• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayi Çörek otu bal tarçın karışımı yiyenler

Benim karışımı m hazır

Eklentiler

• IMG_20160112_204216.webp
    IMG_20160112_204216.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 219
kızlar moralinizi bozmak istemem belki size etkisi olur ama bu karışımı ben de yazın kullanmıştım hiçbir etkisini görmedim. üstüne üstlük koca bi bal kavanozunu bitirdiğimle kaldım :KK35:

Bildiğim kadarıyla pko olan arkadaşlarımızda pek ise yaramıyor ama çok duydum bu karışımla hamile kalanları bakalım sempatico1 le denioruz biz klomen olmadan bide bole deneyelim kist yapmaz en azından sağlıklı olur

kızlar moralinizi bozmak istemem belki size etkisi olur ama bu karışımı ben de yazın kullanmıştım hiçbir etkisini görmedim. üstüne üstlük koca bi bal kavanozunu bitirdiğimle kaldım :KK35:
canım merhaba .. ama bizde pco yok.. doğal yolla sağlıklı yumurtalar için denemek istedik. Yoksa klomen de kullansan olmayacaksa olmaz

Sempatico1 sen karışımı günde kaç kere yyiyorsun ben sabahları sadece 1 yemek kaşığı yiyorum
canım ben de sabahleyin 1 yemek kaşığı yiyorum.. zaten öyle söylemişlerdi .. bence gayet iyi durumdayız Allah ın izniyle canım.. ben pazar günü yumurtlamaya girmeye başlıyorum..10 12 14.günler ;) sana da yakınlaşmaya başladı

Kızlar sabah akşam bir kaşık yiceksiniz.. Yanlız dikkat edin yumurtlamada sorun yoksa kist yapabiliyor.

Arkadaslar baska bir konuda bu kürun sayesinde hamile kalan bir arkadas gunde 2 adette kuru incir yedigini yazmisdi.. Inş fayda bulursunuz bebislerinize kavusursunuz

Arkadaslar baska bir konuda bu kürun sayesinde hamile kalan bir arkadas gunde 2 adette kuru incir yedigini yazmisdi.. Inş fayda bulursunuz bebislerinize kavusursunuz
bu kürü kullanınca incir yapılmazmış..ikisi kötü etki ediyor demişlerdi televizyonda.. bu ay olumsuz olursa incir de yaparız..
teşekkürler canım

Ben denedim yasamadim çok şükür hamile de kalamadim... Maalesef. Bi kaç yerde okumuştum kist yapabileceğini
çok sağol canım.. bir kere başladık.. ama günde 1 kez içiyoruz biz. ebebek sitesinde de 1 kez için demiş.inşalah yapmaz.. Allah tan hayırlısı artık.. çok teşekkürler canım.

Back
X