı? hiç duymadım![]()
çok sağol canım.. bir kere başladık.. ama günde 1 kez içiyoruz biz. ebebek sitesinde de 1 kez için demiş.inşalah yapmaz.. Allah tan hayırlısı artık.. çok teşekkürler canım.Ben denedim yasamadim çok şükür hamile de kalamadim... Maalesef. Bi kaç yerde okumuştum kist yapabileceğini